hits

mai 2014

White chick

Jeg føler meg nesten som den eneste laken-fargede jenta på denne tiden av året. Nå skal du jo gjerne ha litt farge allerede, nå som solen titter frem og det er varmt i været. Selv har jeg ikke tatt solarium på to år, og tidligere var jeg jo ikke den som tok mest heller. 

Grunnen til at jeg sluttet var faktisk at jeg var redd for å få hudkreft, Norge topper jo hudkreftstatistikken i Europa. Så hurra for det. Jeg er jo utrolig blek av natur, og må tilbringe ekstra, ekstra, EKSTRA tid i solen for å få farge, derfor kom jeg frem til at det ikke var verd det. Nå kjenner jeg dog at det hadde vært stas med litt farge på kroppen, det er jo fint.

#Whitechick

Whitechick

I det siste har jeg kjøpt litt magasiner i forbindelse med eksamensoppgaven min (som jeg nå er ferdig med), og jeg fant disse veldig inspirerende. Jeg driver jo med foto, og her fant jeg mye interessant og flott til eventuelle beautyshoots. Det blir dessverre dyrt i lengden, og alt finner en jo på Internett uansett. Jeg føler imidlertid at jeg kan unne meg slik luksus en gang i blant.

Inspirasjon

#Blogg #Hverdag #Inspirasjon #Sommer 

Enkel outfit

Outfit

Jeg er en sånn raring som ikke er nevneverdig glad i sommerklær. Så jeg går i dag for bukser, til tross for at været tillater meg å gå noe mer lettkledd. Å gå i shorts får meg til å føle meg naken og eksponert, hvilket kan ha en sammenheng med at jeg bor i vinterland, og generelt ikke er vant til å kle meg i lettere plagg.

Jeg gjør det jo, naturligvis, når det er ekstremt varmt og når jeg er på reise. Nå er det dog ikke nødvendig - ikke for min del ihvertfall. 

#Blogg #Hverdag #Outfit #Mote #Foto #Inspirasjon #Sommer

Sommer

I dag var det sommer, for første gang i år, og jeg fikk det som ønsket. Det var fint, syns jeg. Jeg har vært ute i hele dag og det har gjort godt for både kropp og sinn. Jeg og mamma tok en løpeøkt som gikk overraskende bra, og formen er på vei opp igjen, det er deilig. I morgen blir det styrke :)

Bildene er fra i går, eller nå forgårs, da det var en liten smule kjøligere.  (I dag var det vel rundt 20 grader)

TurNå er det leggetid, for lenge siden. God natt! :)

#Blogg #Sommer #Trening #Aktivitet #Tur 

Ser frem til varmere dager

Jeg er i utgangspunktet et vintermenneske, men nå ser jeg frem til litt varmere dager. Jeg er jo generelt glad i årstider, så det er fint med litt forandring. Her i nord veksler det mellom 2 og 10 grader nå om dagen, hvilket betyr at jeg for øyeblikket misunner alle som er på reise. Heldigvis blir det ferie på meg også, om ikke altfor lenge. 

Jeg og min kjære skal jo reise til Italia, men før den tid skal vi dra en tur til søsteren min. En lite tur så jeg får hilst på den fine nevøen min.

Nå skal jeg ta en styrkeøkt, før jeg og mamma kjører trappeløp. *Flink*

SelfieSelfie

#Hverdag #Foto #Blogg #Sommer #Trening #Selfie

Treig

Jeg er så utrolig treig med å komme i gang med dagen. Akkurat nå, i dette øyeblikket, sitter jeg og knaser i meg knekkebrød, dagens første måltid. Hurra! Planen min er å få en superproduktiv dag fylt med kreativitet og fysisk aktivitet, ooog kanskje litt husvask - vi får se hvordan det går! 

BloggFrokost

Ha en strålende dag, dere!

#Blogg #Hverdag #Kosthold #Frokost #Sommer 

Tjukkingen min, Kaos

Gikk en liten tur med monsteret mitt i kveld :)

Tervueren


#Hverdag #Blogg #Hund #Dyr #Aktivitet #Foto #Kos

Foto

Bilder som ble tatt i forbindelse med eksamensprosjektet mitt. Modell Inga Maurstad med retro lue og Avvi skjørt fra Graveniid .

ModellModell

#Blogg #Foto #Hverdag #Mote #Vår #Sommer #Strikk #Modell #Fotoshoot

Trening

Nå kan jeg endelig puste lettet ut, etter en lang eksamensperiode. Det betyr at jeg endelig kan ta meg tid til ting jeg liker å gjøre på fritiden, som trening for eksempel. Jeg er sikker på at dette kommer til å bli en fin sommer. Nå som jeg er student vet jeg at jeg må bruke hver ledige tid til egne hobbyer og interesser, og det skal jeg. 

Nå skal jeg trene med mamma :)

TreningTrening

#Hverdag #Trening #Blogg #Student #Sommer #Sommerferie

Mitt første år som student

Det er utrolig å tenke på at mitt første år på universitetet er over. Det har gått skremmende fort, og ting jeg gjorde i september føles som i går. Det er litt trist, men samtidig er det godt. Jeg har hatt det utrolig fint, jeg har lært mye og fått gode resultater. Jeg har vært så enormt heldig, for jeg har fått dele hybel med en fantastisk person som jeg har blitt veldig, veldig glad i, og det setter jeg virkelig pris på.

Det er rart å si det, men jeg er snart ferdig på universitet, med to år igjen føler jeg det sånn, fordi tiden går så fort. Til høsten igjen skal jeg være flinkere å dokumentere skoleåret mitt, jeg har vært lat, men jeg skal bli flinkere!

Jeg elsker forresten å være student :)

 

En ørliten del fra året mitt

#Blogg #Student #Bilder #Hverdag

EksamenDen siste tiden har jeg gått rundt med et konstant stress, som naturlig nok skyldes at vi befinner oss midt i eksamenstiden. Det er normalt, men jeg kunne med fordel lært meg å takle stresset bedre. Når jeg stresser, så tenker jeg konstant på alt som skal gjøres, i stedet for å fokusere på én ting om gangen. I morgen har jeg eksamen i nye medier, hvilket betyr at jeg må legge eksamensprosjektet til side til fordel for ekstra lesing. Prosjektet skal inn neste fredag, og jeg har fortsatt en del skriftlig arbeid igjen. Jeg har i grunn hatt en fin eksamenstid hittil, med godt samarbeid og ny kunnskap. Så hurra for det! 

Kryss fingrene for meg! :)

#Blogg #Hverdag #Eksamen #Student

The tale of the three brothers


Only when he had attained a great age, did the youngest brother shed the Cloak of Invisibility, and give it to his son. He then greeted Death as an old friend, and went with him gladly, departing this life as equals. 

Love it <3

#Blogg 

Inspo - tegning