hits

mars 2015

Min terapi

- En liten film jeg har laget i forbindelse med arbeidskrav/studier, målet var å lage et selvportrett :)

My therapy from June Helén Bjørnback on Vimeo.

#Foto #Blogg #Hverdag #Kunst #Student #Studier #Kreativitet #Kreativ #Inspirasjon

Piece of art

B-menneske

God morgen, liksom..

Jeg har lenge forsøkt å ta knekken på b-mennesket i meg, men jeg begynner å innse at det ikke lar seg gjøre. Jeg liker å stå opp tidlig, men jeg liker også å sove.

I dag skal jeg jobbe videre med et arbeidskrav vi fikk utdelt i forrige uke. Arbeidskravet går ut på å lage et selvportrett i dokumentarform, det vil med andre ord si at vi skal lage film om selv. Jeg føler jeg er i rute, og har bare litt klipping og lydopptak igjen, så er jeg ferdig. Jeg skal forsøke å være så effektiv som mulig så jeg får tid til litt andre ting, som å trene for eksempel.

Ha en fin dag, dere! 


#Blogg #Hverdag #Kosthold #Foto

FerdigNå er jeg ferdig med maleriet mitt, og det er på tide å rydde vekk utstyret. 

Akkurat nå føler jeg meg ganske kake i hodet, men sånn er det alltid etter at jeg har brukt mye tid på kreativt arbeid. Jeg tror det har noe med at en er så fokusert. Det rare er at du merker ikke hvor sliten du er før du legger vekk arbeidet, da er det som å møte veggen, på en god måte. Om det gir noen mening? 

Det kan jo kanskje sammenlignes med fysisk trening, du blir sliten, men det føles bra. 

 #Blogg #Hverdag #Kunst #Kreativitet 

The forest is my home

De fineste på insta

På instagram følger jeg hovedsaklig fotografer og kunstnere. Jeg bruker ganske mye tid på instagram, der finner jeg masse inspirasjon og motivasjon til å gjøre egne ting. Her er tre kontoer jeg følger. Den øverste kontoen deler arbeidet til mange ulike kunstnere.

#Foto #Instagram #Inspirasjon #Hverdag #Blogg

DRINK'N GO

Nå har jeg vært på trening og føler meg ganske utmattet, på en god måte. Det er fint å være i aktivitet, og hverdagen ville ikke vært like bra foruten. Jeg blir alltid, uten unntak, i godt humør etter trening. 

Jeg er glad min treningslyst ikke motiveres stort av kropp og utseende (som tidligere), men heller følelsen av styrke og velvære. Jeg håper flere endrer fokuset sitt, og etterhvert innser hvor fantastisk trening er i seg selv. 

Jeg har forresten (som dere ser) fått meg en Drink'N Go blender, på anbefaling fra en venninne. Den er jo genial! Super for meg som ikke har spesielt matlyst rett etter trening, men likevel må få i meg næring :)

Fåes kjøpt på blant annet Enklere Liv og Clas Ohlson

 #Trening #Smoothie #Blogg #Hverdag #Livsstil 

Dokumentar

De siste månedene har vi drevet med fiksjonsfilm og manusskriving på skolen. Nå er vi ferdig med det, og går videre over på dokumentar, noe jeg har sett frem til. 

Dokumentar for meg er så utrolig mye, og jeg er spesielt fascinert av filmer som viser et møte mellom kunst og dokumentar. Jeg er opptatt av estetikk, og en fortelling uten estetiske virkemidler har vanskelig for å gripe meg som seer. Estetikk begrenser seg imidlertid ikke (slik jeg ser det) til det som måtte anses som vakkert for øyet, eller for samfunnet. For meg har det tatt lang tid å løsrive meg fra en slik oppfatning, men jeg er der nå, og det føles befriende. 

Jeg tror tiden fremover vil bli interessant og lærerik, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet.
#Foto #Skole #Dokumentar #Hverdag #Blogg #Kunst

Ubehagelig

Det føles ubehagelig å gå inn på bloggen når jeg ikke har skrevet noe på over en måned. Det er et trist syn. Jeg liker jo å skrive, og jeg liker å vise frem en liten del av livet mitt til mennesker der ute. Det er koselig.

Jeg har lenge vurdert å bytte bloggplattform, mest fordi jeg føler blogg.no ikke er helt passende for meg lenger. Det hadde vært fint å starte på nytt. Jeg har skrevet om livet mitt på denne bloggen i over fem år (av og på riktignok), og jeg kjenner at jeg har vokst litt fra den. Blogging er imidlertid noe som for min del fortsatt faller i smak, så jeg kommer altså ikke til å slutte. Jeg vil kanskje gå over til en mer, hva skal man si, voksen plattform? Etterhvert, kanskje. #Blogg #Hverdag