hits

juni 2012

Akkurat nå

  • Vil jeg begynne å fotografere litt igjen. Jeg så gjennom noen bilder jeg tok av Guro i fjor, og hun er jo bare helt fantastisk!
  • Jeg har lyst å bli sosial, eller jeg skulle ønske at jeg hadde lyst ihvertall. Den eneste vennen som ser meg om dagen er min mamma. Jeg bor altså under jorden, noe som ikke er helt uten om det vanlige. 
  • Jeg har lyst på nytt kamera, og satser på at dette ønsket blir oppfylt før sommeren er over. Jeg skal altså prøve å spare litt.
  • Jeg vil gjerne male, jeg har jo muligheten, jeg må bare komme i gang.
  • Jeg vil på ferie, og det skal jeg også, plutselig!
  • Jeg vil ha langt og vakkert hår, men slikt tar dessverre tid. Ihvertfall for meg. 

Aller mest ønsker jeg meg nytt kamera. Jeg har kjempelyst å begynne og ta litt bilder igjen. Jeg har vært så utrolig treig dette året, når det kommer til foto ihvertfall. Det er jo så gøy. Et nytt kamera ville definitivt satt sving på fotogleden. Kameraet mitt er selvfølgelig helt greit, og jeg får tatt gode bilder med det, men det er jo noen få begrensninger også. Så vi får se! Satser på å få dette ønsket oppfylt om ikke så lenge. Nå skal jeg komme meg ut i regnet :)

Jeg gleder meg

Så utrolig til i morgen, jeg gleder meg virkelig .. Haha, det er kanskje teit, men den eneste årsaken til at jeg gleder meg er fordi det er lørdag. Lørdag er spisehvaduvil dagen min. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, det er så utrolig genialt å ha en slik dag. Jeg har ALLTID noe å se frem til, lørdag er (strengt tatt) den eneste dagen jeg kan dytte i meg potetgull, is og sjokolade. Dessverre må jeg nok tilstå at det ble litt is på meg denne uken. Det er egentlig veldig fyfy(!), men pyttpytt. Jeg overlever!

 I morgen skal jeg kose meg <3

Bloggen min har vel handlet en god del om mat i det siste, men det er litt fordi jeg har blitt mer bevisst på hva jeg dytter i meg. Og, av og til sliter jeg jo selvfølgelig litt med å holde meg unna usunn mat, men jeg har blitt ganske flink. Det kommer nok til å bli litt blogging rundt mat og trening, men det er jo noe jeg har interesse av, så det må jo nesten bare bli sånn. 

Jeg og mamma gikk forresten tur med kaoset mitt i dag, vi fikk opp pulsen, så det ble en liten intervall. Jeg har ingen planer om å holde meg i ro, selv om jeg er forkjølet. God natt! :)

You're the bestParadis

Befinner meg for øyeblikket i Beskenjarg, mitt barndomsparadis nr.2. Min, min fars og min farfars barndomshjem. Det er så utrolig koselig, spesielt nå som været er fint. Jeg har gått litt rundt med kameraet og knipset litt bilder. Det er mye fint å ta bilder av her, så jeg har jo vært helt i ekstase. Når jeg får lappen skal jeg komme hit oftere, så fremt jeg har bil jeg kan ta i bruk. 

 

Egentlig er jeg ikke helt frisk, jeg har vært trøtt og sliten, så har jeg bare sittet inne. Derfor bestemte jeg meg for at jeg skulle komme meg litt ut, og det hjalp, det fikk meg til å kvikne litt til. Nå som jeg er stillesittende får jeg så utrolig spiselyst, har lyst på alt som er søtt og godt, heldigvis er det ikke lenge til lørdag. 

Krysser fingrene for at forkjølelsen forsvinner fort. 

Jeg har forresten utviklet en slags fascinasjon for gamle ting, blant annet retrostilen, den er jo bare utrolig kul. Derfor er det også veldig koselig å komme hit, her finner jeg masse inspirasjon. Hvorfor?

Bare se! 

 

Walkman! 

 

En gammel radio, når er den fra egentlig? 


Et gammelt bilde av farmor (ahkku).


Fantastisk!

Dette er ikke alt, men vi stopper her :)


Den gang da jeg var liten og tjukk, god og rund. Ja. Den gang det var varmt i været.. Haha :) 

Nå skal jeg se på Narnia 4! 

Jeg vil reise

Til Puerto Rico. Og det skal jeg, etterhvert. Når pengene ved mystisk vis ramler inn på kontoen. Neida, når jeg har jobbet rumpa av meg for å tjene inn cash til litt ferie, da, DA! Ja, da skal jeg besøke søsteren min, I Puerto Rico. Da skal jeg nyte synet av hvite strender så langt øyet kan se, for det er lenge siden sist. Da skal jeg nyte varmen som stryker over den bleke(!) huden min, ja, for varme, det er ikke hverdagskost her i nord. 
 

Vel, vi får se når dette blir da. Men jeg er veldig klar for en lengre ferie til sydliger strøk, absolutt. Det er smertelig lenge siden sist.

I dag har vi grillet, og jeg har spist MYE. Utrolig godt, men utrolig kaldt! Syns vi kunne fått litt sommer i nord også, men jeg er dessverre ikke altfor optimist når det kommer til akkurat det. Derfor VET jeg at jeg SKAL komme meg litt bort, bort til varme, eventyrlige strøk. JA! 

 
... <3

27.06.2012

26.06.12

I dag er jeg stiv og støl etter gårsdagens styrkeøkt, da vet man at man har gjort en god jobb. Nå er jeg sliten, uuutrolig sliten. Jeg har hatt litt dårlig form tidligere på dagen i dag, og slet litt med å spise frokost fordi jeg hadde vondt i magen. Nå går det ihvertfall bra og venter på en super middag som kjæresten min disker sammen, herlig! Maaaaat <3

Det ble litt trening i dag også, først sykling og deretter intervall oppover i skogen sammen med mamma og kaos. Vi er så flinke! :D

27.06.12

Haha, skulle egentlig publisere et innlegg i går kveld, men ble så innmari trøtt, så sovnet fra hele greia. I dag morges var formen min ganske dårlig, hadde hodepine og vondt i halsen, men håper det bare er noe forbipasserende, er veldig lite interessert i influensa nå på sommeren .. Sommer ja .. Jeg var jo lovet sol i dag, men i stedet får jeg vind og triste skyer, knurr! Tommel opp for ferie, tingen er den at det sannsynligvis ikke blir noe reise på meg før til høsten, men det er helt greit det altså. Nå kan jeg prøve å bruke masse tid på mine sysler, må bare skaffe meg et skrivebord først, et lite hjørne for meg selv hvor jeg kan utvikle meg selv hit og dit. Jaaaa. 

Lunsj <3

Mmmm <3

I dag blir det ikke noe hard trening på meg, men heller en spasertur på rundt 6-7 km. Det er litt greit det innimellom, har bestemt meg for å gå så mye som mulig. 

 

Happy happy happy happy!

Jeg har hatt en utrolig super dag i dag, og det er selvsagt hyggelig. Det var godt å trene, utrolig godt. Jeg begynner å se fremgang, og det er jeg glad for! Jeg er mer motivert nå, og jeg finner mye inspirasjon rundt meg, folk er så flinke! Folk har blitt så mye mer bevisst når det kommer til trening og kosthold, det er så fint. Jeg føler meg veldig lykkelig, men jeg merker fort at når treningen uteblir noen dager så faller humøret også litt, spesielt hvis jeg har spist mye junk, noe jeg ikke gjør så ofte lenger. Lørdag er spisedagen min, og jeg gleder meg alltid til denne fridagen. Det er godt å ha noe å se frem til! ;) Jeg har lyst å ha et aktivt liv, være frisk og rask, og jeg føler selv at jeg er på god vei! 

Takk til mamma som motiverer meg til å gi litt mer, og takk til meg som motiverer henne på samme måte! ;) 

Trening <3

Nå er jeg og mamma akkurat ferdig med en hard styrkeøkt. Utrolig herlig. Vi hadde fokus på mage/rygg, rumpe og lår. I morgen blir det intervaller på oss :)

Det var varmt på dagen, så da kunne man kle seg sommerlig. Nå høljer det ned :/

God morgen

Akkurat nå skulle jeg gjerne fått endret litt på bloggdesignet mitt. Kanskje vil det gi meg litt mer motivasjon til å skrive? Kaanskje. God morgen forresten, søvnen tok meg til slutt, og godt var det. Jeg ligger fortsatt i sengen, og har veldig lyst å bare legge hodet ned på puten igjen, typisk, det skulle virkelig vært sånn i natt. Men det er godt å sove når man først er trøtt. Været gjør at sinnet blir noe tungt, vanligvis vil jeg gjerne tilbringe dagene mine ute, når solen skinner, men nå, nei, nå vil jeg bare være inne. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde mitt eget ateliér, det hadde vært hyggelig!

Kanskje jeg må stå opp nåå, kaaanskje ..

Fordi jeg er rar

I stedet for å sove, ligger jeg i sengen og tenker. Jeg forsøker å sove, men tankene er mange, og de vil ikke la meg falle i søvn riktig enda. I tankene mine kommer jeg litt inn på tanker som har funnet sted for mange år siden, den gang da jeg ikke forsto verdien av penger, den gang da mamma og pappa var rikere enn banken, den gang jeg fant gleden i å klatre i trær og utforske alt som var nytt, fryktløs som jeg var. Jeg husker ikke riktig når disse tankene fant frem til dette lille barnesinnet, men det gjorde de. Som mange andre før meg begynte jeg å stille små spørsmål ut i intet, som tenk at jeg er meg, hvem er jeg? hvorfor er jeg her? og hva er meningen med alt? Klisjè? Kanskje, men det var før den tid jeg visste betydningen av ordet klisjé, så jeg er unnskyldt. Jeg husker godt følelsen jeg fikk av å stille disse spørsmålene, gang på gang. Jeg forsvant, i noe jeg i dag vil kalle en meditativ tilstand (uten å helt vite hvordan det skal føles). Følelsen var skremmende, men tilfredstillende. Det er en følelse jeg ikke helt klarer å sette ord på, men hvis jeg må velge et, må jeg si svevende, abstrakt, som i en drøm. 

Det høres jo selvsagt helt kokkelimonke ut, men det er helt greit. Jeg kan godt være litt kokkelimonke, det gjør ingenting. 

Om noen lurer, jeg har ikke fått noe svar på spørsmålene mine. Men jeg begynner vel litt etter litt å slå meg til ro med meg selv. Jeg tenker fortsatt på alt som kan forvirre en, jeg tenker fortsatt på hvor fantastisk livet er, i alle uendelige former. Hvor fantastisk det er at jeg kan snakke, le og uttrykke meg på alle de måtene jeg måtte ønske. Jeg tenker mye, på alt, og på ingenting. Jeg er èn av mange, ett sinn, ett individ. Jeg er her, mens en eller annen der ute føler lykke eller fortvilelse, en eller annen ler og en eller annen håper. Så mange følelser der ute, og jeg er bare én av mange. Jeg lever i en boble, min boble, jeg ser ikke verden slik den er, jeg bare hører om den, men jeg forstår den ikke. Ikke enda ihvertfall ..

weheartit

God natt :)