hits

mai 2013

Foto

I går var jeg fryktelig travel, hvilket resulterte i at jeg på kvelden ikke hadde noe overskudd til å sette meg ned foran bloggen. Dagen startet med at jeg gikk tur med hunden min, deretter arbeidet jeg ute litt i overkant av tre timer (med ved), siden ble det en ørliten fotoshoot med datteren til Karina.

Kvelden avsluttet jeg med en løpeøkt på syv kilometer, sammenlagt med opptrapp og nedtrapp ble det riktignok en mil. Etter å ha vært så aktiv tidligere på dagen slet jeg litt under løpeøkten, men det gikk.

Her er litt bilder fra shooten.

Kaisa MariellKaisa MariellKaisa MariellKaisa MariellKaisa MariellKaisa MariellKaisa Mariell
Kaisa MariellKaisa Mariell
Kaisa Mariell

:)

I dag

I dag (litt senere) skal jeg prøve å være litt produktiv, jeg skal rydde og vaske leiligheten, trene og deretter hjelpe svigermor med veden. Men først skal jeg ta en tur til det lille sentrumet vårt der avgangselevene ved Kunstskolen i Karasjok har utstilling, jeg var innom der i går og tok litt bilder, så det er mulig jeg legger ut litt bilder fra det siden. 

I går stusset Karina håret mitt, jeg tror det ble nærmere fem centimeter på lengden, håret mitt ser betydelig sunnere ut, og godt er det!Nå skal jeg komme meg avgårde :)

Litt morgentrening

God morgen! 

Nå har jeg akkurat unnagjort litt styrke på kjernen (som egentlig skulle vært gjort i går), det føltes IKKE bra. Haha. Ettersom jeg har vært av og på trening de siste månedene er ikke styrken (og kroppen) slik den var, hvilket er fortsåelig, muskler og styrke er ferskvare og MÅ vedlikeholdes. 

Det er for øvrig godt å vite at det nå er fritt frem med trening, og jeg har all verdens med tid til å komme tilbake i form igjen. Løpeformen er dog ikke så aller verst. 

(noen syns det er litt i overkant varmt i dag, fint han kan gjemme seg i skyggen!)

 Senere blir det en løpeøkt på meg og mamma, i dag er været nok en gang fint, så jeg ser frem til å svette litt ute i sola! 

Det blir sannsynligvis en del blogging om trening og kosthold igjen fremover, siden det opptar en god del av hverdagen min :)

Au naturel

Nå skal jeg straks dra til Lakselv, jeg blir hentet om nøyaktig femten minutter. Været i dag er, som dere ser, helt nydelig, jeg tenkte egentlig bare å slenge inn et par bilder før jeg løper avgårde.

I det siste har jeg valgt å droppe sminken, noe jeg syns er helt greit, vippene mine trenger å hvile litt, haha! Ha en fin varm dag, dere! 

Fraværende

Nå har jeg nok en gang vært svært fraværende, men nå skal jeg prøve å få en mer aktiv blogghverdag - igjen, jeg vet om enkelte som vil sette pris på det. Dessverre har det seg slik at jeg i perioder mister motivasjonen, og da velger jeg å forsømme bloggen fremfor å tvinge frem halvhjertede forsøk på blogging. 

Denne uken har vært bra, jeg har vært aktiv, trening står i fokus og kostholdet er bra. Etter å ha vært en halvannen uke på fjellet mistet jeg mye trening, selv om jeg fikk et par aktive dager der også (det var i grunn verdt det). Jeg har akseptert at det ikke er mulig å være på topp hele tiden, men jeg har ALLTID muligheten til å ta igjen det tapte.

Nå har jeg ingenting fremover som vil komme i veien for treningen min, og det føles fantastisk. I sommer blir det MYE løping i skog og mark, noe jeg setter veldig pris på. 

Hund og kalv

Vårflytting :)

Vårflytting

Dag/natt 1.

 Herlig :)

Lite blogging

Nå om dagen blir det lite blogging, det beklager jeg. Jeg har nok vært noe lat. Nå fremover vil jeg også være mye borte grunnet vårflytting. Natt til første mai befant jeg meg oppe på vidda, i Mollisjok. Der var det konserter og fest, hvor kjæresten min naturligvis var på jobb. 

Vi ble transportert opp med helikopter, hvilket var stas for meg, første gang og greier. Tommel opp for det!

Nå skal vi prøve å få ordnet litt ting før vi setter kursen mot vidda igjen.Konsert på vidda var slett ikke verst.