hits

januar 2015

Studentsyndromet

Ting går som regel litt tregt med meg. Jeg forsøker å gjøre skolearbeid, men ender i stedet opp med å klø meg i hodet, se i taket, lese om fotballfrue-skandale, søke opp alt og ingenting på google, sjekke mail, ta oppvasken og whatnot..

Plutselig, i et hav av tullete blogger, avisskriverier og rare google-søk, dukket denne artikkelen opp, som er myntet på sånne som meg. Heldigvis for meg er det aldri for sent å bli bedre, flinkere, mer effektiv, også videre, også videre. Likevel ser jeg helst at jeg starter nå, for vi alle vet at å utsette ting til i morgen aldri, og jeg gjentar ALDRI funker særlig bra. Student-syndromet er noe dritt, og det er nettopp det jeg prøver å bli kvitt. 

Old habits die hard.. Vi får se hvordan det går.

weheartitStudent

#Student #Hverdag #Blogg #Weheartit #tjuefemten

Tjuefemten

Det føles rart å skulle blogge igjen etter så lang tid med pause, men jeg tenker at det er på tide å skrive litt igjen. Det er for det første hyggelig for mine nærmeste å følge med på hva jeg gjør om dagen, også er det jo gøy å ha et sted jeg kan poste diverse ting som inspirerer meg. 

Jeg er glad for det nye året, og jeg er glad for å kunne legge tjuefjorten bak meg. I år ønsker jeg bare å ta ting som det kommer, uten store forventninger til noe som helst. Det eneste nyttårsforsettet jeg har er at jeg skal våge å feile mer, slik at jeg kan ta til meg kunnskap og lærdom. #Hurra

Jeg regner med at tiden fremover blir stressende, men jeg skal forsøke å puste litt mellom slagene. Skole vil ta opp mye tid, men det er sånn det skal være. 

Jeg har forresten hatt en veldig koselig jul, men også den var fin å legge bak seg. Det nye året var svært etterlengtet :)Jeg skal skrive litt om hva som skjer på skolen dette semesteret siden. Nå må jeg lese litt! :)

#2015 #Student #Nyttårsforsett #Foto #Skole #Hverdag #Blogg