hits

mars 2011

29.mar.2011

 

 

Jeg  syk ..

 

 

Blogges ...

Ut på tur!

Dagens outfit, meget god bildekvalitet!

BestemorJuneDette var bare slitsomt. Lillingen min foretrakk å sitte på.Si "hihihihihi"!Jeh ..

"hihihihihi!"Pølse!<3

Tørkes med kjærlighet

Seee kjæreste, til deg fra meg!

Nå sitter jeg her i natten iført mitt rosa superundertøy, jeg føler meg fryktelig romantisk.

Så si meg, hva skjer med toalettpapiret for tiden? Hva er budskapet? ... Noen som ønsker å tolke dette for meg? ..

 

Blir du møtt med en hyggelig liten beskjed når du ruller ut toalettpapiret?

Fordi fantasien har forlatt meg

Jeg gjør som alle andre, fordi det er gøy, fordi jeg for øyeblikket ikke eier fantasi. Men det er greit, i grunn.

Jeg føler meg litt rastløs, kanskje fordi vi nærmer oss fredagskveld. Jeg burde vært et annet sted akkurat nå, kanskje ..  Vært sosial, kanskje .. Jeg burde vært i Vardø. Jaa.

Jeg savner kjæresten min.

Jeg vet, jeg vet. Dere får det virkelig inn med teskje.

Du skulle vært her

Jeg er en perfeksjonist uten tålmodighet. Jeg vet, det henger ikke på greip, overhodet. En fryktelig uheldig kombinasjon, vil jeg si. Mine små prosjekter stopper opp, kjører seg fast, møter veggen. Det er min feil, det vet jeg jo. Jeg skal jobbe med det, men ikke i dag, kanskje ikke i morgen heller, etterhvert, snart, plutselig, noe i den retningen.

Jeg sitter nok en gang og hører på koselåter av Kari Bremnes, koselåter jeg aldri blir lei, koselåter som får meg til å savne min kjære enda mer, men jeg har det hyggelig, likevel. Nå vil jeg bare slappe av, kanskje sove om en liten stund.

Sove? ... Jaaa, sove ...Kari Bremnes - Du skulle vært her

Lykke er

Å vite at verden er din, vite at du kan velge hva du ser i den verden du lever i, vite at du kan snu ryggen til. Lykke er å ha evnen til å se mulighetene når de oppstår, gripe tak når du føler deg klar. Lykke er å gå inn i deg selv, forstå at du er det beste i ditt liv.

Lykke er å være glad i seg selv.

Jeg har det så fintFor i dag har jeg spist bestemors hjemmelagde kjøttkakerEtterfulgt med en forfriskende gåtur! :)

Varm og døsig

Jeg er sliten, på en god måte. Sliten fordi jeg har stått opp klokken syv, sliten fordi jeg har vært på jobb, sliten fordi jeg har gått en lang tur ute i det fantastiske været, sliten på en god måte. Nå er jeg klar for en varm kopp te, en god bok og en lun sofakrok.

Snart er det på tide å pleie min høyre hjernehalvdel, jeg trenger det, snart. Dette gjør jeg best i ensomhet, likevel har jeg valgt å være hos bestemor og bestefar, oppmerksomhetssyk som jeg er. Det gjør forsåvidt ingenting, jeg trives. Dagen min har vært fin, virkelig fin.

Max Kaos

Bestemor

Gullet <3
Junebare

Dare to live - Andrea Bocelli/Laura Pausini

Blogges!

Kristina Andersen

Jeg må bare, rett og slett ..

Nå har jeg lest litt frem og tilbake på både stina's blogg og Kristina Andersen's blogg. Jeg stiller dette spørsmålet, hvor mange er det ikke som skriver innlegg om toppbloggere?

Som toppblogger må en (beklageligvis) godta at folk kommer med meninger, det er den harde virkeligheten, uansett hvordan du vrir og vender på det så vil folk alltid, alltid ha meninger. Du kan lukke øynene om du vil, late som det ikke er slik, men virkeligheten er en helt annen.

Innlegg som dette er absolutt ikke uvanlig, og da må jeg tilføye at innlegget til Stina ikke er blant de verste, langt der i fra. Jeg stiller meg noe undrende til akkurat dette, hvorfor har Kristina Andersen valgt å skrive et helt innlegg om Stina fra lille Karasjok, Stina som kanskje har rundt 100 lesere per dag? Hun har selv brakt lys på det hele.

Det eneste Stina har skrevet er hvorfor HUN mener at bloggen til Kristina Andersen er mindre forlokkende for HENNE. Dette vil jeg ikke kalle mobbing, bloggen er der, blottet og åpen for alle. Den er ikke annet enn underholdning for allmennheten, og hvem som helst kan komme med ytringer.

Det jeg personlig mener er urovekkende er at Kristina Andersen har valgt å offentliggjøre Stina's navn på sin blogg, dette velvitende om at hun har langt over tusen unike lesere per dag. Hun er fullstendig klar over følgene av det hun har gjort, likevel kommer hun med påstander som at mobbing over nett er noe hun tar avstand fra. Dette var vel i overkant korttenkt, vil jeg si.

Om ikke annet så er dette indirekte mobbing, ved å offentliggjøre Stina's navn har Kristina Andersen gitt fri adgang for hetsing. Hun kom også med påstander som at Stina er usikker og har lav selvfølelse, om hvorvidt dette er mobbing eller ikke kan jeg ikke svare på, det er vel egentlig opp til hver enkelt å bedømme. Men, om Kristina Andersen virkelig har fått den oppfatning at Stina har lav selvfølelse, så kan jeg ikke begripe hvordan hun har fått seg selv til å skrive et helt innlegg om henne, slik at hele bloggnorge +++ kan få hetse, mobbe og plage henne slik de måtte ønske.

Hun burde virkelig klart å heve seg over det hele, mest for hennes egen del.

Stina: http://stinarollstad.blogg.no/1300120470_ikke_overfladisk.html

Kristina Andersen: http://www.kristinaandersen.no/?p=7012

If you want to be happy, be.

Jeg føler meg glad, jeg føler meg lett, på skuldrene har jeg for tiden ingen tyngde. Det føles godt. Det er stille her hjemme, igjen. En uke, min kjære skal være borte en hel uke, igjen. Det kom frem et par tårer da han dro, men det gjør ingenting, det er lov. I det siste har han vært borte en god del, fordi han er flink, fordi han jobber. Det er fint å savne hverandre litt innimellom, tror jeg.

Jeg er ihvertfall glad, jeg føler meg lykkelig. Jeg skal nyte denne uken, gjøre juneting. Må forresten ønske kjæresten min en finfin jobbuke, glad i deg John Henrik! :)

Nå må jeg stikke, blogges! :)

Så hyggelig det er å tilbringe tid med meg

Sitter nok en gang alene i stuen, alene hjemme. Ja, kjæresten min er på jobb, flink som han er. Selv føler jeg ikke for å gjøre annet enn å nyte mitt eget selskap, nå vil jeg gjøre Juneting. Jeg har forsåvidt sittet her med meg selv i hele 5 timer, det føles godt, fint, avslappende. Jeg har syslet med mine ting, hørt på musikk, sunget litt, hatt det trivelig. I morgen er en ny dag med jobb, så er det helg.

Jeg hadde egentlig lyst å tegne litt utover kvelden, men nå merker jeg at trøttheten har tatt litt tak i meg, men, en annen dag. Null stress!

Nå skal jeg hente meg en kopp varm sjokolade :)

Natta!

 

Lat, sååå lat ...

God kveld!

Jeg har dårlig samvittighet, tiden går så fort, plutselig er det to uker siden jeg blogget sist. Jeg har, flere ganger hatt planer om å skrive et blogginnlegg, men aldri kommet så langt.

Aaah, det er faktisk litt irriterende at jeg ikke har klart å få til et blogginnlegg før nå ..

Jaja..

Kroppen min forteller meg at det snart er dags for en liten ferie, jeg er ganske sikker på at det ville gjort meg godt. Den siste tiden har egentlig ikke vært spesielt stressende, jeg mener, jeg har jo ikke jobbet dobbelt.

Jeg vil forresten benytte anledningen til å fortelle at jeg har tilbrakt hele 70 minutter på tredemøllen så sent som i går, helt til blemmene under beina mine sa stopp. Jeg lurer på om dette kan være et tegn på fritidsproblemer, jeg tenker jo selv at et anstendig menneske aldri ville jogget i 70 minutter med en vegg som underholdning ..

Eller? ..

Vel vel, det er  sent, jeg har virkelig ikke tenkt å ramse opp alt som har beriket livet mitt de siste to ukene. Så god natt?

Litt ut av kontekst ... Litt ..

God natt folkens :)

Syk? Neeeh! ..

Nå sitter jeg her, med fyr i ovnen og en dyne pakket godt rundt den kalde kroppen min. Jeg begynner å frykte det verste, som i dette tilfellet er influensa. Ja, jeg begynner å få en vag mistanke om at den har tatt meg også, kanskje. Det kan se slik ut, jeg endte nemlig opp med å gå fra jobben tre timer tidligere enn det som er vanlig, ja, takket være en snill og hjelpsom kollega. Jeg har virkelig ikke tid til å være syk, i det hele tatt.Pfft! Ikke i dag ..

Mer som dette:

Herlig :))

God natt!

04.mar.2011

Jeg får ikke sove

Jeg skal bare .. ?

Av og til er det  hyggelig å være våken på den tiden av døgnet hvor en egentlig burde befinne seg langt, langt borte, i en absurd verden, en verden uten hemninger. Jeg er på vei dit nå, om litt. Jeg skal bare, skal bare, noe ..

Dagen i dag har vært bra, som vanlig. De fleste dagene den siste tiden har vært nokså strålende. Ja, for det har de faktisk. Dette til tross for at jeg har tilbrakt store deler av tiden min bak kassen på esso, esso er jo max kos. I morgen er en ny dag med jobb, forhåpentligvis trening hvis jeg klarer å stå opp tidlig, noe jeg stiller meg tvilende til i dette øyeblikket. Vi får se..

Nå er det kanskje natt .. ?

Sura

Savner kjæresten miin, en liten smule bare ..

♥ John Henrik ♥

Trening

God morgen! .. Eller, god dag heter det vel?

Nok en gang skal jeg skryte over hvor fresh jeg føler meg etter nok en treningsøkt. I dag ble det intervaller på meg med 2 minutter løping etterfulgt med 1 minutt rask gange x 6 + mage/rygg øvelser. En kort men likevel bra økt.JuneKaos

Neste uke blir det sannsynligvis litt spinning på meg, hvis det er plass. Ja, for nå er det jo snart sommer. Svært mange ser på trening som en fin løsning rett før sommermånedene, og ja, trening er selvsagt den beste løsningen for den kommende bikinisesongen. Problemet er at folk stresser ned til treningsenteret kort tid før fellesferien starter, og ofte (ikke alltid) stopper treningen deres etter få uker.

Jeg tror dette skyldes at mange har for høye forventninger til seg selv, en stiller for høye krav til kroppen sin i en periode kroppen befinner seg i en tilvenningsfase. En kan ikke forvente å se de store forandringene etter bare et par uker, dessverre. Det er viktig å være tålmodig, spesielt under den første tiden.

Treningen bør en ta dag for dag, en bør leve i nuet og heller fokusere på hva trening gjør for både kropp og sinn. En bør sette seg realistiske mål, spesielt i forhold til den "tidsfristen" en har. Forandringene kommer, gir en opp etter de første ukene gir en opp før kroppen i det hele tatt har registrert at den er under oppussing. Ikke tenk på trening som et verktøy for sommerkroppen, tenk først og fremst på trening som et verktøy for god helse, et verktøy for daglig velvære. Sommerkroppen kommer den også, etterhvert.

Nå er det jobb.

Blogges!

Litt stresset

Så ble det ikke spinning på meg i dag. Hadde ikke samvittighet til å la lillingen være alene hjemme i og med at jeg har jobb fra klokken tre og utover. Dette er selvfølgelig ingen unnskyldning, så jeg har faktisk tatt meg en liten tur på tredemølla, flink som jeg er. Kjørte også litt styrke etterpå. Tommel opp for meg!

Ble litt hasteblogging dette, må komme meg avgårde om litt.

GårsdagenBlogges! :)

Når treningslysten bare, POFF!

Nei, den er egentlig ikke borte. Tingen er den at jeg har jobb, kveldsvakter hele uken. Det er litt demotiverende for treningen. Forrige uke trente jeg hele fem ganger, utsiktene for denne uken ser ikke fullt så lovende ut. Dere som sitter i samme båt som meg, fortvil ikke. Det er ikke så veldig vanskelig å finne frem treningslysten igjen. Selv hoppet jeg tilfeldigvis innom en treningsblogg, så for meg skal det ihvertfall ikke mye til. Nå er det bare synd at jeg straks må pakke på meg yttertøyet, jobben venter.

Hm .. Jeg kan ihvertfall fortelle dere at jeg har spinning i morgen klokken 11, flink June!


Gullet <3