hits

januar 2012

Tiltaksløs .. Til de grader ..

Jeg er så tiltaksløs. Jeg har virkelig ikke lyst å gjøre noe som helst, det er helt utrolig hvor tiltaksløs jeg er akkurat nå. Jeg vet hva jeg BØR gjøre, som for eksempel å ta oppvasken. Men NEI, Jeg har ikke lyst! På en annen side hater jeg å ha det rotete rundt meg, til tross for at det store deler av tiden er noe uryddig. Dette skyldes antakelig den store mengden med klær som befinner seg i denne leiligheten. MINE klær. Huff huff.

Stikker og ser film jeg, det er kos det.Ciao

Karbohydrater, e-stoffer og annet godt.

Junk og annet dritt er godt. Dessverre er det ikke veldig godt for kroppen, selvfølelsen eller figuren etter en lang periode med junk som næring. Nei, men det er jo så himla godt de få minuttene en får dytte i seg både karbohydrater og haugevis med e-stoffer. Nomnom! De få minuttene hvor hjernen fryder seg av glede grunnet dette deilige sukkersjokket er vel ikke verdt det, med mindre det forekommer i underkant av, hva? 2 ganger i uken? + - .. Alt ettersom.

Nei, jeg er ikke veldig stor fan av dette mat/sunnhets/lavkarbo/anti-lavkarbo hysteriet. Jeg blir sliten i hodet hvis jeg skal følge med på alle disse matdebattene (ja, det hender at jeg følger litt med, ergo jeg blir sliten i hodet). Det er litt morsomt egentlig, for litt siden leste jeg i dagbladet(?) en artikkel om hvor flott lavkarbo er, "bli frisk med lavkarbo", siden leste jeg (fortsatt dagbladet?) om de store farene ved lavkarbodiett. Pussig. Selv forstår jeg at uttrykket "alt med måte" kommer fint til rette her, men tror ikke ernæringsekspertene klarer å bli helt enig med seg selv. Ja ja.

Selv forsøker jeg å holde et noenlunde fint og balansert kosthold, jeg sverger ikke til noen spesielle dietter men prøver å være litt sunn i hverdagene, det funker som regel greit. Jeg er jo sååå inn i graaanskauen matglad, og jaa, jeg får i blant dårlig samvittighet når jeg spiser en sjokolade på en onsdag. Jeg kan tenke noe i retning "faaaen, jeg som skulle bli sunn i dag .... Jaja, det finnes alltids en ny dag i morgen .... *sukk* ". Torsdag: "Faaaen, så ble det is på meg i dag .. Hm .. Jeg får jogge et par ekstra minutter på mølla.Ny dag i morgen, fortsatt!!" ... Jaa ... Så slik er det. Maten tar over hele verden, den. Egentlig skulle ikke dette bli et innlegg om mat, men så ble det nå bare slik. Mulig fordi jeg nylig har fortært to skåler med is. Flottflott!Og denne gikk ned på høykant så sent som i går. Siden dro jeg ut og fikk i meg mengder med alkohol. Jeeyme!

Og dere som har vært innom her vet også hva kosten min besto av på fredag .. Hehe, jaja. Ny dag i morgen? ;)

Kosekveld for meg selv

I blant er det deilig med alenetid. En kan danse, hoppe og synge av full hals uten fare for at partneren plutselig står bak og beundrer dine flotte danseskills, og dine gode sangteknikker. Det er deilig, sånn en gang i blant. I kveld har jeg brukt tiden min på å gå gjennom klesskapet mitt, jeg har prøvd klær og funnet ut at jeg har ganske mye fint. Som regel bytter jeg bare om på de samme plaggene, fordi det er enklest slik, men siden jeg har så mye fint må jeg vel begynne å variere litt tenker jeg.

Siden jeg ikke har blogget på over en måned vil jeg nevne at jeg har hatt en strålende jul/romjul og en fin start på det nye året, med trening, tromsøtur(mammaJunetid) og litt shopping. 

Straks er jeg klar for Grey's Anatomy, som for øyeblikket er nummer 1 på listen av serier. Jeg har også fått handlet inn snop, "litt" i overkant mye snop for én person, men jeg klager ikke! :)

Nomnom!Denne gjengen holder meg med selskap <3

Herlig!