hits

juni 2010

Båt ?

Nå har min kjære far endelig fått kjøpt seg båt.

Gratulerer pappa, gleder meg til å komme på besøk !

Syns den er søt :)

Bilder


Å ha en hjernekapasitet lik null

Er ikke alltid like greit. En er ute av stand til å plukke opp små signaler som i utgangspunktet skal fortelle en at en går i feil retning, eller at en handler feil, men som istedet driver en framover. Jeg er i overkant oppgitt, oppgitt over en slik tankeløs og destruktiv atferd.
Du er treig, dine små grå har tydeligvis tatt sommerferie. Men det er flott, du gjorde det igjen. Meget godt gjort.

Eller ikke.

Du så det ikke i det øyeblikket du handlet. Er dette et resultat av en altfor tidlig alderdom etterfulgt med senile tendenser, eller har det seg bare slik at du lider av dårlig hukommelse. Du skulle sett tegningen med det samme. Men nei, du er kronisk etterpåklok. Det er synd, du har forspilt sjansen din. 

Dårlig med grillvær !

Planen i dag er å samle folksa og dra å grille, hvilket minner meg om at jeg for øyeblikket er blakk. Vel vel, mat får man alltids tak i. Det kjedelige med dagen i dag er at været (som vanlig) er dårlig. Jeg hadde håpet på litt sol, men det får så være. Er jo sankthansaften, så da får jeg bare smøre meg inn med en "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" mentalitet, om nødvendig. Siden Kjell reiser på fredag så hastet det litt med å få til en slik kveld, derfor har jeg byttet vakt med Unn Torill, slik at jeg tok morgenvakten i dag. Tusen takk kjære kusine !

Tror kvelden blir meget koselig :)

Men .. Nå skal jeg trene !


Sløv blogger

Jeg har (dessverre) ingen unnskyldning for hvorfor det ikke har vært noen aktivitet på bloggen min den siste tiden. Jeg har rett og slett ikke giddet å ta meg tid til å blogge, til tross for at skole, lekser og eksamener ikke ekstisterer på timeplanen min lenger. Shame on me ! Har til og med fått et par bemerkninger fra kjæresten min. Jeg tør ikke love noen at jeg skal skjerpe meg, men jeg kan ihvertfall prøve. Mye av tiden min går for øyeblikket til jobb og soving. Ja faktisk, SOVING.

Nå er det natta.

Forresten, jeg savner kjæresten min, som for øyeblikket befinner seg i Tyskland. Hmpf.Schmiil !

I år har jeg vært med på vårflytting !Den første vårflyttingen, fornøyd frøken !IsisKos kos !sliten karFotografene, eller noe i den duren ..J.H.GLitt trøtt, kanskje ?Flokken på turPå vei til hytta (?)Ja dette var festlig !Kjæresten var (tydeligvis) flink med snøskofling !Tid for å vende nesen hjemVidde


Takker for en fantastisk tur ! :)

Herlig !

Dagen i dag har hittil vært strålende. Jeg har spist verdens herligste middag, tusen takk kjæreste ! Har hatt eksamen i medie og informasjonskunnskap. Om jeg ikke tar helt feil, så gikk det sånn passe bra. Det som er så utrolig flott er at dette var min siste skriftlige eksamen for denne gangen. Nå er det bare den muntlige delen som gjenstår!

Om ikke lenge er det sommerferie, da skal jeg bare kose meg og .. Jobbe ? .. Ja, jeg er nødt til å jobbe en del i sommer, slik at jeg får skrapet sammen nok penger til den etterlengtede USA turen. Litt kos blir det jo selvsagt. Blir å ta en tur sørover, slik at jeg får tatt en liten visitt til min kjære far.

Savner deg pappa !
Drittplassen Karasjok

Det er vel en allmenn kjent sak at folk her i bygda ikke klarer å holde stort for seg selv. Dette er noe vi har til felles med de fleste andre "småsamfunn", hvor alle kjenner alle. Mange av oss er svært interessert i hva som foregår hos naboen til enhver tid, vi er også meget glad i å videreføre den informasjonen vi måtte være så heldige å motta. Om denne informasjonen skulle vise seg å være basert på løgn, så spiller ikke det noen rolle. Det er mange som syns dette er veldig leit, spesielt hvis en blir utsatt for det selv. Derfor er det også de som benytter muligheten til å skrive klageinnlegg om nettopp dette, (som meg for eksempel). Dessverre så gjør ikke denne klagingen saken stort bedre. Det er jo underlig.

Eller ..

Hvem er det som er skyld i den  "elendigheten", som vi ALLE utsettes for ?
Den elendigheten som så mange klager over.

Det er i grunn ganske morsomt at vi gidder å bruke masse energi på og klage over hva ALLE andre gjør feil, for i det øyeblikket denne klagingen finner sted, viser det seg at en er av akkurat samme ulla selv. I mange tilfeller er det så altfor enkelt å skylde på bygda. Men, det å skylde på bygda er vel det samme som og legge skylden på alle andre ? Altså er en fritatt for all skyld selv ? ..

Nei nei nei. Om en skal legge skylden på alle andre, kan en like gjerne si til seg selv at det er ens egen feil at bygda er som den er. Selv vil en alltid være blant alle andre for en annen person. Ergo, alle og enhver er skyld i drittslenging, ryktespredning og baksnakking her i bygda.

Så festlig, hva er det egentlig vi sutrer over da ? :)