hits

Studentsyndromet

Ting går som regel litt tregt med meg. Jeg forsøker å gjøre skolearbeid, men ender i stedet opp med å klø meg i hodet, se i taket, lese om fotballfrue-skandale, søke opp alt og ingenting på google, sjekke mail, ta oppvasken og whatnot..

Plutselig, i et hav av tullete blogger, avisskriverier og rare google-søk, dukket denne artikkelen opp, som er myntet på sånne som meg. Heldigvis for meg er det aldri for sent å bli bedre, flinkere, mer effektiv, også videre, også videre. Likevel ser jeg helst at jeg starter nå, for vi alle vet at å utsette ting til i morgen aldri, og jeg gjentar ALDRI funker særlig bra. Student-syndromet er noe dritt, og det er nettopp det jeg prøver å bli kvitt. 

Old habits die hard.. Vi får se hvordan det går.

weheartitStudent

#Student #Hverdag #Blogg #Weheartit #tjuefemten

3 kommentarer

livelifeloppa

15.01.2015 kl.09:02

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver selv jeg! :P det er jo SÅ mye annet som er mye morsommere å holde på med! :P "tar det imorgen!" :P

livelifeloppa

15.01.2015 kl.09:07

åh! forresten! :) prøv ut denne: http://tomato-timer.com/#

Dette er en timer på 25 min, med 5 min short break og 10 min long break :) Denne fungerte for meg kjempe godt under eksamensperioden da jeg måtte lese meg opp, fordi jeg nettopp utsatte alt hele tiden :P :)

June Helén

25.01.2015 kl.02:21

livelifeloppa: Beklager for sent svar! Tusen takk for tips, setter pris på det! :) Utsetter ting hele tiden, så det er fint å finne litt nye teknikker som faktisk får en i gang :)

Skriv en ny kommentar