hits

januar 2014

Litt i overkant bedagelig

Jeg har alltid ansett meg selv som et kreativt individ, en som fungerer best på høyre hjernehalvdel. Det kan nok stemme, men jeg lar meg stadig forbløffe over disse supermenneskene som finnes der ute. De som har så pågangsmot, de som når langt med sine fantastiske egenskaper, de som virkelig satser. Jeg går slett ikke under den kategorien, jeg er nok litt i overkant bedagelig. Hvilket  går utover min mulighet til å utvikle meg nevneverdig i nærmeste fremtid. 

Jeg vil mye, men vil ALT på en gang. Det er meg i et nøtteskall, jeg er en grusomt utålmodig perfeksjonist, som aldri, eller ytterst sjeldent blir ferdig med eget arbeid. Heldigvis har jeg forbedringspotensiale da. Haha.

Nei, men seriøst, det finnes utrolig mange dyktige mennesker. Mennesker jeg beundrer. Mennesker jeg kanskje er en liiiiten smule misunnelig på (eller medunnelig om du vil). 

En dag, veldig snart, skal jeg dedikere et helt innlegg til disse supermenneskene! 

#Hverdag #Blogg #Kreativitet #Hobby 

Nytt design

Kjæresten min mener jeg skal blogge om mascara og lipgloss, nå som han har endret designet mitt. Jeg tenker at jo, det kan jeg vel gjøre, hvis han har interesse av det (betviler sterkt). Jeg har jo forstått at det er så mangt en kan skrive om lipgloss, solarium og løshår (som den rosabloggjunkien jeg er), jeg tror imidlertid ikke det blir nødvendig å begi seg ut på det. 

Nå som jeg er student, og bor laaaangt hjemmefra, nyter min kjære godt av at jeg kommer med daglige oppdateringer på bloggen, om mitt super-ekstraordinære liv. Det er hyggelig, syns jeg, til tross for at enkelte dager bare blir en oppramsing av gjøremål. Det er fint at enkelte mennesker har så stor interesse av meg som person, at det for dem blir en fryd å lese om gryteretten jeg spiste til middag.  

Takk takk til deg, min fine, tullete, snille kjæreste! 
Man kan ikke alltid være på topp.

I dag hadde jeg forresten en finfin treningsøkt! Thumbs up! 

God natt :)

#Hverdag #Kjæreste #Design #Kjærlighet #Tull #Trivialitet

I mitt kaotiske hode

I hodet mitt befinner det seg nå trillioner av stjerner som slører til blikket mitt, og svekker mine evner til å tenke klart. Nei, ikke slike vakre stjerner du ser på himmelen, heller stjerner i retning de du ser når figurene fra Looney Tunes faller ned fra himmelen, med hodet først. Dette skyldes min fantastiske egenskap til å utsette oppgaver til rett-før-de-skal-inn.

Og nei, det nytter absolutt ikke å starte tidlig, hvis en først fullfører to timer før leveringsfrist - rettelse.. prøver å fullføre. Jo, jeg klarte det, men til hvilken pris? Hodet mitt føles helt, totalt i ørska. På tide å legge seg, tenker jeg. Ja, på tide å legge seg. Et nyttårsforsett brutt  - disponering av tid. Neida, skal selvfølgelig skjerpe meg. Jeg er jo egentlig veldig flink! Haha.#Student #Studier #Hverdag #Skole #Skjerpings

God morgen

Nå viser det seg at jeg ikke har forelesning før halv ett, og som den morgenfuglen jeg er hoppet jeg opp allerede kvart over syv, klar for en ny dag med ny lærdom. Fantastisk! Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal få tiden til å gå, gjør jeg ikke noe de nærmeste minuttene vil underbevisstheten min snart overbevise meg om at sengen er et ypperlig sted å oppholde seg. Skal forsøke, så godt jeg kan, å unngå den fella.

Det mest fornutige nå er å komme seg på butikken, slik at jeg kan handle kaffe. Jeg har allerede begynt å gjespe, jeg kjenner at hele kroppen lengter etter å legge seg under den varme, gode dynen, men jeg skal være sterk! Haha.

frokost, kaffe og lesing, det er planen. Ja..

#Student #Hverdag #Studier #Skole

Hverdag

I dag har jeg vært på jobb fra klokken 3 til klokken halv 9, det har vært hyggelig. Jeg har syslet en del, siden det er noe stille på mandager. Jeg har blant annet pakket ut, telt og lagt ut litt varer, kosearbeid med andre ord!

Trening ble det nok ikke dag, men i går kjørte jeg på i to timer. Først 60 minutter løping, deretter rundt 70 minutter styrke *flink*. Jeg håper jeg klarer å få inn seks økter denne uken, to lette og fire relativt tunge økter, det er planen! Forhåpentligvis blir det trening sammen med mamma i helgen, for da skal jeg jo hjem! Hurra! 

Jeg har dessverre ikke så mye på hjertet nå, jeg er litt sliten, derfor må jeg bare si god natt! Nå skal jeg slappe litt av før jeg tar kvelden :)

#Trening #Jobb #Outfit #Veromoda #Klær #Hverdag

Treningsglede

Nå, etter to dager treningsfri, blir det godt å få brukt kroppen litt igjen. Det er en fin ting, når du gleder deg til trening.

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om hvorfor jeg trener, og jeg vil gjerne quote meg selv. Det jeg skrev da, for litt over et år siden, er mer sant for meg nå enn noen gang før. 

"Kroppen min fortjener det. I en ellers stillesittende hverdag er dette det minste jeg kan gjøre for kroppen min. Jeg priser meg lykkelig over at jeg er frisk, at kroppen min er frisk, at jeg kan gå, løpe, hoppe og danse når jeg vil. Det er slett ikke alle som kan det.

Jeg ønsker å sette pris på det veldig mange tar for gitt.

Det har lenge vært viktig for meg å se bra ut, for meg selv. Dette er ikke lenger hovedårsaken til at jeg trener, de ytre forandringene er en flott bonus, som resultat av fornuftig kosthold og mosjon. Ved å forandre mitt syn på kropp, kosthold og trening har jeg gitt meg selv en større glede ved det jeg gjør. Det gjør meg sterkere, fysisk og mentalt."

Denne forkjærligheten jeg har fått for fysisk aktivitet er noe jeg skulle ønske alle kunne få kjenne på. Trening er min fritid, det er da jeg slapper mest av, mentalt. 


#trening #Kosthold #Hverdag #Kjærlighet #Lykke #Glede

powernap

Nå ligger jeg i sengen og dytter i meg godsaker, kjøpt fra Kiwi tidlig på kvelden. Planen min var egentlig at jeg skulle sette meg ned med film og snop etter å ha sendt kjæresten avgårde til hjembygda, men den gang ei. I stedet endte jeg opp med å ta en fem timers(?) ufrivillig powernap, fullt påkledd, med jobbantrekk og alt. Herlig. 

Jeg har hatt kjæresten her i ca et døgn, og det var godt. Som vanlig tok vi natten på Rica, og jeg fikk endelig sovet ut. 

I morgen kjører jeg på med både langløp og styrke, etter to dager fri fra trening, jeg gleder meg!#Hverdag #Outfit #Jobb

Jobb

I dag ble det litt ufrivillig treningsfri, fordi jeg sov for lenge på dagen. Nå har jeg vært på jobb (ble ferdig halv ni) og er klar for en stor porsjon mat. Nå er det ingenting annet enn junk som frister, og junk skal det bli! 

Arbeidsdagen var kort, 3 timer, og det er greit på en fredag. Jeg trives godt på Vero Moda, og alle som jobber der er veldig trivelige. Det som er ekstra hyggelig med å jobbe på klessbutikk, er at en MÅ se ordentlig og velstelt ut, altså en gyldig grunn til å pynte seg. I dag så jeg veldig casual ut da, men det er greit det óg.

Nå er det mat!


#Blogg #Hverdag #Outfit

Yoga

Jeg er ubeskrivelig trøtt nå, etter å ha sovet kun to og en halv time i natt. Jeg våknet nemlig halv fem på morgenen ved at noe(n) gispet. Jeg drømte i utgangspunktet at jeg ble jaget av en bjørn, helt til dette gispet dukket opp av intet, hvilket resulterte i at jeg våknet, brått og litt i ørska. Etterpå fikk jeg ikke sove, jeg var jo alene på hybelen, så dette gispet befant jeg sannsynligvis i mitt eget hode, likevel følte jeg meg litt uvel etterpå.

Ellers har dagen vært fin, til tross for en liten ubehagelig start. Jeg har vært på yoga, for aller første gang, og jeg har ett ord; FANTASTISK! 

Jeg kommer definitivt til å fortsette! 

Det er ikke utenkelig at jeg heretter blir skikkelig yogafreak. Det var rett og slett fantastisk, og jeg trenger det, kjenner jeg! :) 

Nå er jeg så usannsynelig trøtt, nesten så jeg ikke klarer å tenke. Ha en fin kveld, dere! :)

#hverdag #trening #kosthold yoga

Trening

Jeg hadde en god styrkeøkt i dag, til tross for at jeg under siste øvelse (bulgarsk utfall) fikk krampe under foten. Utrolig deilig...

Jeg kjenner at jeg har blitt sterkere, jeg kjenner at jeg trenger å øke på og presse meg selv litt hardere. Jeg klarte det til en viss grad i dag, jeg fikk god kontakt med musklene under de fleste øvelsene, men det er tungt å gå utenfor komfortsonen når jeg ikke trener med mamma. Mamma, jeg håper du leser dette!

I morgen tidlig skal jeg på yoga, jeg aner ikke hva jeg har i vente, men jeg gleder meg. Jeg er stivere enn alle verdens bestemødre (true story), så kanskje jeg får et lite push når det kommer til tøying. Forhåpentlig. Det vil være til stor fordel for annen type trening, vet jeg.

Dagens kveldsmat så slik ut, jeg liker å ta bilder av mat, obviously.

Jeg hadde faktisk tenkt å legge ut et bilde som viser hvor utrolig, sinnsykt, ubeskrivelig stiv jeg er, men så ble jeg rett og slett litt flau. Haha.

#Trening #kosthold #Hverdag 

zombie-apocalypse mellom 7 og 11

Nå er jeg trøtt, og føler egentlig bare for å legge meg ned, la øynene gli igjen og forsvinne inn i mitt eget hode, dette til tross for kaffen jeg inntok for kort tid siden. Jeg begynner å innse at kaffe er viktig føde for studenten, det har gått opp for meg at det er her, på dette stadiet, de fleste starter sin karriere som kaffe-elskere.

Jeg har begynt å forstå at uten kaffe ville verden lignet en zombie-apocalypse mellom 7 og 11 på formiddagen, og at dette beske, svarte sølet er en nødvendighet for ethvert menneske som er over gjennomsnittet glad i søvn, især på morgenen - et B-menneske, med andre ord.

Note to self: Jeg er IKKE voksen selv om jeg tar litt kaffe i ny og ned, det er OK å drikke kaffe. 

Jau..

Nå er det trening, før studiene venter. Jeg regner med at treningen vil vekke både kropp og sinn! Peace out.

#Hverdag #student #Studier #Blogg #Trening #Zombie

Jeg elsker å være student

Jeg er veldig fornøyd med hverdagen som student. Som oftest gleder jeg meg til forelesninger, og det er en fin ting.

Jeg liker å lære, jeg liker å reflektere og jeg liker å diskutere. For øyeblikket handler forelesningene om mediepolitikk, hvilket høres uhyre trettende ut. Vel, det er slik at jeg finner det interessant så lenge jeg deltar aktivt i diskusjoner og samtaler, og det gjør jeg. Jeg har en nerdete side som kommer til syne så fort dialoger finner sted, men det er nettopp slik jeg tar til meg mest informasjon, gjennom samtaler. 

I dag skal jeg begynne på et arbeidskrav som skal inn om nøyaktig en uke, men først skal jeg (som den treningsglade jenta jeg er) ta en liten økt på spenst. 

Jeg elsker å være student, virkelig :)¨

#Hverdag #Studentliv #Student #Skole #Foto 

Jeg har syndet

Denne uken har jeg spist nøyaktig fire og en halv brødskive som inneholdt gluten. Jeg elsker brød, jeg elsker hvetebakst, og denne uken ga jeg dessverre etter for fristelser, jeg har syndet

Det gjorde vondt, men var fullstendig levelig - for en dag. Jeg vet dog at jeg ikke ønsker meg tilbake til en hverdag med slike matvaner. Min store utskeielse er derfor lagt på hyllen, den nye uken skal nok en gang være fylt med glutenfri mat, og godt er det! 

Treningen denne uken har bestått av løping og styrketrening, øktene har vært gode og harde, så jeg sier meg herved fornøyd! På lørdag hadde jeg min store spisedag sammen med mamma, koooselig! Jeg fikk i meg ett måltid gjennom hele dagen, resten var vomfyll i form av is, sjokolade, potetgull + annet gørr, som i kolossale mengder ble fortært i løpet av kvelden. Hurra!


Ohyes, fullstendig irrelevant, og jeg ser langt hyggeligere ut i virkeligheten! Skal begrense bruken av mobilbilder, latskapen skal drives ut, og kameraet skal være med meg til alle døgnets tider! Neida. Bare nesten. Kanskje.

#Trening #kosthold #Hverdag #Livsstil

Jeg trives

Det er godt å få tilbake hverdagen igjen, dagens forelesning var bra, og det er gøy å begynne med nye emner. Jeg gleder meg til å få kjøpt bøker slik at jeg kan forberede meg til forelesningene. Ja, motivasjonen er for øyeblikket på topp, hurra! 

Jeg håper et skjerpet kosthold, trening og inntak av vitaminer vil gi meg mer energi, for høsten har vært tung, og jeg har vært mye trett. Det vil sannsynligvis bli bedre utover, ettersom vår kjære sol snaaart vil komme til syne igjen, det blir bra, forhåpentligvis tar jeg meg tid til en skitur eller to! 

Dagens treningsøkt gikk greit, jeg kunne med fordel hatt litt mer energi, men pyttsann, jeg gjorde mitt beste! Det er ikke et dumt tegn når du etter en styrkeøkt har vanskeligheter for å bevege deg opp eller ned i en trapp. Så det så. 

Jeg trives :)
Det blir braaa, med lysere tider!

Tilbake til hverdagen

Nå er jeg veldig klar for å ha et glutenfritt kosthold, dette er viktig for at jeg skal kunne ha nok energi gjennom hverdagen. Spiser jeg mat som inneholder mye gluten blir jeg sløv og tung i kroppen. 

For å unngå raske, usunne løsninger skal jeg legge opp en plan over hva jeg skal spise til middag uke for uke, dette vil jeg gjøre på søndager, slik at jeg kan handle inn matvarer på mandager. Jeg skal forsøke å ha et litt større fokus på kosthold, et større fokus på å få i meg nok næring, gjennom god og sunn mat. Det er på høy tid at jeg kutter ut mat som tapper meg for energi. Vil jeg lide, får jeg gjøre det én dag i uken.

En liten snack, etter trening.

Nå er jeg ferdig med min første treningsøkt i år, og det var helt utrolig fantastisk deilig. Jeg tok det relativt rolig, fordi jeg senest i går følte meg som en lobotomert zombie, slått ned med en ishakke og påkjørt av en dampveivals. Jeg var med andre ord en smule ubrukelig. Haha, sånn er det når immunforsvaret tar ferie. 

I morgen skal jeg på årets første forelesning, så nå er det kveld!

#kosthold #trening #glutenfri #glutenfrihverdag #mat #næring

Nyttårsforsetter

Nå er det tredje gang jeg er syk på 10 uker, ikke den beste starten på nyåret. Jeg har ligget i sengen nærmere 24 timer, med feber og vondt i magen. Først nå har jeg klart å få i meg litt mat, og som vanlig ble det biff, noe kjæresten min alltid lager til meg når jeg er syk. Snille <3

Jeg har forresten, som de fleste andre, gitt meg selv noen mål for det nye året. Jeg føler jeg trenger det, og jeg er sikker på at jeg vil klare det, med litt pågangsmot og viljestyrke.

 Nyttårsforsetter

  • Reise til Italia med kjæresten
  • Være flinkere på disponering av tid, mest i forbindelse med skolearbeid/oppgaver
  • Trene mer, og spise sunnere/mat jeg tåler (med fokus på god helse)
  • Fokusere mindre på det materielle, og generelt være mindre overfladisk
  • Gå oftere ut av komfortsonen
  • Nyte livet, og bekymre meg mindre

 

Dette er nyttårsforsetter som stort sett handler om selvutvikling, og det liker jeg. Det er fint å stille litt krav til seg selv innimellom, og jeg skal forsøke å leve mer og tenke mindre. 

Nå må jeg bli frisk. Gleder meg sånn veldig til å ta fatt på treningen igjen! :)

Et nytt år

Året som gikk forsvant fortere enn alle tidligere år, for min del ihvertfall. 2013 var et fint og aktivt år, med både stressende perioder og late dager. Jeg har jobbet, vært på festivaler, trent, vært på ferie, flyttet, begynt på skole OG blitt tante for første gang! <3 Jeg har vært fantastisk asosial, men samtidlig stiftet nye bekjentskap. Jeg fikk B på min første eksamen, og jeg har (tøff som jeg er) gjort ting jeg ikke kan.

Til tross for at bloggen har vært stille gjennom hele julen, vil jeg fortsette med denne smånarsissistiske vanen jeg har for å utlevere meg selv på nettet (er jo ikke så gærnt det). Jeg vil fortsette å ta utallige bilder av meg selv, fra de beste vinkler. Jeg vil fortsette å skrive om min (til tider) kjedsommelige hverdag, og jeg vil fortsette å ta så altfor lange bloggpauser, i tide og utide.

Jeg har store forventninger til det nye året, med andre ord, store forventninger til meg selv. Jeg skal fortsette å bryte barrierer, jeg skal fortsette å gjøre ting jeg ikke kan, og viktigst av alt, jeg skal feile, MANGE ganger. 

Jeg har også bestemt meg for at i år blir det ferie på meg og kjæresten,  jeg skal gå aktivt inn for å spare penger slik at vi kan ta oss to uker et eller annet sted ute i verden. Et varmt og vakkert sted, med masse historie. 

 


Tok i mot det nye året, 2013 ikledd dette.Gave fra kjæresten, før jeg reiste til Karibien i påsken. En av mange gaver jeg fikk fra han i 2013.

Jeg ble helt grusomt solbrent. (Karibien i påsken)

Jeg fikk se storesøsteren min igjen, etter mange år. Fineste <3

Jeg var med på vårflytting, for fjerde gang <3

Jeg var på intriguekonsert, på vidda (Mollisjok)

Jeg fotograferte (altfor lite).

Var frivillig på Sørøyrocken. Her er jentebandet The BonBons. Foto: Jeeeg


Jeg trente jevnt, men mindre enn ønsket. Meldte meg inn på spenst i august.

Tok aaaaaltfor mange bilder av meg selv, både gode og dårlige (mest dårlige). 


Ble student og flyttet inn på hybel i Alta.

Spiste mange sunne, gode måltider. Men også en del mindre sunne måltider.

Ble mye koselig kjærestetid, og mye spising på restaurant.

Hadde min første eksamen, og ellers MYE skolearbeid. 

Jeg ble tante, til verdens nydeligste lille gutt 15.11.13 <3 

Jeg begynte i ny jobb (Vero Moda) og fikk være med på julebord.Jeg hadde en nydelig julefeiring, fikk masse fantastiske gaver og tilbrakte tid med herlige mennesker <3

Jeg avsluttet 2013 ikledd dette, i Alta med kjæresten. Middag på Rica, deretter Rålerbyrgerskonsert og sprudlevann på CityScene. Hurra!

Veldig kort fortalt! Kunne så absolutt tatt med mer, men dette får holde! :)

Ha et fantastisk nytt år, dere!