hits

Foto

Min terapi

- En liten film jeg har laget i forbindelse med arbeidskrav/studier, målet var å lage et selvportrett :)

My therapy from June Helén Bjørnback on Vimeo.

#Foto #Blogg #Hverdag #Kunst #Student #Studier #Kreativitet #Kreativ #Inspirasjon

Piece of art

The forest is my home

Foto: Kjærlighet

Et par koselige bilder jeg tok i høst av to som akkurat hadde giftet seg. Foreløbig deler jeg bare disse.

Nå har jeg fått litt motivasjon til å fotografere igjen, og det er fint. Jeg tror motivasjonen skyldes lysere tider, og det er jo i grunn ganske typisk. Mørketiden gjør meg både døsig og lat, men sånn er det vel for veldig mange. 

#Bryllup #Foto #Fotografi #Samisk #Blogg #Hverdag #Kofte #Brud 

Free spirit

Foto: Barnebursdag

På lørdag var jeg på bursdagen til nydelige Kaisa, som fylte 5 år. Temaet for feiringen var naturligvis frost! :)

BursdagFrost


#Foto #Barn #Frost #Fotografi #Blogg #Hverdag #Tema

We all need to stop living as marionettes

Foto: The mental patient

Jeg elsker å ta bilder av Inga, hun er en fantastisk modell, og jeg ser frem til neste gang jeg får gleden av fotografere henne. 

Her er et par bilder fra i sommer.

Photography

#Foto #Sommer #Hverdag #Inspirasjon #Blogg

Foto

Det kan se ut som det blir en god del foto på meg fremover, både på skolen og i fritiden. Jeg er fornøyd med det, og jo mer jeg lærer, desto mer glede finner jeg i det. Det er gøy å skape, og det er gøy å forevige vakre øyeblikk. Interessen har gått litt i rykk og napp gjennom 4 år, og jeg har hatt store perioder med tørke på fotofronten, likevel finner jeg alltid tilbake, og nå vet jeg at dette er noe jeg ønsker å gjøre for alltid. Kanskje ikke på heltid, men uansett alltid. 

Inspirasjon

#Foto #Glede #Inspirasjon #Hverdag #Høst #Livet

Foto: Treven

Foto

Haha neida. Tenker vi kaller det narsissisme i stedet. Syv bilder av meg. Jeg blir jo litt varm om kinnene når jeg tenker over det eksponeringsbehovet mange av oss har i dag. Jeg har, fra tid til annen måttet stoppe opp og reflektere over hvorfor jeg gjør som jeg gjør, hvorfor jeg poster de tingene jeg poster ut i offentligheten. Kanskje er det egoet som trenger påfyll, og som oftest er det vel det. 

Jeg er jo ikke blant de verste, men langt i fra blant de beste. Jeg har et eksponeringsbehov jeg også, obviously. Jeg, og mange andre. Jeg blir flau, men bare når jeg tenker over det. Mest fordi det får meg til å føle meg selvopptatt, og da skammer jeg meg bittelitt. Folket er jo interessert i å se bilder av deg når du blogger, legger du ut gode bilder av deg selv (gode bilder generelt) spiller det ingen rolle om du har en kjedelig, triviell og dårlig formulert tekst. Det kan ofte se ut som gode, interessante, vakre eller halvpornografiske bilder scorer langt høyere enn velskrevne tekster. Det er jo litt trist, kan hende folk syns det er slitsomt å lese? 

Dagens narsissismebidrag.

Foto

Eksponeringsbehov

Se på jejj! Så heldig jeg er som kan kamuflere eksponeringsbehovet mitt under hashtaggen foto. Hurra!

#Blogg #Foto #Narsissisme #Hverdag #Sommer #2014 

Foto: Inga

Foto: Amalie

Tok litt bilder av denne skjønne jenta for et par uker tilbake. Det var litt dårlig vær, men vi hadde det utrolig koselig likevel. Amalie bor i Bergen, og er kusinen til stefaren min. Det er synd jeg ikke fikk tilbragt mer tid med henne da hun var her, men jeg får ta det neste gang! :) 

FotoSvarthvitt

Sommer

 #Foto #Hverdag #Svarthvitt #Blogg #Sommer #Idyll #2014 

Selvportrett

Jeg må si det er utrolig vanskelig å ta gode bilder av seg selv. Dagen i dag var sånn passe kjedelig (min egen feil såklart), så jeg bestemte meg til slutt for å leke litt med kamera. Jeg tok med meg kamerabagen og spaserte bort til skogkantet. Jeg må jo øve litt, jeg som har vært så lat på fotofronten det siste året.

#Foto #Selvportrett #Blogg #Hverdag #Inspirasjon #Sommer 

Foto

Foto

Her er flere bilder fra eksamens-prosjektet mitt. Jeg har egentlig laget meg hjemmeside for å legge ut fototing, men jeg skal ikke publisere den riktig enda. For de som ikke vet, prosjektet mitt var en reportasje om Graveniid, med mye fokus på bilder. 

Graveniid produserer ullklær som passer fint både på hytta og på fest. Nettsiden deres finner du HER

GraveniidMoteInspirasjon

Fashion

Foto

Med disse bildene (de fleste ihvertfall), hadde jeg som ønske å vise hvordan en kan kombinere Graveniid-plagg med hverdagsklær. 

#Foto #Inspirasjon #Fotografi #Hverdag #Blogg #Graveniid #Mote #Klær #Modell #Alpakka #Ull #Strikk #Fashion #Fotoshoot

Foto

I helgen har jeg vært veldig opptatt, og i går var jeg hos addja/farfar hele dagen for å være med min yngste lillebror. Vi lekte med hunden til addja/farfar, spiste god mat, lekte sisten, så på bilder, tok en titt på alt av kjøretøy som befinner seg på gården + + + . Det var utrolig hyggelig og jeg gleder meg til å se han igjen. 

Min yngste lillebror :) (jeg har tre yngre brødre)

LillebrorFamilie
Familie
Lillebror

#Foto #Hverdag #Blogg #Svarthvit #Familie #Farfar #Lillebror #Sommer 

Tjukkingen min, Kaos

Gikk en liten tur med monsteret mitt i kveld :)

Tervueren


#Hverdag #Blogg #Hund #Dyr #Aktivitet #Foto #Kos

Foto

Bilder som ble tatt i forbindelse med eksamensprosjektet mitt. Modell Inga Maurstad med retro lue og Avvi skjørt fra Graveniid .

ModellModell

#Blogg #Foto #Hverdag #Mote #Vår #Sommer #Strikk #Modell #Fotoshoot

What is life without a little risk

Jeg har tullet meg selv litt inn i den velkjente komfortsonen, og det er naturligvis helt greit. Nå er det dog på tide å komme seg ut, trekke litt frisk luft, og kjenne at jeg også kan. Jeg har uendelig med ting jeg ønsker å gjøre, men jeg må konstant presse meg selv, fordi jeg er en liten smule pysete av meg - iblant. 

Jeg har så veldig mye å gi, men jeg vakler konstant mellom å prøve, og å grave hodet ned i sanden. Hvorfor? Jo, frykten for å feile, og det er egentlig litt teit... Ganske teit faktisk. Jeg vet jo utmerket godt at for å lykkes, er det essensielt med et par feiltrinn - eller 10 000.

Du må bare gi litt mer faen - Heaika

Ja, det må jeg.

FotoFoto

What is life without a little risk - J.K Rowling

 

#Foto #Hverdag #Selvportrett #Selfie #Blogg #Tanker

Foto

I dag tok jeg noen helt enkle bilder av flotte Silje. Selv om det ikke ble noe avansert, syns jeg likevel det ble bra, hovedsaklig grunnet den fine energien i bildene. Jeg er nok litt rusten på alt innenfor kreative sysler, og det erger meg litt. Jeg burde ta meg mer tid til å gjøre ting som stimulerer kreativiteten, jeg trenger det - veldig. Jeg trenger å pushe meg selv. Jeg har lett for å forsvinne inn i en egen, behagelig boble, der hverdagen min består av å nyte ensomheten i selskap med bøker, tv-serier, musikk og levende lys. For ja, jeg trives best i eget selskap, uten stress, press og trivielle samtaler med bekjente, og det er greit, men i blant er det viktig å legge litt press på seg selv om en ønsker fremgang og progresjon. Jeg har noen små ferdigheter jeg ønsker å utvikle videre, og det skal jeg også, før eller siden. 

#Foto #Fotografi #Hverdag #Blogg #Gravid #Graviditet #Mor #Barn 

Foto - Ulveøyne

Nei, bilder i mørketiden er ikke noe jeg er spesielt stor fan av, i det hele tatt. Dette er helt og holdent under tvang, men takket være en superflink, og ikke minst superflott modell, gikk det seg til, likevel! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er noe flink til dette, men som modellen min sa, øvelse gjør mester!

I morgen drar jeg og kjæresten min sammen til Alta, der skal jeg jobbe med absolutt siste del av eksamen for i år. Hurra!

#Foto #Fotografi #Fotograf #modell #ulveøyne #isprinsesse #photography #snø #vinter #jul

Craziness is like heaven

Christmas feeling

Det er så deilig med lys og farger i en ellers mørk hverdag, ja, for her er det natt hele døgnet, nesten. Og det er greit, julen melder sin ankomst allerede i november, slik at store deler av mørketiden blir fylt med vakkert lys, lukten av mandariner, sterke farger, julemusikk og pepperkaker! Haha!

Deilig deilig!

#høytid #jul #pepperkake #lys #julelys #julegave #gave #livet #foto #fotografi

Foto

Den første delen av medieproduksjonseksamen er som nevnt tidligere, foto. Jeg skulle begynne med det for en uke siden, men valgte å utsette det frem til etter eksamen nummer to. Jeg skal ta fire portretter av fire forskjellige personer, hvilket betyr at jeg trenger modeller.

Det er en omfattende eksamen, med mange oppgaver, derfor er jeg nødt til å komme skikkelig i gang nå. Må bare finne noen som er interessert i en liten shoot først! 


Selvportrett

Vel, ja... Jeg er ikke spesielt god på å ta selvportrett, MEN, som dere ser har jeg fått tilbake kameraet mitt (lykke!). Nå kan jeg sette i gang med eksamensoppgavene i medieproduksjon, det er hele seks oppgaver som skal gjøres til 13. desember. Oppgaver innenfor video, lydproduksjon og stillbilde (spennende)

Det blir veldig hektisk for meg fremover, med to eksamener og ny jobb, men det føles bra! 


Foto-repost

Dette burde jeg gjort for ca to måneder siden. Da var det ett år siden jeg fikk lov å reise til Italia som bryllupsfotograf. Det var en helt ubeskrivelig, fantastisk opplevelse, som jeg kommer til å ha med meg i all fremtid. Jeg er fortsatt evig takknemlig for at jeg fikk ta del i dette eventyrbryllupet. *Drømmesegvekk*

 

Farger
Bare et (veldig) lite utvalg av bilder :)

Jeg snek meg inn på noen bilder jeg også. Haha! Foto: Eva Halonen, Vivi-ann Boine og Heaika


Fiiine tider <3

Foto repost

Jeg elsker disse bildene av Kaisa Mariell (datteren til venninnen min, Karina). Bildene er tatt for ca et år siden. Stikkord:

Høst

Nå skal jeg straks komme meg på trening (selv om jeg overhode ikke har lyst). Ja, det er en sånn dag i dag, men det beste er å kaste seg ut i det, uten å tenke.

Jeg har vært så veldig trøtt i det siste, så jeg regner med at det blir sengen på meg etter trening. Det er fint mamma har kjøpt vitaminer til meg.

BIlder tatt i forbindelse med skolearbeid! 

Stikkord:

Her går det i ett

Nok et arbeidskrav er levert inn, her går det i ett. Denne gangen skulle vi velge en person/event å skrive om med  5-6 bilder (ikke noe biggie). Jeg valgte å ta litt bilder av Rino, og han var sporty nok til å stille opp. Hurra!
Nå har jeg (igjen!) to arbeidskrav som skal gjøres, og denne uken har vi i tillegg avisuke. Det er gøy og slitsomt samtidig. For øyeblikket har jeg veldig, veldig hjemlengsel, jeg ser derfor virkelig frem til helgen. 

Det blir godt å se kjæresten min, kaoset mitt og mammaen min igjen! :) 

Her kan dere forresten følge Facebook-siden til Rino (som er en vanvittig dyktig fotograf, for de som ikke vet)

Stikkord:

Foto


Elena LangoElena LangoElena LangoElena LangoElena Lango

Stikkord:

Foto

I går var jeg fryktelig travel, hvilket resulterte i at jeg på kvelden ikke hadde noe overskudd til å sette meg ned foran bloggen. Dagen startet med at jeg gikk tur med hunden min, deretter arbeidet jeg ute litt i overkant av tre timer (med ved), siden ble det en ørliten fotoshoot med datteren til Karina.

Kvelden avsluttet jeg med en løpeøkt på syv kilometer, sammenlagt med opptrapp og nedtrapp ble det riktignok en mil. Etter å ha vært så aktiv tidligere på dagen slet jeg litt under løpeøkten, men det gikk.

Her er litt bilder fra shooten.

Kaisa MariellKaisa MariellKaisa MariellKaisa MariellKaisa MariellKaisa MariellKaisa Mariell
Kaisa MariellKaisa Mariell
Kaisa Mariell

:)

Stikkord:

Vårflytting

Dag/natt 1.

 Herlig :)

Stikkord:

Litt lek med blits

Siden jeg bokstavelig talt suger i å ta bilder med blits må jeg bruke litt tid på det. Jeg personlig syns det er vanskelig. Ikke er jeg noe til "modell" heller, men liker dog å ta bilder av meg selv (åpenbart). Jeg finnes overhode ikke fotogen (med mindre jeg tar bildene selv), syns jeg. Det er så mange vinkler som ikke passer trynet mitt, haha! :)

Jeg skal leke litt med lys fremover, forhåpentligvis blir jeg en bedre fotograf, sånn snart! 

 


 

Nå er det vel sovetid :)

Stikkord:

Bilder

Siden jeg har lovet at jeg skal begynne å ta mer bilder, må jeg jo starte et sted. Den stakkars familien min må lide litt for det. Verken mamma eller bestemor liker at jeg knipser bilder av dem, men de venner seg nok til det! Eller ikke. 

LillebrorBestemor
BestefarMamma

(Vet ikke hvor glad mamma blir når hun oppdager at jeg har lagt ut bilde av henne på bloggen min, hehe) Mamma, du er er verdens beste mamma! 

God natt! :D

Stikkord:

Inspirasjon

Kaisa MariellUkjent jente i MilanoLillebrorKurt Matteus

Noe er glemt, denne gnisten en finner i hvert enkelt barn, denne herlige lidenskapen, de enkle gledene og den befriende "alt er mulig"  mentaliteten. Alt dette undertrykkes i den prosessen hvor du går fra å være barn til ungdom, fra ungdom til voksen. Etterhvert finner du deg selv i et kaos av regler, et kaos av begrensninger.

Slipp deg selv fri.

Stikkord:

Photography

June Helén

Dette har jeg lyst å fotografere

  • Barn
  • Snø
  • Dyr
  • Kjærlighet
  • Kunst
  • Glede
  • Varme
  • Lek
  • Solskinn
  • Trening

 

Nå er det lenge siden jeg har lekt meg ordentlig med kameraet, men det skal jeg virkelig få gjort om intet mindre enn to uker, da reiser jeg til Karibien!

I mellomtiden skal jeg kose meg med vinterkulde og kaldt solskinnsvær!

Liker du å ta bilder? 

Stikkord:

outfitHehe, det var kanskje ikke dette du hadde tenkt deg da du leste "outfit", nei. En kjapp og ukorrekt penntegning av en kjole jeg liker veldig, veldig godt, som jeg også ser frem til å bruke (kommer selvsagt ikke til å ha solbriller på, haha). Den er kort, men ser at den ble litt vel kort på tegningen, pytt pytt. Til helgen er det jo julebord, jeg sliter fortsatt litt med å finne ut hva jeg skal ha på meg, men jeg regner med at det løser seg i siste liten. Ja, det er jo helt grusomt å ha slike problemer i hverdagen. Jeg har det virkelig fælt, dere. 

I dag har jeg hatt en god og tung styrkeøkt på kjernen og rumpe/lår, det gjorde meg godt, med tanke på at det er tre dager siden siste treningsøkt. I morgen er det spinning og deretter styrke på armer, det blir bra! 

FotoJeg tok bilder av vakre Guro tidlig i høst, men la aldri ut dette bildet. Jeg forstår ikke hvorfor, derfor er det greit at jeg senest i går gikk gjennom bildene en gang til. Jeg er veldig fornøyd :)

I dag er jeg så støl at jeg holder på krepere, jeg føler meg som en gammel dame, men det er absolutt verdt det. Spinningøkten i dag var tyngre enn vanlig, nettopp fordi jeg er så inn i graaanskauen støl i lår og setemuskler (aka rumpe), styrkeøkten i går var hard. Nå skal jeg straks få i meg en noe sen søndagsmiddag, så er det kveld for min del.

Ha en god natt, dere! :)

Foto, black and white


Jeg lovte å legge flere bilder ut på bloggen :)

Foto
Her er mine favorittbilder fra Italia, jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg har jo fryktelig mange bilder jeg er fornøyd med, likevel havner disse to på topp. Jeg kommer til å legge ut litt og litt bilder fremover så det ikke blir så rotete. 

Wedding in Italy

For de som ikke var der.

Dette var en uforglemmelig og vakker oppelvelse.

Siden dette bare er en liten del av bildene som er tatt, kommer det sannsynligvis litt flere bilder etterhvert. 

Winter wonderland

Jeg elsker denne tiden, jeg elsker snø, jeg elsker at det snart er jul. Jeg har tatt meg selv i ha julefølelse flere ganger de siste ukene, litt tidlig, men utrolig koselig! Jeg er virkelig glad i vinterhalvåret. Jeg kan ikke helt beskrive følelsen jeg får når jeg ser ut av vinduet en søndagsmorgen, og ser at verden ute glitrer, det er magisk.

Nå skal jeg gjøre litt fornuftige saker i hjemmet, så jeg kan kose meg i kveld med fyr i ovnen og levende lys. Ha en fin dag, dere!Jeg er lykkelig <3

A miracle with paws

The greatest fear dogs know is the fear that you will not come back when you go out the door without them.

Everlasting love

Fotoshoot

Denne fine jenta er datteren til en god venninne av meg :)

bilder av megAv og til er det litt greit å ta bilder av seg selv også. Som de fleste rundt meg vet bruker jeg i blant tiden min på fotografering, men det er sjeldent jeg tar bilder av meg selv andre steder enn i speilet på badet, det er jo egentlig en uting. Jeg må innrømme at jeg ikke er noe flink på det, jeg er elendig på å ta bilder av meg selv, men jeg prøver så godt jeg kan. Jeg tenkte at jeg kanskje kan begynne med å bli litt kjent med mitt eget ansikt, for det er jeg ikke, ikke i det hele tatt.

Jeg sliter veldig når andre skal ta bilde av meg, da har jeg mest lyst å synke ned i et hull i bakken. Jeg kjenner ikke ansiktet og uttrykkene mine godt nok, derfor vet jeg aldri hvordan resultatet blir. Jeg skal jobbe med det, ikke fordi det er nødvendig, men fordi jeg vil. 


Haha, bare litt mislykket peking ;)

God natt :)

Fotoshoot

I dag har jeg hatt en liten fotoshoot med Guro, utrolig gøy! Det er en stor fornøyelse å ta bilder av henne. Hun er jo så utrolig vakker.

Bare se!


Øhø, var litt mye myggKlarte ikke å velge bare noen få bilder. Så det ble ganske mange :) 

Bildedryss

Det er noen stille dager for meg for tiden, jeg er like asosial som jeg var før jeg dro på festival. Jeg fikk sluppet meg litt løs på sørøyrocken, møtt masse folk og hørt på god musikk, nå er det stille igjen. Jeg har vært litt sløv, men det er helt greit. Jeg skal komme meg litt mer ut døren fremover, sammen med Kaosgullet. Jeg føler meg alltid mye bedre når jeg har vært aktiv. Mye friskere. En blir så tung i kroppen av å sitte inne hele tiden. 

Det har blitt en del dager uten trening, men jeg fikk jogget rundt 7 km på tirsdag, helt greit. Men nå må jeg få satset på litt mer styrketrening, det har det blitt lite av, + at kostholdet kan forbedres en god del, men da må jeg også få fikset litt på døgnrytmen. Men det skal ikke være noe problem! :) 

Nå skal jeg se en film, så får jeg se hva jeg finner på utover. 

Blogges i morgen!

Soool og blomsterLillegullet og jeg var på tur tidligere i dagSommerlig

Bloomst

Flinke lyd/lysteknikere ;)

På ferga fra Sørøya
Sørøya


(: