hits

april 2012

Jeg lever fortsatt, men.

Man hører ikke mye fra meg for tiden. Jeg har ikke lagt merke til at det er en måned siden sist jeg blogget. En måned. Hm. Sannheten er den at kreativiteten som befant seg et sted opp i topplokket mitt har forvillet seg et sted jeg ikke vet hvor. Sånn virkelig forvillet seg. Jeg tror muligens den befinner seg et sted mellom arkivene, siden det ikke eksisterer noe form for system der vil jeg heller ikke ta meg bryet med å lete. Jeg tror kanskje den kommer tilbake av seg selv, hvis ikke vil jeg jo være helt fortapt. Jeg tror ikke kreativiteten er like avhengig av meg som jeg er av den, men sånt må jeg jo bare leve med. 

Egentlig skulle jeg skrevet en bestselger, eller malt et kunstverk av uvurderlig verdi, men slikt kan jeg jo ikke når kreativiteten har bestemt seg for å dra på lengre eventyr sammen med mine små grå. 

I det siste har jeg foret meg selv med enkel underholdning, den typen underholdning som krever svært lite hjernekapasitet. Det er som å spise junk, du spiser og spiser men du får svært lite ut av det, bortsett fra overflødig fett, som er helt unødvendig. 

Takk for meg.