hits

mai 2011

Fint vær, trening og flotte mennesker gir en litt ekstra energi

Dagen min startet noe brått med at jeg våknet og oppdaget at klokken var halv ni, hvilket betyr at jeg hadde forsovet meg, absolutt ikke hyggelig. Jeg måtte sjekke klokken hele tre ganger før jeg innså at jeg faktisk var sent ute. Heldigvis var moren til kjæresten min hjemme, og snill som hun er kjørte hun meg på jobb.

Senere, utover dagen fikk jeg gleden av å sitte ute og nyte solen, for en gang skyld. *krysserfingrene for en varm sommer* .. 

Jeg må få skryte litt av at jeg har hatt ikke én, men to treningsøkter i dag. Andre økten tok jeg sammen med min kjære Máijá :)

Sool


På vei ut døra


Sporty frøken!

Flink!Fine Maija :)

<3Uhm, ja .. Sterk ....På vei hjem :)

When you're happy, the world smiles with you

Når en er glad, merkes det på de rundt en. Akkurat nå, er jeg lykkelig. Jeg hører på en låt som minner meg så veldig om mamma, hun er i Romania nå. Gudene skal vite at jeg er misunnelig, men hun fortjener det virkelig. Jeg tror egentlig jeg savner mamma'n min litt, og nei, denne mistanken skyldes IKKE at jeg tok meg selv i å skrive "mamma" i søkefeltet på facebook, eller .. Jo. Dagene mine den siste tiden har vært herlige, til tross for et par unødvendige, dog kortvarige sinneutbrudd fra en hormonell June. Lei for det kjæresten min.

vivere

I sofa'n med Gossip Girl og Anne Lise som selskap

Jeg er sliten, trøtt og mett. Det føles godt. Nå skal jeg og min lille Anne Lise se på noen episoder gossip girl, dagen er ikke den samme uten. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når episodene tar slutt, forhåpentlig begynner jeg å lese igjen. Jeg vil gjerne på biblioteket, men jeg er nødt til å lese ut alle bøkene jeg har liggende rundt i leiligheten først.

Jeg har forresten vært flink i dag også, skaprydding er alltid like koselig ... 

Oh joy ..

Havregrøtlunsj ...Men nåå, GG. 

Den som kunne motstå fristelser på en søndagskveld ...

Jeg er jo så fryktelig dårlig på å motstå fristelser, tydeligvis. Etter gårsdagens kos ble det selvsagt igjen rester, og vet dere, nå er restene borte. Det er søndag, og slett ikke en slik dag jeg skulle tillate meg selv å dytte i meg mengder med karbohydrater, men pytt pytt. Unnskyldningen min er at min kjære lille Anne Lise tok en kjapp visitt for et par episoder gossip girl, og da ble det bare sånn. Til mitt forsvar har jeg tilbragt 60 minutter av tiden min på en spinningsykkel. 

Jeg stod opp klokken tre, absolutt ikke som planlagt, igjen, pytt pytt. Jeg har likevel rukket å rydde NESTEN hele leiligheten, så da er jeg som vanlig unnskyldt.

Jepp, jeg er en flink husmor ...

... MHM ..Frokost ...Kvelds? ...

Blogges!

TegningEt par små justeringer, så blir det bra! :) 

A day that turned out to be nothing less than perfect

Dagen i dag ble som håpet, fantastisk avslappende, fresh og herlig. Etter en tre dagers pause fra trening ble jeg nødt til å slenge meg på tredemøllen før kveldens kommende utskeielser. Jeg og min kjære lille Anne Lise har virkelig vist verden at det er lørdag .. Virkelig .. Trening står høyt på listen i morgen, uten tvil.

Trening av rumpe og lår

Flatterende

Taco med de beste <3

June + Kaos = santAnd then ....... <3Mmm, smash <3

Så kom Anne Lise ned med litt selvpleieprodukter .. Mm, Vakre vakre nune ..

Nesen min er myyk <3

 

God natt!

What?!

Det er ganske pussig at folk stikker innom bloggen min når jeg ikke har blogget på godt over en måned. Jeg skal starte med å si at de unnskyldningene jeg kommer med nå ikke er dumme, jeg har god grunn til å holde meg unna bloggen, faktisk!En ting er at jeg har holdt til på fjellet halve mai-måneden, 17. kom jeg hjem, våt, kald og sulten. Nå er jeg tilbake, til det vi kaller sivilisasjonen. For de som lurer, jeg er fortsatt laken-hvit i ansiktet.

Men, Hovedårsaken til det godt-over-en-måned lange fraværet mitt er at pcen min fortsatt ligger i koma, den trenger litt starthjelp, ting tar tid (fordi jeg er lat). 

I mellomtiden har jeg tatt i bruk minilaptopen til kjæresten min, men den vil ikke helt den heller. Men, nå stikker jeg igjen. Har som ambisjon å bli treningsnarkoman, så må vel sette i gang ...

*kremt*

To bilder fra vårflyttingenSola på viddaEt mindre flatterende bilde av dyret. 

 

Blogges, kanskje ..