hits

februar 2010

festoutfit

Har egentlig ikke noe særlig tid til å blogge siden jeg har jobb om litt. I går ble det nok en fest på meg. Kusinen min var så snill at hun orket å fikse både hår og make up.

OutfitHåret
forresten, her er det bare brukt to bobbypins.

Må stikke nå!

Fordypningsoppgave

Nå sitter jeg og jobber med særemnet, på en måte. Jeg leser boken stolthet og fordom av Jane Austen, som for meg er en herlig klassiker. Filmen har jeg sett en million ganger og dette er andre gangen jeg leser boken. Problemstillingen til fordypningsoppgaven min er egentlig ganske simpel. Jeg skal sammenligne bok og film, deretter har jeg valgt å trekke fram spørsmål om hvorvidt bøker generelt alltid er bedre enn filmene. Det er jo en slags uskreven "regel" som kommer med den påstanden at boken ALLTID er bedre enn filmen, det er ihvertfall slik jeg har oppfattet det. Selv har jeg gjort den feilen at jeg har lest bøker som senere har blitt filmatisert, for så å ende opp med å bli skuffet. For ingenting er slik som jeg så det for meg i hodet mitt.

eller hva?Elizabeth Bennet er en av mine favoritt karakterer blant de bøkene jeg har lest.CAM ....

kosekose

Jeg er super trøtt nå. Har jobb i morgen klokken halv 9, så nå skal jeg få meg litt skjønnhetssøvn!

I morgen er det kanskje litt soling + lekser + en liten treningsøktVeldig interessant hva?Natta!

psst. Kjæresten min er søt!

Ferie

God kveld/natt alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg her i den lille gudsforlatte bygda mi i nord og lengter etter å komme meg til varmere strøk. Er iskaldt her. Har sett litt på sydenferier, du hellige jul som jeg lengter! I sommer blir det sydenferie. Kanskje blir det en tur til USA til høsten hvis jeg klarer å spare, eller så reiser jeg i julen og feirer høytiden med søsteren min. Men ihvertfall, nå har vi sett på turer til Tyrkia. Tyrkia??! Trodde aldri jeg skulle ha noe som helst ønske om å reise dit. Men, tingen er den at hotellene der er av utrolig god stand i motsetning til mange andre steder, + at det er all inclusive til en billig penge. Passer meg perfekt!

Hadde jeg hatt råd ville jeg såklart reist til søsteren min, men det får vente.

Fjorårets ferie Las Vegas + San DiegoSøsteren min soler seg utenfor leilighetene (Las Vegas)Kjære og jegUtenfor bellagioSan DiegoJeg og søsterKjære og jeg, ut å spise.SAVN

Et par ting du KANSKJE ikke visste om meg

Da skal jeg slenge meg på trenden!

Jeg har 6 halvsøsken, men har bare kontakt med to. Dvs Søsteren og broren min på mamma sin side.

Jeg har et ekstremt høyt temperament, men det kommer svært sjeldent til syne (som oftest er jeg glad og fornøyd).

Jeg begynner alltid å sippe hvis jeg leser triste bøker, ser triste filmer eller enkelte tv program, som animal cops eller extreme makeover home edition. Skal med andre ord ikke mye til.

Jeg elsker hunder og hester. Hunden er menneskets beste venn!

Jeg og kjæresten min har forferdelig dårlig humor når vi er sammen.

Jeg er fan av Harry Potter bøkene.

Når jeg blir "stor" vil jeg bli som min mamma.

Jeg har to søstre som bor i USA. Storesøsteren min (som jeg har kontakt med) og en lillesøster.

Da jeg var liten kunne jeg ikke si bokstaven F, så jeg sa P istedet. "Oi mamma, for et fint pulehus"?!? .... nei og nei ..
.

June Helèn

14.feb.2010

God morgen!

Nå sitter jeg og nerder mens jeg hører på true colors av Ane Brun, egentlig vil jeg høre på noe med litt mer futt i men jeg trenger litt tips, er så lei av spotify lista mi.
Helgen har vært helt super. På fredag var jeg hos frisøren, fikk tilbake min elskede panneluugg, herlig!Siden jeg følte meg litt fresh med nyfarger og nyklippet hår så passet det ypperlig for meg å ta en liten fest, selv om det ikke inngikk i planen så ble det nå slik likevel. På lørdag var jeg og kusinen min ute og kjørte, det var virkelig dødt fram til klokken halv 3, og da var det liksom en halvtime til alkohol serveringen skulle stenge. Shame on you Karasjok folk, som ikke kan gjøre livet mitt litt mer spennende! .. Kusinen min sto for sminkingenenkel outfit

med masse sko i bakgrunnen ...

ny header


Har egentlig ikke noe spesielt på hjertet i dag heller, kanskje det kommer et litt mer interessant innlegg senere .. Eller ikke ..

Men .. Skillingsboller next! ..

Shopoholic

Jeg kan ikke si annet enn at jeg lider, rett og slett. Det er så enkelt, så utrolig enkelt. et tastetrykk unna så er du eier av splitter nye sko, splitter ny jakke, bukse, topp, undertøy, sminke, you name it! Jeg bestilte nylig klær fra nelly.com, noe som egentlig var helt greit. MEN! .. Nå har jeg akkurat gått amok på ginatricot også, er det rart jeg er blakk? Jeg lover meg selv at nå er det slutt på netthandel og shopping generelt en god stund framover. PROMISE! ..


Sunt kosthold og trening

Den siste tiden har jeg hatt et veldig sunt kosthold, og jeg må si at det var på tide. Etter at jeg var syk i julen gikk jeg ned 5 kilo, jeg gikk dermed ned fra 54 til 49 kilo, noe som ikke tar seg godt ut med den kroppsbygningen jeg har. Når jeg går ned til 49-50 kilo så stikker det ut bein overalt, ikke veldig vakkert nei. Men ihvertfall, siden jeg følte meg nokså snytt etter å ha gått glipp av store deler av julen, så har jeg hatt et "behov" for å være usunn i ettertid. Min unnskyldning var forsinket jul. Ikke veldig lurt med tanke på at jeg ikke fikk meg stort med næring i jula og den første tiden etter jul. Det vil si at forbrenningen min var lik null! Så da har dette selvfølgelig resultert i en liten vektøkning, ikke veldig drastisk, men nok til at jeg kommer til å slenge meg på tredemølla gjevnlig tidene framover. I går tok jeg 5 kilometer på mølla, med splitter nye joggesko som kjæresten min har vært så snill å kjøpe til meg. Tusen takk kjære!


Gårsdagens middag besto av innbakt kalkun, cottage cheese, litt skinke, litt ris, forskjellige typer salat, løk, agurk, tomat og til slutt noen cashewnøtter. Var utrolig godt!

prøver å holde kostholdet mitt så variert som mulig. Men det går svært mye i forskjellige typer yoghurter, knekkebrød, frukt og cottagecheese. Styrer ellers unna søtsaker i ukedagene. Syns jeg er meget flink, jeg er nemlig blant de som elsker mat og er litt for glad i den usunne typen.

slenger inn et vakkert bilde fra januar. Hehe