hits

juni 2011

Nå er jeg sliten, nå vil jeg sove

I dag er jeg sliten, jeg mistenker at jeg begynner å bli forkjølet. Det har vært en tung dag på jobb, årsaken er sannsynligvis søvnmangel. Jeg har som så mange andre en lei tendens til å sitte våken på natten, hvilket resulterer i en svært overdreven ettermiddagslur. 

I går var jeg og min kjære svigersøster ute og gikk tur med hundene, ellers har det blitt litt lite bevegelse på meg disse dagene. 

Anne Lise

Hjemmet

Anne LiseRoosa Anne Lise og gullet mittJeg og min kjære har spist en herlig middag sammen i kveld. Tusen takk kjæreste! Du er verdens beste :)

Nå må jeg bare gå å legge meg. 

Blogges! :) 

Bilder

The greatest barrier to success is the fear of failure

Tegning: Bones are beautiful

I en forstyrret verden. Ung og på feil sted til feil tid. Trekkes i ulike retninger, havner på en sti som bare fører en rundt i ring. De blir ført bak lyset, de vet ikke bedre. Nei, for de har såvidt passert tretten, de har lært at det er slik det skal være. De vet at en skal ha innovermage og smale lår, det har de sett utallige ganger på tv og i magasiner de smugleser i butikken. Dette er en realitet, dette har de lært. 

Noen vet bedre. Noen vet at verden er under oppussing, at former er vakkert, og at perfeksjon ikke avgjøres etter tallene på vekten.. Dette er virkeligheten.

Jeg skal ????? Hm.

Liten update fra denne kanten. Er fortsatt på lan, kjæresten surrer rundt her et sted (vet ikke hvor), tror han jobber. Selv er jeg litt usikker på hva jeg skal foreta meg. Har flere ulike valgalternativer, men ser ikke ut til at jeg klarer å bestemme meg.

Jeg fryser, det er en smule kaldt, men varmen er skrudd opp ettersom jeg visstnok ikke er den eneste som syns det er litt kjølig. Er for øvrig ganske trivelig her, har (nok en gang) hatt en dag fylt med karbohydrater og lite bevegelse. Men det er nettopp slik denne dagen i uken skal foregå, Sukker, fett, sukker, fett, sukker, fett. Jepp!Fryktelig lei for at jeg ikke har tatt noen bilder, dere skulle sett den heftige frokosten jeg fortærte denne morgenen. :)Snakkes

Finnmark Gathering

Årsaken til at bloggingen uteble i går er rett og slett fordi jeg befinner meg på lan (Finnmark Gathering). Nei, dette er slett ikke en gyldig unnskyldning, da dette utelukkende er en sammenkomst tilegnet de som ønsker å tilbringe time etter time foran pc-skjermen. Merkelig nok fant jeg heller underholdning i en god bok. I dag derimot regner jeg med at det blir litt nerdings på meg også, så da tenkte jeg at jeg kunne slenge inn et lite innlegg i samme slengen. 

Ha en fortsatt fin helg!


 

Savner gullgutten min en liten smule

Bøker jeg leser

Jeg er fryktelig glad i å handle bøker, og ettersom jeg er interessert i historie gjør jeg ofte store innkjøp av biografier og dokumentarbøker, dette er blant de jeg må lese før jeg kan tillate meg selv å dra på biblioteket.

Ellers er jeg veldig glad i skjønnlitteratur, men syns det er litt  vanskeligere å velge hvilke skjønnlitterære bøker jeg vil ha, i motsetning til biografier og dokumentarbøker. Dette fordi en aldri vet om boken er fengende, med mindre en har hørt mye om den. Ofte velger jeg bøker basert på virkeligheten, altså en mix mellom fiksjon og virkelighet. Señor Peregrino er min favoritt blant disse tre

Jeg er stor fan av bøkene til Cecilia Samartin, jeg anbefaler disse tre på det varmeste. Samtlige er basert på historiske hendelser. Bøkene handler hovedsaklig om immigrasjon, alle med hver sin historie. Sarah's Key, denne boken er intet annet enn fantastisk. Jeg elsker den, rett og slett. Boken handler om Vel'd'Hiv, der 13 000 jøder ble arrestert av franske politimenn, Paris 16. juli 1942. Boken er fantastisk og hjerteskjærende, les den! :)Dette er en bok som ikke bør leses på fly, tog eller buss. Dette sier jeg av erfaring, tårene tar virkelig ikke pause. Dette er en varm beretning om den unge jenta Ida som tar opp kampen mot blodkreft/leukemi, boken er skrevet av moren. 

Dette er et fåtall av bøker jeg har lest opp gjennom årene, hvis det er ønskelig med flere anbefalinger, let me know :)

 

Blogges!

Livet i de gildeste farger

Hun er takknemlig, hele tiden. Hun skuer utover livet, vet at det er nettopp her hun skal være, vet at det er nettopp her hun skal våkne opp når solen maler himmelen rød. Hun vet at det er her hun skal hvile, når mørket faller på.

Veien er lang, men hun er ikke alene. Hun ser seg rundt, får øye på lyset, lyset som bringer med seg fargene i livet. Lyset som vekker henne så kjærlig når det er på tide å våkne, når det er på tide å gå videre.

Veien er lang, det er her hun skal være, det er her hun skal plukke med seg den skjønnhet som omgir henne, den skjønnhet som omgir oss alle. Hun har satt sin lit til livet, alt er som det skal være, alltid. Det er her hun skal være, det er her hun skal leve, til veien en dag tar slutt.

- June Helén