hits

januar 2010

Fineste!


Jeg er glad i deg!

Trening, Sarah's Key & World War II

God kveld alle sammen!


Nå har jeg akkurat tatt en liten treningsøkt, utrolig herlig. Dagen i dag har vært meget bra, har hatt historie blokkdag, MAX kos! For øyeblikket har vi om 2. verdenskrig, i den anledning vil jeg anbefale en bok ved navn Sarah's Key, dette er en fiktiv roman om holocaust. Karakteren i boken har aldri eksistert, men boken er selvfølgelig basert på sanne hendelser. Anbefaler boken på det sterkeste, virkelig.Boken finnes også på norsk under samme tittel, altså Sara's Nøkkel.

 

<3

Nytt design

Ny header. Til å være amatør så ble det riktig fint etter min mening.

Tromsøturen var som jeg nevnte i forrige innlegg konge, hadde det utrolig morsomt. Vi reiste på fredag og var der til og med søndag. Fredagen var en nokså tung dag grunnet lite søvn. Var på museum og så på hele tre filmer i forbindelse med filmfestivalen, gjett hvem som ikke klarte å holde seg våken!Nettopp!

På lørdagen ble det derimot både shopping og uteliv. Kjøpte meg to par nye sko, noe jeg overhode ikke trenger, men bare måtte ha likevel. Var så lur at jeg overførte mesteparten av pengene over på sparekonto før jeg reiste, hvis ikke hadde jeg vært blakk by now. smart jente! I løpet av helgen var vi og spiste pizza både på dolly dimples og peppes, personlig syns jeg at peppes er best. Men hver sin smak!

På kvelden ble det uteliv på oss. Guttene kjøpte seg masse øl mens vi jentene kjøpte oss et par flasker vin, vinen gikk ned på høykant fra begge parter. Må innrømme at vi hadde det mer festlig på hotellrommet enn ute, virkelig morsomt med drikkeleker. Det endte med at vi jentene måtte ned på gulvet å ta push-ups, skal ikke utdype det noe særlig mer, men morsomt var det absolutt. Kommer til å leve på denne turen lenge.__________________________________________________________

June har vært i Tromsø

I helgen har jeg vært i Tromsø på filmfestival sammen med klassen. Utrolig herlig tur med en utrolig herlig gjeng! Har ikke hatt noe særlig tilgang til internett, derfor har det ikke blitt noen innlegg. Forteller om turen i morgen, for nå skal jeg sove. God natt!Nais nais!

Blogg anbefaling!

For de som interesserer seg for annet enn mote, klær og sminke, dere bør ta en titt på denne bloggen: http://camillarose.blogg.no/

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg elsker bloggen hennes!Skole!

Jeg har forsovet meg! Den dumme vekkerklokka mi er helt på bærtur, den lever sitt eget liv og ringer når den selv vil. Dette resulterer jo selvsagt i at jeg ikke kommer meg tidsnok på skolen, veldig irriterende. Jaja. Siden jeg likevel er såppas for sen så tok jeg meg tid til å sjekke nettet. Dumt ja, vet det.Slapp av, tok meg ikke tid til å ta bilder av meg selv. Bildet er ikke fra i dag.

Skaprydding + en liten outfit.

Neida, jeg bare tuller. Ingen skaprydding på meg i dag, selv om det absolutt trengs. Jeg skulle jo selvfølgelig ta fatt i ryddingen, men. MEN! Så har jeg det problemet at når jeg først begynner å rydde skapet så ender det med at jeg begynner å prøve klær. Katching. Slik er altså det. Jeg må si at egentlig skjønner jeg ikke vitsen med å rydde klesskapet mitt, det blir like rotete dagen etter. Grunnen til dette er at når jeg først leter etter et plagg så må jeg dra ut nesten alt av klær, jeg har med andre ord et litt for lite klesskap. Noen andre som har det problemet?... Tviler ikke. Jaja, jeg er nå heldig som ikke har stort større problemer i hverdagen.Vurderer å skaffe meg et klesstativ.halve klesskapet er som man ser utenfor klesskapet.Outfit!

Jeg har verdens beste storesøsterMåtte bare legge inn et innlegg av min kjære storesøster Kine, som jeg desverre ikke ser så altfor ofte.

Er super glad i deg!

What's up with women and shoes?


Dette er et spørsmål kjæresten min har stilt utallige ganger. For å være helt ærlig så vet jeg det ikke selv. Hvorfor klarer en nesten ikke å la være å stoppe opp når en passerer en skobutikk? Noen som har et svar? ...

Som mange andre kvinner, så lider også jeg av skofetisj! Ihvertfall ikke langt ifra.Pyntesko

Om litt skal jeg lese en bok i engelsk til tirsdag. Den heter Animal Farm, noen som har lest den? Vel, jeg ser ihvertfall ikke fram til å begynne. Fikk boken før jul, men er sånn typisk meg å ta fatt i arbeidet like før det skal være ferdig. Har visst MAX prioriteringsproblemer, tydeligvis.

 
Den dumme boka og kveldsmaten min. Fullkornspita med scrambled eggs. anbefales!

Lillingen miinJeg har for øyeblikket ikke tid til å sitte her å skrive, men som man ser så har ikke fornuften tatt overhånd, i det hele tatt. har nemmelig tonnevis med lekser. I tillegg er jeg kjempe trøtt etter en åtte timers arbeidsdag. Egentlig så skulle jeg bare bestilt meg en billett til syden eller noe, sånn egentlig. Men slikt har en ikke tid til med to jobber og skole. Nei, det får vente til sommeren! Var forresten ute en tur med lillingen min isted, det likte hun dårlig. Det er ikke kaldt ute, men hun fryser likevel.

Skal jeg liksom kle på henne? Jeg vet sannelig ikke jeg.Drrrr ..

God morgen!

Lysere tider


Blogging, noe for meg .. eller ikke?

Jeg har ikke blogget på en måned nå, og jeg har så vidt begynt. Så kan jeg jo ikke annet enn å spørre, er blogging egentlig noe for meg? For å være helt ærlig så er jeg ikke så sikker. Men jeg skal ihvertfall gi bloggen en ny sjanse, så får vi se. Har jeg tid og lyst så vil det nok komme fram et og annet innlegg.