hits

april 2014

Trening..Eventuelt mangel på trening

i dag skulle jeg egentlig ta meg turen på spenst, men det ble visst ikke noe av likevel, dessverre. I morgen derimot skal jeg få tatt en treningsøkt med det samme jeg står opp, slik at jeg slipper å ta økten etter jobb. Nå er jeg rastløs, og trenger derfor en fin unnskyldning for å gå ut døren. Jeg vet ikke om noen tur-stier her i nærområdet (bare fordi jeg ikke er kjent), og ønsker i grunn ikke å gå alene heller, pysete som jeg er. Derfor kom jeg frem til at jeg trenger appelsinjuice, og dermed har en grunn til å gå på butikken. Hurra.

Påske

Jeg klør etter å få startet opp treningen igjen, etter en relativt lat påske (med noen gode ski-økter). Jeg kjenner at jeg gruer meg litt til første økt, etter et par uker med hjemmekos, men jeg vet at jeg vil komme fort tilbake i rutine igjen. , appelsinjuice. 

P.S jeg tror jeg brygger på en forkjølelse :(

#Blogg #Hverdag #Trening #Mangelpåtrening 

Glutenfri

Junerom

Jeg må innrømme at jeg koser meg her på hybelen min, til tross for at jeg sutret og bar meg da jeg skulle på bussen i går morges. Jeg trives så godt i dette lille rommet, atmosfæren her er deilig og behagelig, og jeg slapper av 100%. Jeg kunne tilbrakt tiden min her i all uendelighet, nesten. Det handler om at dette er mitt, og her kan jeg slappe av, i eget selskap. Alle burde ha et rom for seg selv, der en kan dyrke interesser, høre på høy musikk og bare nyte eget selskap. Jeg tror denne kjærligheten jeg har for dette nyland-rommet skyldes at jeg har vært vant til å ha noe eget gjennom hele barndommen, og jeg var alltid blant de som likte å trekke meg tilbake på rommet for å sysle med egne ting. Derfor ligger et "Junerom" høyt på ønskelisten. Jeg og kjæresten skal jo finne oss leiliget/hus her i Alta, så jeg håper vi finner noe passende ganske snart. 
Hybel

Nå skal jeg være litt produktiv. Heidå.

Inspirasjon

Arbeidet til den russiske fotografen Elena Shumilova.

No words needed. 

ElenaShumilova

#Inspirasjon #Foto #Elenashumilova #Blogg #Fotografi #Fotograf

What is life without a little risk

Jeg har tullet meg selv litt inn i den velkjente komfortsonen, og det er naturligvis helt greit. Nå er det dog på tide å komme seg ut, trekke litt frisk luft, og kjenne at jeg også kan. Jeg har uendelig med ting jeg ønsker å gjøre, men jeg må konstant presse meg selv, fordi jeg er en liten smule pysete av meg - iblant. 

Jeg har så veldig mye å gi, men jeg vakler konstant mellom å prøve, og å grave hodet ned i sanden. Hvorfor? Jo, frykten for å feile, og det er egentlig litt teit... Ganske teit faktisk. Jeg vet jo utmerket godt at for å lykkes, er det essensielt med et par feiltrinn - eller 10 000.

Du må bare gi litt mer faen - Heaika

Ja, det må jeg.

FotoFoto

What is life without a little risk - J.K Rowling

 

#Foto #Hverdag #Selvportrett #Selfie #Blogg #Tanker

I want to travel, now.

Skjerpings

Hvor interessant er livet mitt nå på en skala fra en til ti? I fare for å virke en anelse tragisk skal jeg spare dere for svaret. Alt jeg behøver å si er at jeg for øyeblikket har satt meg litt fast, og hodet mitt er totalt blottet for produktiv og kreativ tankegang. Jeg har havnet i en velkjent, dog lite kjærkommen grop, der jeg i stedet for å være effektiv og flink, skyver unna alt av stress som gnager meg i bakhodet. Alt er satt på vent, nettopp fordi jeg har så mye å gjøre, hvilket (dessverre) er fryktelig typisk meg. Jeg stikker hodet ned i bakken for å vente på at stresset skal fare forbi - reptilhjernen på sitt beste.  

Skjerpings.

Jeg har ihvertfall hatt det veldig hyggelig disse dagene, sammen med kjæresten min <3 Det har vært fint å ha han hos meg. #Blogg #Hverdag #Student #Studentlivet #Stress #Kjærlighet #Lykke 

Meg i dag

Til tross for at vi fortsatt har full vinter her i nord, velger jeg å droppe vinterjakka til fordel for skinnjakke (kun på trass). Nå venter jeg på at kjæresten skal ankomme Alta, slik at jeg kan tvinge han til å spise sen lunsj med meg, eventuelt middag.

Jeg har kommet smått i gang med planlegging for denne måneden, og det viser seg at det er mer å ta tak i enn jeg først trodde. Når alt kommer ned på papir, innser en hvor mye som egentlig skal gjøres, derfor er det svært viktig å skrive lister over gjøremål, for siden å krysse av det som har blitt gjort. #Studentlivetaltså

Jeg trives som student, men just nu føler jeg at jeg har fått meg litt vann over hodet, men alt er mulig, og hurra for det!

OutfitOutfitOutfit

#Outfit #Hverdag #Blogg #Mote #Klær #Jente #Meg #Inspirasjon #Foto #Vår 

Stress

Nå begynner jeg å kjenne meg litt stresset, vi har to arbeidskrav som skal gjøres, et selvvalgt eksamensprosjekt som skal jobbes med og lesing til eksamen i emnet nye medier. Jeg har bestemt meg for å bruke morgendagen på planlegging, planlegging av hele denne måneden, dag for dag. Jeg trenger å få en oversikt over hva som skal gjøres til hvilken tid, ellers kommer alt til å gå fullstendig i surr.

Jeg kommer til å kjenne at jeg lever, for å si det slik, og det er slett ikke umulig at deler av påskeferien vil gå til skolearbeid, men det er greit. 


Oppsummering av dagen i dag: Skole - jobb - trening 

 Nå er det leggetid :)

#Stress #Student #Studier #Studentliv #Hverdag #Skole #Blogg