hits

februar 2012

Ny laptop (rosa)

Har nettopp fått meg ny laptop fra kjæresten min, jeg er forelsket! Den er så utrolig fin, og kjæresten min er så utrolig snill. Føler meg litt bortskjemt nå :)

Sånn ser den ut :)

15,6"

Den er mye penere i virkeligheten, akkurat på dette bildet ble det litt mørkt. Tror produktbildet viser en mer korrekt farge :) 

Ellers er jeg fortsatt syk, men det kommer seg. I morgen vil jeg sannsynligvis være klar for både skole og jobb, det føles bra. Nå skal jeg og kjæresten slappe av med film og god mat. 

Tusen, tusen takk for ny laptop, Heaika! :)

Syk men lykkelig

Jeg har hatt en veldig fin grunn til å droppe bloggingen denne uken. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, søvn har vært viktigere, jeg liker å sove. Nei, jeg sover ikke hele dagen, jeg går på skole og jobber på ettermiddagen. Livet mitt kommer til å være jobb og skole en liten periode fremover. Dette er noe kjedelig for en som setter så stor pris på fritiden sin, men igjen så er jeg jo stor, STOR fan av penger. Ja. 

For øyeblikket er jeg jo syk da, kjempegøy. Jeg lever på nesespray og lambi snørrpapir. 

Bare seVeldig greit å sensurere trynet på en dag som denne. Natt heter det  vel strengt tatt. 

Jeg har hatt en utrolig flott dag i dag, til tross for snørra som renner og den endeløse nysingen. Jeg har blant annet vært på kafé, vært på besøk, spist pizza og masse snop (uten å være i stand til å smake så mye) og sett på tv sammen med min kjære, bare koset meg. Alt dette resulterer jo i at jeg er utslitt nå, men pyttsann! 

Ingen bilder ble tatt i dag, ikke fordi jeg ikke følte meg vel, jeg så faktisk ganske fresh ut tidlig på dagen!

ok da.

Man kan ikke alltid være på topp, og det er helt greit det!

Sweeeet!

Syk og snørrete :) Koooos!

Later!

God tur!

Ønsker bestemoren og bestefaren min en superfin reise, de skal kose seg i Phuket i to uker, håper de får det strålende! Jeg må si at jeg er litt misunnelig, nei, Thailand er ikke drømmedestinasjonen, men likevel! 

bestestebeste!<3

Jeg har ikke hatt veldig mye på hjertet disse to dagene. Det har gått sløvt for seg, men det er helt ok! Jeg har tilbrakt store deler av gårsdagen foran pc-skjermen (med Greys Anatomy,). 

I morgen skal jeg kose meg med god mat, snop, spill, film og muligens vin? Gleder meg! :) Deilig med fredager!

Blogges i morgen! ;)

Valentine's day

Jeg har ikke hatt noe spesielt forhold til dagen, det har heller ikke vært viktig for meg, så dette kom veldig uventet:Jeg ble virkelig kjempeglad, og veldig overrasket! :)Siden nøt vi en bedre middag (som min kjære hadde mekket sammen)

Biff er ALDRI feil :)

Litt levende lys

Denne dagen har vært fin, takk kjæreste <3

Uferdige malerier

Jeg tenker jeg skal ta en "titt" på arbeid jeg har lagt fra meg for en god stund tilbake. Jeg er jo slik en utålmodig sjel, jeg blir fort lei hvis jeg holder på med det samme i lengre tid, så jeg har ofte 3-4-5-6 forskjellige "prosjekter" på gang. Så nå har jeg tatt meg fint til rette ved spisebordet for å ta en "titt"

Bakgrunnen på denne er jo helt kokko og intetsigende,Akryl

Vi har utstilling på skolen 12(?) mars, og jeg har en del arbeid å gjøre før den tid. 

Jeg skal lage meg en kopp te, så skal jeg sette i gang med arbiedet (selv om jeg er dautrøtt), jaa, ettermiddagstrettheten sniker seg innpå. 

Blogges siden! :)

I bestemors skap

Fant jeg denne flotte skjorten!

Og denne jakka!

Og denne genseren! (som er mer enn 20 år gammel)

Love it!

Disse var jeg så heldig å få låne (så lenge jeg vil) + et par plagg til.

Bestemors mange smykker

Sikle!

Bestemor <3

Jeg har lyst å reise

HIT!

Fordi jeg savner søsteren min. Jeg skal gjøre et forsøk på å komme meg dit dette året, nå er det snart 3 år siden sist. Las Vegas er fint i små doser, så et par dager der ville vært veldig ok! 

Sist jeg var i statene reiste vi ned til San Diego, etter å ha vært noen dager i lv :)

Et annet alternativ er å reise til New York, for så å møte søsteren min der. Når jeg skal få til dette, vet jeg ikke. Men jeg SKAL få det til!  :)

Søsteren min er best!

Nå har hun bodd i Las Vegas i 6 år. Tiden flyr!

Jeg har det veldig fint akkurat nå

Jeg har det så bra som jeg kan ha det akkurat nå, jeg har fått i meg litt vin, spist forskjellige godsaker som ost, druer og kjeks, sjokolade (vi stopper  der). Jeg er god og mett, så skål for lørdag!

Akkurat nå holder jeg på med Ringenes Herre, to tårn. Jeg begynte egentlig med boken før jul, men så mistet jeg den. Nei, jeg mistet den ikke, jeg var bare ikke flink nok med letingen (den lå i en pose på soverommet). Ja, det er faktisk litt pinlig at jeg ikke har lest bøkene før, jeg er jo litt fan. Jeg har sett filmene så mange ganger at jeg omtrent kan hver eneste replikk, jaa, kjipt for de som måtte ende opp med å se filmene sammen med meg. 

ost og kjeks <3

Viiiiiin! <3

Nomnom!

Kintleeer!

Mmmm <3Smiiiiile!

 

Jeg er sånn veeeldig i kosehjørnet nåå, koooos! <3 

Jobb

Frokosten min, haha ..

Er på jobb nå, ganske greit egentlig. Er koselig med morgenvakt, selv om det var utrolig tungt å stå opp. 3 timer igjen så blir jeg hentet av min bestemor :) slenger inn et lite innlegg siden ;)

<3

I kveld

Er jeg trøtt. Jeg har vært trøtt hele ettermiddagen og hele kvelden, jeg krysser derfor fingrene for en tidlig kveld. Sannsynligvis blir jeg sittende våken til ett-to i natt, kjenner jeg meg rett, men skal prøve å komme meg i seng til klokken 12. Hehe .. Jaaa, vi får se ..

Jeg har hatt en hyggelig kveld med god mat (taco). Min kjære var snill og mekket sammen mat mens jeg tok et varmt skumbad, deilig! 

I morgen skal jeg på jobb, en annen grunn til at jeg BØR legge meg tidlig, begynner på jobb klokken 8. Siden skal jeg og bestemoren min ha kjeks/vinkveld, det ser jeg fram til :)

Vin er alltid veldig ok!Det ble mye vin på meg og Trine-Lise denne kvelden. Savn! <3

Tromsø januar(?) 2010, gode tider!


Nå skal jeg kose meg med coca cola og grey's anatomy.

Later! ;* 

Ny jakke

Har kjøpt meg ny jakke, er kjempefornøyd med den. Har siklet på den en liten stund nå, så var på tide at jeg bestilte den. Du finner den på bubbleroom.com til 1519,- , denne er i str small. Elsker den! :) 

Jeg har egentlig bare slappet av i dag, med Grey's Anatomy, som vanlig. Jeg er jo helt frelst. Jeg skal se om jeg ikke klarer å få til litt trening før leggetid, det hadde vært fint.

Fine jakka :)

Klar for å gå ut med lillehunden

Det ble kjøttkakemiddag på meg for andre gang denne uken. Fjordland <3

<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/16f167d9863c3eac1f4c4edb654dd2a4" alt="Blogglisten" /></a>

Trøtt dag

Jeg er veldig klar for å dra hjem nå, veldig klar for å kjøpe meg fjordland middag. Jeg er sliten, selv om jeg ikke har gjort stort i dag. Ikke helt i slaget, null inspirasjon, kjedelig .. Nå skal jeg hjem!

Prøvde å finne på noe, men ble ikke noe kunstverk i dag.

Mulig jeg blogger litt siden :)

Kveldstrening

Jeg rakk heldigvis litt trening før leggetid. Nå kan jeg legge meg meg god samvittighet. Det var godt å få svettet litt.

¨

Begynner å få til noe, selv om jeg ikke trener så mye/ofte som JEG føler at jeg burde. Men det går seg til :)
Jeg er ikke lenger veldig opptatt av å være "tynn", slank, sunn og trent er tingen for meg nå. Jeg vet ikke om det er jeg som har utviklet meg alene, eller sammen med samfunnet, som nå har fått en litt sunnere mentalitet/holdning når vi beveger oss i retning kropp, og hva som er ansett som attraktivt.

Strong is the new skinny

Men nei, jeg har ingen intensjon om å se ut som en bodybuilder, har lagt merke til at det er veldig inn nå (blant jenter)! ;)

God natt folkens!

Luksusproblemer

Nå i ettermiddag har jeg brukt tid på å rydde klesskapet, har kvittet meg med noe, gjort et forsøk på å lage litt plass, men nei. Plass er mangelvare, jeg har altfor mye klær, altfor mye klær jeg liker, så jeg vil ikke kvitte meg med mer. Jaja .. Jeg har ihvertfall funnet et par skatter, nok en gang. Klær jeg hadde helt glemt at jeg eide, fine klær. Så jeg er fornøyd. 

Fint, enn så lenge.

Har kvittet meg med en hel søppelsekk med klær, det føles godt. Jeg er ekstrem på å tenke, kaaaanskje, kanskje jeg får bruk for det siden. Regner med at dette er et typisk dameproblem, spesielt når det kommer til klær og sko. Skal prøve å riste av meg slike tanker.

Denne kjolen vekker gode minner :)

Denne har jeg fått av svigersøsteren min <3 Elsker den!I dag Jeg får vel blogge litt siden, nå skal jeg gjøre noe så kult som å støvsuge .. Jeeey ..

Blogg app

mitt første innlegg på telefon! Jeg syns denne bloggappen er utrolig genial, nå kan en blogge når som helst, hvor som helst. Herlig :-) Var karina som tipset meg om appen, tommel opp for det!

er på skolen nå, men skal straks komme meg bortover til bakeriet så jeg får spist lunsj med min kjære bestemor :-)

Luunsjtid!

Karina :*

La meg klage i fred (du som fryder deg over kulden).

En grunn til at jeg er lei kulden er blant annet fordi man må se slik ut:Nei, du har rett. Jeg kunne med fordel slengt på meg litt sminke, det ville ikke skadet. Og jeg KUNNE tatt på meg noe fint, men da ville jeg ikke vært i stand til å gå ute i kulden. Nei, jeg ser så absolutt ikke ut som en oppegående 20' åring når jeg dropper sminken. Men igjen så hadde jeg jo nylig ankommet skolen (altså var jeg litt trøtt i trynet). 

I dag har vi drevet litt på med tekstillustrasjon. Ganske chill, om jeg kan si det slik.

Denne var bare sååå søt! 

Skal bli en "godvetter"jente, ja, det heter visstnok det på norsk (Gufihtar aka underjordisk). Haha :)Kulde ...


Skolen :)mm, kaldt ..

I dag har jeg forresten spist fjordland til middag, fungerer veldig fint når min kjære er bortreist.


KJØTTKAKER! <3

Jaaa .. Heidå ...

alone, once again.

Jeg er alene hjemme, det er i grunn koselig. Jeg er stor fan av å tilbringe tid med meg selv, nå er jeg bare meg, nå kan jeg kose meg med junetid i et par dager, og det føles fint. Jeg er dessverre ikke så fornøyd med kulden som har lagt seg over oss den siste tiden, nå er jeg lei. Det har vært fyr i ovnen i hele dag, så det er 28 + i hjemmet (40 blå ute), og jeg fryser. Jeg fikk (unnskyld språket) ballsjokk da jeg oppdaget hvor varmt det er, at det er 40 blå ute overrasker meg ikke stort.

I hele natt og i hele dag har jeg vært plaget med hodepine, ibux og paraset hjelper ikke (stakarmeej). Derfor har jeg tilbrakt (nesten) hele dagen på sofaen, sammen med Grey's Anatomy (skal begynne på sesong 7 nå). Ganske koselig, selv om jeg føler at dagen min har vært noe meningsløs, jeg har ikke gjort noe viktig, fornuftig eller nødvendig, men pyttsann! Det gjør vel ingenting.

In the depth of winter, I finally learned that within me there lay an invincible summer

Ellers har dagen vært fin, men jeg skal helt klart forsøke å presse inn noe fornuftig på timeplanen min de kommende dagene, blant annet trening. Dagens måltid er vitkig å få med seg!

:)