hits

mars 2012

Liten oppsummering

Tiden går så fort, det er skremmende, men også litt fint. Det eneste problemet er at de små, fine, søte, gode og morsomme øyeblikkene forsvinner så fort. Det er klart at det finnes mange av dem, hver dag, likevel ønsker jeg å ta vare på noen, huske disse stundene og ta de med meg videre. Det skal jeg, jeg skal huske å stoppe opp litt i blant. Dagene mine i Oslo forsvant så fort, som om jeg aldri var der. Savner pappaen min og hans fru, gleder meg til jeg reiser til Oslo igjen, plutselig.

 Jeg føler at det hender litt mye om dagen, nå for eksempel har vi elevutstilling,  vi viser frem noe av arbeidet vi har vært gjennom dette året, foreløpig har vi bare fått gode tilbakemeldinger, kjempekoselig! :)

Rett før åpningen av utstillingen (beina mine til venstre). Bildet har jeg stjelt fra Karina :)

 I går var jeg på photoshoot hos en venninne, hun trengte et bilde til påskeavisen. Denne venninnen av meg har laget en kjempespennende og flott kolleksjon som skal vises frem midt i sentrum av den flotte bygda vår til påsken. 

Dette bildet ble tatt bare for å vise frem hår og sminke. 

Fotograf: Marvin Pope

Design og stylist: Tine Chris Mathisen (den flinke venninnen min)

Syns det var utrolig morsomt å være modell, til tross for at jeg er noe ... hm ... vaklende og klønete når jeg prøver å få frem en pose, gøy var det ihvertfall. :)

God natt! 

Hvorfor jeg blogger

Først og fremst er dette noe jeg selv har glede av, i perioder. Det tror jeg de som leser bloggen min har lagt merke til. Jeg kan ha små perioder hvor jeg blogger hver dag, så kommer det ofte lengre perioder uten blogging. Dette fikk jeg litt klager på, ikke at det gjør meg noe. Det er greit å bli sparket litt i gang, innimellom.

En annen grunn til at jeg blogger er at jeg har familie og venner som jeg ikke ser så ofte, og de syns det er hyggelig å følge med på hva jeg gjør om dagene, selv om det ikke nødvendigvis er så interessant :) Hvilke andre grunner har man egentlig? Hm, jeg er nysgjerrig :)

Snart ruller jeg ut av Oslo

Selv om jeg sov rundt 10 timer i natt er jeg kjempetrøtt. Jeg lurer på om jeg ikke tåler å spasere rundt i byen, i dag har jeg vært og kjøpt stoffer(som i tøy) til min gode venninne, Tine. 

I dag

Da jeg kom hjem var middagen så og si klar, i dag ble det ticca masala. Kjempebra!

Nomnom

Siden spiste vi kake fordi samboeren til min kjære pappa har bursdag. Nok en gang, Kamilla, gratulerer med dagen! ;)

Herlig! Som sagt, jeg kommer til å rulle ut av Oslo! :)I dag våknet jeg med In Flames på full guffe utenfor soveromsdøren min, det var i grunn en ganske fin måte å våkne på. Dette er jo noe jeg er vant til når jeg er hos pappa, enten spiller han på gitar eller så guffer han heavy metal så høyt som overhode mulig :) 

Trøtt og sliten, men det føles godt

Nå er jeg sliten. Første dag i Oslo jeg er trøtt allerede klokken 10-11. Det føles litt godt. Har vært i byen sammen med en god venn av meg, Filip. Først spiste vi(jeg) is, så tok vi turen ned på Aker brygge, deretter satt vi oss ned på kaféen bare jazz.

Jeg fikk forresten shoppet litt i dag også, men gidder ikke legge ut bilder av hva jeg fikk med meg :)

Filip :)

Det ble te på Filip og varm sjokolade på meg :)

Koselig lite sted :)Kjøpte denne hettegenseren i dag. Ikke at man ser så mye av den. Kom hjem rundt 7-8 tiden. Jeg var litt uoppmerksom da jeg tok banen, så jeg havnet på Vestli i stedet for på Stovner, ikke så lurt å sitte med musikk i ørene når man tar t-banen, nei ;)

Dere får nøye dere med dette lille innlegget i dag. Nå skal jeg slappe av :)

Sofagriser liker å kjedespise

Dagen min fant sted i sofa'n, bortsett fra de få minuttene jeg tok meg tid til å dusje og spise middag. Egentlig kunne jeg tenke meg å videoblogge, det hadde vært fryktelig interessant. Da kunne dere vært vitne til at jeg i blant skifter sittestilling i sofaen eller klør meg på/i nesen (alt ettersom). ;) Gjeeeesp!

Middagen var jeg for øvrig meget fornøyd med, mat er alltid godt og finnebiff er aldri feil!Noe i retning dette.

Jeg må  innrømme at jeg er noe lei red bull, sjokolade, cola, is og alt annet som faller inn under kategorien usunt. Men så er det vel ingen som sier at det er en dårlig ting. Problemet er at jeg spiser likevel. Jeg tror det kalles for kjedespising.

facemask. Looking good! (I håp om å få litt freshere hud)

Næmen se der ja.

Hm, også tror jeg vel dette kalles for kjedeblogging. Men det er jo greit, det. 

Latergater ...

Når er du mest fornøyd med deg selv?

Selv jobber jeg med å innse at det er på tide å slå seg til ro med seg selv, det er på tide å bli fornøyd. Jeg la ut et bilde av meg selv på facebook, et bilde fra i fjor, og jeg tenker, hvorfor var jeg ikke fornøyd på den tiden? Jeg så jo smashing ut! 

Og nå tenker jeg at kanskje vil det komme nok en tid hvor jeg tenker, jøss, jeg så da utrolig bra ut i mars 2012, hvorfor var jeg ikke fornøyd?.

Høres det ut som ond sirkel eller? JA ...

Februar 2011. Vakre håret.

Januar 2012

Så nok litt mer badass ut i begynnelsen av 2011 ;)

Men, ja. Jeg angrer litt på at jeg totalskadet håret mitt, men det er på bedringens vei! I mellomtiden kan jeg fokusere på det jeg er fornøyd med, i stedet for å tenke tilbake. 

Enig?

Ting du sannsynligvis ikke visste om meg

Jeg fikk, sånn helt ut av det blå, en trang til å lage et innlegg om meg selv. Et "ting du kanskje ikke vet om meg" innlegg, dette gjorde jeg for to år siden, så jeg har vel lov å gjenta det nå, tror jeg! :)

Først må jeg bare si at det ikke ble noe utespising på meg i dag, men det går helt fint det! I stedet ble det kebab, red bull, cola, is, sjokolade, potetgull and so on. Jepp, jeg kommer til å rulle ut av Oslo! Men pyttsann!

Litt (u)nyttig fakta om meg

- Jeg sjekker alltid om døren er låst minst to ganger når jeg skal på toalettet (selv om jeg er alene hjemme). 

- Jeg sover ALDRI ytterst i sengen på natten, på dagen kan jeg slumre ytterst i et par timer (når det er lyst). 

- Jeg lukker alltid skapdører før jeg legger meg. Fordi:

- Kjæresten min kaller meg i blant for krokodille, lille krokodille. Jeg vet ikke når eller hvorfor det ble sånn.

- favorittmaten min er kjøtt av rein, komle med flesk (bacon), så er jeg veldig glad i fisk, men spiser det altfor sjeldent. Ellers spiser jeg stort sett det meste.

- Jeg elsker å pynte meg, men vrenger alltid av meg fine klær i fordel for pysj eller joggebukser når jeg er hjemme.

- Jeg er distré og litt klønete, men jeg har forbedret meg.

- Jeg husker nesten alltid hva jeg har drømt, og drømmene mine er ganske ofte sinnsyke og absurde.

- I blant plages jeg med noe som kalles "søvnparalyse". Enkelt fortalt, kroppen sover (er lammet) mens den delen av hjernen som styrer bevisstheten er våken, dvs, du er våken, men du kan ikke røre deg. Dette forekommer rett før jeg faller i søvn, eller rett før jeg våkner.

- Jeg hater å ha det rotete rundt meg, men jeg er ikke så stor fan av å rydde heller. Det største problemet er å komme seg opp av sofaen.

- Ja, jeg er altså litt lat.

- Akkurat nå hører jeg på denne låten: 

 Fordi jeg syns den er best just nuu <3- Jeg liker meg selv, stort sett. Men har jeg en dårlig dag kan alt være feil, ALT!

- Jeg elsker Jane Austens Pride and Prejudice, som sååå mange andre. Hvis jeg må velge et idol så må det jo bare være den fiktive personligheten Elizabeth Bennet.

- Jeg drømmer meg ganske ofte bort til sommeren 2003, fordi den var best.

<3

Noe mer som er (u)nyttig å vite? :)

Oslo, sminke, bøker og junk

Det er nå jeg tenker å komme med et slikt overfladisk innlegg hvor jeg poster ut bilder av dagens innkjøp (for dagens innkjøp er jo det viktigste i verden). Jeg handlet litt sammen med samboeren til pappa, kjempekoselig. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde litt mer å rutte med, virkelig. 

Ansiktsmasker, flott hvis man skal ta en dag med selvpleie.For blondes.

Eyeshadow! 

More eyeshadow!

Lashes

Og mascara. 

Jepp, deilig å kjøpe skikkelige jenteting i blant. 

Frokosten i dag ble noe usunn, og det føles bare godt. Jeg koser meg.Funfood .. :)

Jeg har endelig kjøpt meg et par nye bøker, lenge siden sist. Det skal bli fint å slappe litt av med en god bok (og snop) .. Har begynt på denne. Fin start, foreløpig fin og lett å lese. Sånn, det var det. Skal blogge litt mer siden. I kveld skal vi spise ute, og matglad som jeg er ser jeg frem til det.

10.mar.2012

Du skal vite at jeg ikke mener noe vondt. Jeg trenger bare å puste litt nå. Fylle lungene mine med frisk luft, jeg er sikker på at det vil gjøre meg godt. Jeg husker den sommeren, for mange år siden, da livet var en lek. Aldri har jeg vært så fryktløs. Ettersom årene gikk, mistet jeg noe viktig. Det viktigste i verden. 

Jeg finner tilbake, snart.

Sol, varme og oljepastell

God morgen, snart dag! Sitter på skolen nå og koser meg med oljepastell. Lenge siden jeg har tatt i bruk oljekrittene mine, overraskende nok var det ikke så ille som jeg trodde det skulle bli. TIdligere har jeg ikke gått overrens med disse dumme, fettkladdene av noen fargestifter. Nå går det riktignok ganske fint!

Før har jeg tenkt på oljepastell som noe djevelskap, forhåpentligvis vil det endre seg nå. 

Ellers vil jeg bare opplyse (de som ikke vet) om været her i dag. Det er 3 pluss ute, sol, og livet er herlig, i dag. Jeg har fri, og min mamma kommer på visitt. Dagen i dag er bra! :)

Tar forresten i bruk ny-pcen nå, elsker elsker elsker den! 

Autopilot

Jeg vil gjerne blogge oftere, helst hver dag, men det går bare ikke. Jeg er en periodeblogger, og jeg bør slå meg til ro med det, for det er helt ok! Ofte er dagene mine tomme, jeg går på autopilot og har veldig lite å by på. Kakeboksen står tom. Jeg ønsker ikke å dele noe slikt som "sto opp, gikk på skolen, gikk på jobb, ble ferdig, nå sitter jeg her". Jeg har ikke tid til å grave dypere når jeg egentlig bare vil sove.

Et par ord i natten til meg selv. Det er OK at du ikke er produktiv akkurat nå!

Jeg forstår ikke meg selv for tiden, jeg tar meg ikke tid til å sette meg ned, slappe av med en god bok. Akkurat nå ville det vært fint, men jeg får det ikke til. Det plager meg, fordi jeg savner følelsen av å miste seg selv inn i en verden som ikke er ens egen. Akkurat nå trenger jeg en god dose fiksjon, jeg trenger å forsvinne litt i dypet, inn i meg selv. Fordi det er fint, og fordi jeg liker det.

Nå ligger jeg stort sett og flyter på overflaten, noe som er kjedelig i lengden. Veldig kjedelig i lengden.

En annen ting er at jeg har blitt flink å tenke "penger", noe som ikke nødvendigvis er bra. Jeg har lite tid til meg selv, og det plager meg ikke stort (enda), fordi jeg tenker penger. Skremmende utvikling. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg er ihvertfall flink, kanskje blir det ferie på meg og min kjære i år? Ja det blir det!

God natt :)