hits

Jeg gleder meg

Så utrolig til i morgen, jeg gleder meg virkelig .. Haha, det er kanskje teit, men den eneste årsaken til at jeg gleder meg er fordi det er lørdag. Lørdag er spisehvaduvil dagen min. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, det er så utrolig genialt å ha en slik dag. Jeg har ALLTID noe å se frem til, lørdag er (strengt tatt) den eneste dagen jeg kan dytte i meg potetgull, is og sjokolade. Dessverre må jeg nok tilstå at det ble litt is på meg denne uken. Det er egentlig veldig fyfy(!), men pyttpytt. Jeg overlever!

 I morgen skal jeg kose meg <3

Bloggen min har vel handlet en god del om mat i det siste, men det er litt fordi jeg har blitt mer bevisst på hva jeg dytter i meg. Og, av og til sliter jeg jo selvfølgelig litt med å holde meg unna usunn mat, men jeg har blitt ganske flink. Det kommer nok til å bli litt blogging rundt mat og trening, men det er jo noe jeg har interesse av, så det må jo nesten bare bli sånn. 

Jeg og mamma gikk forresten tur med kaoset mitt i dag, vi fikk opp pulsen, så det ble en liten intervall. Jeg har ingen planer om å holde meg i ro, selv om jeg er forkjølet. God natt! :)

2 kommentarer

ellenmsiri

30.06.2012 kl.01:30

Nydelige <3

June Helén

30.06.2012 kl.01:54

ellenmsiri: <3

Skriv en ny kommentar