hits

februar 2011

Kvelden min bleSlik! :)

God natt!

Jeg koser meg!

Jeg har ikke tenkt å skrive om min effektive ryddebakebrøddag, fordi, det er IKKE interessant å lese om min kamp mot hybelkaniner, så vi stopper der.

Pittelitt av dagen i bilder.

Jeg og Kaos koser oss foran vedovnen

Candles

Brød!


June, og en liten søting som vil ut,

KaosJuneKaos <3Varme :)

Det har ikke blitt trening på meg i dag, enda. Faktisk så frister det mer å kjøpe seg sjokolade og diverse annet søtt, men vi får se, kanskje jeg slenger meg på mølla i løpet av kvelden (flink som jeg er) .. Jeg har forresten hatt en kjempefin dag, satser på at kvelden blir like bra :)

(Skulle publiseres i 7 tiden. Sjokolade > Trening) .. :D

Blogges!

23.feb.2011

I dag har jeg faktisk laget muffins på jobb, sammen med et par søte elever. MAX koselig! Har hatt en veldig, veldig fin dag.

Det ble en kort treningsøkt på meg i dag, intervaller + mage og rygg. I morgen blir det spinning, og på fredag planlegger jeg sånn smått å jogge 10 km. Vi får se! :)


June Helén

Et langt innlegg

Her får dere de 5 resterende punktene

 

Høydepunkter og nedturer det siste året

Året som gikk har vært et eneste stort høydepunkt. De få negative opplevelsene jeg har hatt det siste året er kun erfaringer som sannsynligvis har gjort meg rikere på et vis. Jeg har hatt et fantastisk år.Elsk <3

Familien min

Det er MYE en kunne sagt om familien min, men jeg skal ikke gi dere et langt innlegg om hvert individ i familien. Grunnen er at jeg selv har (beklager) null interesse av å lese en utdypet tekst om hvor fantastisk bestefaren din eller tanten din er. No offence.

De viktigste i familien min er helt klart mamma og pappa <3 dere er best!

Men ..

Per Kristian (lillebror), Kine (storesøster), besteforeldre, tanter, kusiner,

Dere er herlige alle sammen!

Må også nevne mine småsøsken som jeg ser så altfor, altfor sjeldent

Victoria, Vanessa, Jimmi og Alexander,

Evig glad i dere alle!1991

Har jeg forandret meg i løpet av en toårsperiode?

Jeg kan ikke påstå at jeg ikke har forandret meg, jeg har forandret meg noe, for det meste positivt vil jeg tro. Hvordan har jeg forandret meg? jeg har nok forandret meg mest mentalt, utseendet er det vel strengt tatt liten forskjell på.

Høst 10Desember 102009

5 attraktive kjendiser

En litt mer Fyldig Jolie

OfcHeath LedgerMiranda Kerr, for et herlig smilKari Bremnes. Dama er 55 år gammel og skjeløyd, likevel ser hun FANTASTISK ut ..

 

En som fascinerer deg og hvorfor?

MammaHun fascinerer meg fordi hun har et slikt avslappet forhold til livet. Hennes verden er stort sett Hakuna Matata - ingen bekymringer, fordi hun har bestemt at hennes verden skal være slik. Min mamma er verdens beste, hun er så positiv og sporty, jeg trives så utrolig godt i hennes selskap. Hvis jeg skulle pekt ut et forbilde så ville jeg valgt mamma! :)Mamma og jeg :)

Blogges!

 

Dagen i dag

Ble nøyaktig som forventet. Siden jeg ikke har sovet i natt kommer det kanskje ikke som et sjokk at ettermiddagen gikk til nettopp dette, søvn. Jeg er fullstending klar over at det ikke er det mest ideelle å gjøre når en har 13-14 timer jobb dagen etter, men i blant må en bare falle for slike små ubetydelige fristelser. Godt var det ihvertfall.

Jeg må få nevne at dagen min ikke har vært helt bortkastet, jeg har nemlig klart å presse inn en liten treningsøkt i løpet av kvelden. Jeg er flink!

Junebare<3

Nå er det natt. Ja, jeg skal faktisk forsøke.

Det er umulig

Å få sove .. Jeg forstår ikke.

Jeg har jobb TIDLIG. Det er utrolig unødvendig av Jon Blund å ignorere meg akkurat i dag.

Jeg har forresten vært supersporty i dag (mener jeg selv). Jeg jogget i nøyaktig en time i dag, rolig joggetempo, men likevel, 60 minutter! Jeg må tilstå at jeg er en liten smule imponert over meg selv, dag 2 - 60 minutter jogging + mage/rygg øvelser. Tommel opp!

:)

Dag 1

 

God natt?

Trening

Nå skal jeg straks slenge meg på tredemølla. Gårsdagens trening (som var min første trening på evigheter) gikk helt greit. Jeg kunne vel egentlig ikke forventet mer, jeg presset meg selv så mye som mulig(?), og det bør jo være bra nok. Kanskje. Blæh .. Formen kommer vel tidsnok tilbake.

Dag 1

SvettNydusjet og fresh ..

Et blogginnlegg fra en som ikke vil sove

..Sentimental .. En smule, men det gjør meg ingenting. Det føles godt. Ingenting er flyttet på, det støver ned, men det ligger der, i arkivet mitt. Noe som alltid, alltid vil tilhøre meg.

Hmm <3

Jeg har hatt en veldig fin kveld sammen med min kjære og lillebror min. Taco og film er alltid kos på en fredagskveld. I morgen planlegger jeg min første treningsøkt på gudvethvorlenge. Jeg krysser fingrene for at jeg klarer meg gjennom økten.Just nu hører jeg forresten på Kari Bremnes, om du ville vite. Hun er best! : D<3

ELSK

MINE  <3

Ja, jeg er lei av at folk syter over kulden .. Men .. Det er jo kaldt?

I dag er en slik dag jeg absolutt ikke har planer om å strippe av meg ytterklærne, dette til tross for at jeg nå sitter inne og koser meg i sofakroken. Jeg koser meg fordi ytterklærne holder meg varm.

Jeg er jo blant de som fryser på den varmeste sommerdag, så når jeg klager på 40 blå, er det egentlig helt greit. Hittil har jeg for øvrig ikke klaget over kulden, men nå er det jaggu på tide, jeg er oppriktig glad for at jeg slapp å gå hjem i dag. Jeg må tilstå at jeg ikke er spesielt flink til å ta på meg nok klær, selv om jeg vet så utmerket godt at jeg fryser konstant. Dumme dumme.

takk <3

varm sjokoladee

Lillingen :)

Å ta vare på seg selv

Svært mange slutter å ta vare på seg selv etter at de har havnet i et fast og stabilt forhold, jeg syns dette er veldig synd for både ens egen og forholdets del. Har hatt en lang periode nå uten jevnlig trening, det gjør noe med både humøret og selvfølelsen. Derfor har jeg bestemt meg for å bruke mer tid på å pleie meg selv.

  • Trene 3-5 dager i uken. Variasjon er viktig så kroppen ikke stagnerer. Det er greit å sette noen mål for treningen, jeg vurderer for eksempel å være med på Oslo halvmaraton. I løpet av de neste to månedene skal jeg kunne jogge en mil på godt under en time
  • Ha dager med selvpleie og hjemmespa
  • Pynte meg oftere, selv dager jeg ikke planlegger å sette foten utenfor huset
  • Unngå kjedespising. Jeg kommer ikke til å nekte meg selv god mat, litt søtt og desserter i hverdagene, det er bare hyggelig, men en behøver ikke overdrive.
  • Det er alltid fint med litt farge i ansiktet. Nå på vinteren foretrekker jeg å bruke selvbruningsprodukter fremfor  grillen. Når sommeren nærmer seg er det mulig jeg tar litt solarium, men da vil jeg passe på å bruke en god solkrem.
  • Ha én ordentlig kose(spishvaduvil)dag i uken
  • Bruke litt ekstra penger på treningsklær og produkter til selvpleie
  • Ha noen sminkefrie dager. For meg er det viktig å kunne føle seg vel uten sminke også, selv om en ikke har sminke betyr det ikke at en ikke kan pynte seg.
  • Ta en tur til frisøren, snarest :D
  • Bli litt mer sosial (kanskje?)

 

Nå skal jeg rett og slett bli mer glad i meg selv. *Tommelopp* :Dappelsiiin

Jeg vil jo bare være liten, jeg.

Klokken er massemye, jeg vet jeg burde vært i seng nå. For to timer siden kanskje, men, jeg skal bare, skal bare .. Skal bare?

Jeg vet ikke, jeg føler meg ikke helt klar for sengen enda. Jeg har jo langt mer fornuftige ting å foreta meg, liker jeg å tro. Det er stille, rundt meg er det stille, men likevel ikke, livet står fortsatt i pausemodus, men ikke lenge.

Noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne stoppet opp litt, stoppet opp alt, stoppet opp tiden. Iblant føler jeg at jeg ikke rekker å se meg rundt før tiden raser forbi, jeg vet at det er jeg som må slappe av, jeg vet at jeg ikke kan bebreide tiden for at jeg er distré og uoppmerksom. Jeg vet, jeg vet, jeg vet! Men, joo .. Akkurat nå vil jeg bare skylde på tiden .. Skjer med at jeg snart er 20? .. Jeg fylte jo nylig 16 .. Skal boikotte 20'års dagen min, jeg nekter å bli voksen! : (June 16 årHm :)
Mine favorittblogger

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Dag 2 - Skriv 10 fakta om deg selv

Dag 3 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din

Dag 4 - Et sted du vil flytte til eller besøke

Dag 5 - Dine favorittblogger

Dag 6 - Høydepunkter og nedturer det siste året

Dag 7 - Fortell om familien din

Dag 8 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?

Dag 9 - Bilder av fem attraktive kjendiser

Dag 10 - En som fascinerer deg og hvorfor

 

 

 

Dette er blogger jeg stikker innom med jevne mellomrom, ellers er jeg innom de bloggene jeg har i vennelisten. Er også en del fotoblogger jeg titter på i ny og ned, men har dessverre ikke link her og nå.

Jeg anbefaler dere å ta en titt på hjarteskribler og camillarose. Hjarteskribler er for øvrig en nynorsk blogg, men det stopper ikke meg, og la meg nevne at jeg er blant de som forakter nynorsk.

Det som skulle vært dag 4

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Dag 2 - Skriv 10 fakta om deg selv

Dag 3 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din

Dag 4 - Et sted du vil flytte til eller besøke

Dag 5 - Dine favorittblogger

Dag 6 - Høydepunkter og nedturer det siste året

Dag 7 - Fortell om familien din

Dag 8 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?

Dag 9 - Bilder av fem attraktive kjendiser

Dag 10 - En som fascinerer deg og hvorfor

 

Akkurat nå er det mange steder jeg kunne tenke meg å besøke, men nå for tiden drømmer jeg meg bort om måneden mai og turer på vidda. Det er så enkelt som det, jeg vil på fjellet med kjæresten min. Jeg vil på vårflytting.<3

Jeg har bare trykket litt på pauseknappen

Av en eller annen grunn føler jeg for å blogge nå, jeg har ikke blogget på lenge. Jeg kan fortelle dere at det skyldes min utrolig trøtte og uinteressante hverdag. Ja, for det er nettopp slik, dagene mine er trøtte. Jeg kunne jo blogget om hvor utrolig kult det er å ligge foran fjernsynsboksen dagen lang ( faktisk ganske koselig). Men nei, det skal jeg spare dere for. Tingen er den at formen min har oppholdt seg i dass den siste tiden, jeg har ikke vært i stand til å gjøre så mye ut av dagene. Egentlig har jeg begynt å lure på om det bare er jeg som er lat, men jeg liker å tro at det ikke er tilfellet. For det er vel ikke det? Nei .. Nei nei ..

. Føler for å drasse med meg kjæresten på en lang og varm ferie. Men det får vente. Just nu er jeg ikke så kravstor.

Kunne omså vært her

eller her

eller kanskje her? Berlevåg, meeh ..

eller? ..Her liker jeg meg ihvertfall ..