hits

februar 2015

Foto: Kjærlighet

Et par koselige bilder jeg tok i høst av to som akkurat hadde giftet seg. Foreløbig deler jeg bare disse.

Nå har jeg fått litt motivasjon til å fotografere igjen, og det er fint. Jeg tror motivasjonen skyldes lysere tider, og det er jo i grunn ganske typisk. Mørketiden gjør meg både døsig og lat, men sånn er det vel for veldig mange. 

#Bryllup #Foto #Fotografi #Samisk #Blogg #Hverdag #Kofte #Brud 

Free spirit

Foto: Barnebursdag

På lørdag var jeg på bursdagen til nydelige Kaisa, som fylte 5 år. Temaet for feiringen var naturligvis frost! :)

BursdagFrost


#Foto #Barn #Frost #Fotografi #Blogg #Hverdag #Tema

Mamma

Det ble ingen stor feiring av morsdagen, jeg hadde til og med glemt den. Men jeg har ihvertfall tilbrakt tid med mamma i dag, vi har gått tur i fint vær og i dyp snø, og drukket kakao hjemme hos meg, og det var veldig, veldig koselig.

 Jeg er takknemlig for at jeg har en så super mamma jeg kan ha det gøy sammen med, hun er jo selvfølgelig verdens beste mamma :)


#Morsdag #Mamma #Familie #Blogg #Foto #Hverdag

Den beste av de beste

Hun var hele oppveksten min. Jeg har skrevet om henne på bloggen før, den fantastiske, dyktige heltinnen, Astrid Lindgren. 

Etter at jeg så dokumentar om henne på NRK, ble jeg bare enda mer bergtatt. For et menneske. Om jeg må velge meg et forbilde i livet, så er det henne.

Hun var den beste av de beste. 


Astrid Lindgren

#AstridLindgren #Litteratur #Kunst #Kultur #heltinne

We all need to stop living as marionettes

Motivasjon

Når det gjelder motivasjon så er den ganske vekslende nå om dagen. Jeg vet ikke riktig hva det skyldes. Gang på gang har jeg forsøkt å få ut et blogginnlegg, og gang på gang har jeg droppet det.

Det går som en berg-og-dalbane.

Så masete og slitsomt det er å være i konflikt med seg selv. Det er som om jeg har splittet personlighet, den ene har lyst å late seg dagen lang, den andre vil få ting gjort. Det er en fin ting at kjæresten min tvinger meg til å følge rutiner. 

Student

Så hva er planen for i dag?

Jo, jeg skal først og fremst få unna skolearbeid. Deretter skal jeg trene, så skal jeg tegne. Det er planen for i dag. Vanligvis ville jeg hatt en mer detaljert plan, men ambisjonsnivået ligger ikke direkte skyhøyt akkurat nå. 

Det går seg til! 


#Student #Hverdag #Blogg #Skole #Motivasjon