hits

mars 2014

Helg og jentekveld

Det var fint å være hjemme i helgen, men det var også godt å komme tilbake til hybelen min her i Alta. Helgen brukte jeg på å tilbringe tid med kjæresten, mamma og en god venninne (Karina) som jeg dessverre ikke har tatt meg tid til å besøke på en stund, det var derfor godt å tilbringe tid med henne igjen. Hun hadde stelt i stand en skikkelig jentekveld for oss, med middag, film, hjemmelaget ansiktsmaske, vin og sjokoladefondue. En fantastisk kveld, med andre ord!

Nå slapper jeg av med en deilig kopp te mens jeg tenker å hive meg i gang med lesing. Nå har jeg begynt med den andre boken i Game of Thrones serien, koskos! :)

Ja, jeg har fått meg lesebriller :)

RaybanSjokoladefondue
BussturLevende lysGame of Thrones

#Helg #Hverdag #Jentekveld #Livet #Blogg #Liiteratur 

Foto

I dag tok jeg noen helt enkle bilder av flotte Silje. Selv om det ikke ble noe avansert, syns jeg likevel det ble bra, hovedsaklig grunnet den fine energien i bildene. Jeg er nok litt rusten på alt innenfor kreative sysler, og det erger meg litt. Jeg burde ta meg mer tid til å gjøre ting som stimulerer kreativiteten, jeg trenger det - veldig. Jeg trenger å pushe meg selv. Jeg har lett for å forsvinne inn i en egen, behagelig boble, der hverdagen min består av å nyte ensomheten i selskap med bøker, tv-serier, musikk og levende lys. For ja, jeg trives best i eget selskap, uten stress, press og trivielle samtaler med bekjente, og det er greit, men i blant er det viktig å legge litt press på seg selv om en ønsker fremgang og progresjon. Jeg har noen små ferdigheter jeg ønsker å utvikle videre, og det skal jeg også, før eller siden. 

#Foto #Fotografi #Hverdag #Blogg #Gravid #Graviditet #Mor #Barn 

Regn

Egentlig skulle jeg stå opp tidlig i dag, men det endte selvfølgelig med at jeg sto opp så sent som klokken 12, til tross for at klokken min ringte både klokken ni og ti. Flink jente. I det minste ble jeg til slutt vekket av en veldig, veldig koselig melding fra kjæresten!

Dagen er grå, og det regner. Snøen råtner bort, og jeg er ikke blant de som fryder meg over synet. Jaja. Jeg skal bruke dagen min fornuftig, jeg skal kjøre på med en treningsøkt, så skal jeg siden lese videre på boken min. Jeg håper dere får en hyggelig dag, alle sammen!

FrokostRegn

#Blogg #Hverdag #Foto #Frokost #Regn 

De siste ukene

De siste ukene har jeg ikke følt for å blogge, men etter klager fra kjæresten ser jeg meg nødt til å oppdatere litt. Det er typisk at når jeg setter meg ned for å blogge, så tømmes hodet mitt for enhver tanke verdt å få ut - ikke greit! Jeg skal dog forsøke å oppdatere verden litt fremover, eventuelt de som skulle være interessert. 

Den siste tiden har jeg vært en liten smule opptatt med eksamen. Jeg følte meg trygg frem til jeg leverte inn arbeidet mitt, nå sitter jeg her, usikker som F... Men det er vel normalt, antar jeg. 

Dagene flyr, og jeg koser meg veldig for tiden, mye for meg selv. Jeg liker å nyte en kopp te på kveldingene, med tente lys, behagelig musikk og en god bok. Hverdagsidyll på høyt plan. Jeg trives <3