hits

mai 2010

Å stå for det en sier

Jeg har undret meg litt over dette med å kommentere uten og legge til navn. Som oftest er det negative kommentarer som mangler en sender. Jeg kan ikke helt forstå hva de som sitter og kommenterer egentlig frykter. Hvis de i utgangspunktet misliker en, hvorfor er de da redd for at vedkommende skal få vite det? Hvorfor tør ikke folk å stå for det de sier? Jeg forstår jo at det er enkelt å sitte bak en pc-skjerm og kommentere anonymt, men jeg skjønner ikke helt vitsen med det. Er folk selv redd for å få kritikk? ..


Hvorfor er ikke jeg i Lakselv?

God morgen!

Meningen var at jeg skulle stå opp tidlig i dag, but no. Hadde små planer om å være med John Henrik til Lakselv, men dessverre har vi en stygg tendens til å forsove oss. Tingen er den at jeg er så utrolig treig, jeg bruker minst en halvtime på alt jeg gjør ... MINST.. Så han måtte haste til Lakselv uten meg. Vekkerklokker på telefoner er med andre ord dødfødt!
Tydeligvis.

En ny investering må derfor til, og noe tikkefaenskap blir det IKKE ..


Ha en fortsatt strålende dag!

<3 ..

Forgive me father for I have sinned ..

Jeg har, som de fleste nå vet, gjort beslutninger som en overhode ikke bør være stolt over. Jeg vet at mine handlinger den siste tiden har påvirket de meningene enkelte måtte ha om meg, men i hvor stor grad vet jeg ikke. Jeg skal ikke legge skjul på at ting kunne blitt gjort annerledes, Jeg er fullstendig klar over at jeg har feilet, på mange måter. Den kritikken jeg får nå i ettertid er i høyeste grad fortjent, og ikke minst forventet. De som måtte ha ønske om å uttrykke sine meninger om meg skal selvsagt få lov til det, jeg har ingen intensjoner om å nekte folk dette. De som misliker meg skal få lov til å mislike meg. Det er slik verden er, og det aksepterer jeg. De beslutningene som har blitt gjort er kritikkverdige, uten tvil. Men, jeg vil på ingen måte påstå at jeg nå angrer på de valgene jeg har tatt, om hvorvidt dette gjør saken desto mer kritikkverdig eller ikke vet jeg ikke, det er opp til hver enkelt å avgjøre. Selv er jeg svært fornøyd med den tilværelsen jeg lever under nå. Den siste tiden har vært meget innholdsrik, jeg har nytt hvert sekund, hvert minutt og hver time som har gått, og det akter jeg å fortsette med.

 

Jeg vil forresten råde de som eventuelt kommenterer til å la være og trekke inn andre personer.

 


June Helén

 

...

God kveld! .. Eller?

I dag har jeg hatt tidenes desidert dårligste engelsk blokkdag, uten tvil. Jeg satt i to timer og bare stirret inn i en til dels blank pc-skjerm. Den neste timen brukte jeg på å skrive en halv side, unnskyld meg, men hva skjer med det egentlig? Hvordan kan en bruke 3 timer på ingenting? .. Deprimerende! Sluttresultatet var heller ikke stort å skryte over, dessverre ..

MEN!

Heldigvis har jeg et par søte kusiner + Marius og Alex som dro meg med til Finland rundt middagstider. Thumbs up!Fordi jeg har lite å gjøre ... Tydeligvis ..

1000 forskjellige grunnerForandringer

Av en eller annen absurd grunn følte jeg for å legge igjen et innlegg nå, klokken tre på natten når jeg egentlig burde vært ferdig med leksene, noe som ikke er tilfellet. Mye har forandret seg den siste tiden, både på godt og vondt. Det blir ingen sydentur på meg i år, jeg er singel, skolen gjør meg utrolig sliten, men.. Jeg har ikke annet å si enn at jeg er i overkant lykkelig. Virkelig. Det var aldri meningen at dette skulle bli et innlegg full av selvmedlidenhet og det som medfølger. Alle beslutninger som har blitt gjort den siste tiden har vært mine egne, ting har blitt som de har blitt på grunn av meg, på grunn av mine valg. Jeg møtte selvsagt alt dette nye med en smule panikk, jeg skal ikke påstå på noe som helst vis at jeg ikke har vært redd for forandringer, for det har jeg, og det er jeg til en viss grad enda. På et tidspunkt hadde jeg også et ønske om å snu, nettopp fordi jeg ikke klarte å se for meg de forandringene som ventet. Men det er sant som de sier, forandring fryder. Jeg ser det helt klart nå, og jeg har overhode ingen ønsker om å gå tilbake. Jeg trives.Jeg er lykkelig, virkelig.

J.H.G