hits

juni 2013

Livet

Livet mitt nå om dagen, og fremover, vil bestå av jobb, trening og forhåpentligvis litt tegning. Jeg merker at nå som jeg blir å jobbe en del er jeg mer asosial enn vanlig, jeg vil helst bare være hjemme. Jeg vil helst bare sysle med mitt. 

Treningen går for øyeblikket bra, kostholdet er en helt annen historie, det har blitt mye sjokolade og annet godt. Men det er ikke verdens undergang. Det går seg til. Jeg er fornøyd med treningen, løpeformen min er god, men jeg vil gjerne forbedre den enda mer.

Jeg vil nok ikke være spesielt aktiv på bloggen før til høsten igjen, men hvis jeg blogger vil det bli om trening eller tegning.
Nå skal jeg sove.

Ha en fortsatt strålende sommer :)

Regnværsdag

Det hender, sånn innimellom, at regnværsdager gir deg en glad følelse i kroppen, især når dagene utelukkende har vært fylt med solskinn og stekevarme. Jeg er glad i sol, og jeg er i grunn også glad i varme, men det er noe helt spesielt ved disse regnværsdagene som sniker seg inn i mellom hetetoktene.

I dag er det lov å bruke tiden sin inne, i dag er en innedag, hvor du kan sette deg ned, lese en bok, eller rett og slett bare gjøre husarbeid. Det er på en måte befriende, for i varmen MÅ en jo være ute. 

Men etter denne dagen holder det, da får solen komme tilbake.

June Helén

Jeg sto opp sent i dag, ja, for på regnværsdager får en sove lenge. I går var jeg på grill, vin og quizkveld sammen med flotte folk, i dag skal jeg ta en forsinket lørdag, hvor jeg blant annet skal nyte en skål jordbær med vaniljesaus, det er det beste. Siden blir jeg nok å trene, i dag er en styrkedag, i dag skal jeg slite ut musklene.

Men først.

Jordbær i vaniljesausHarry Potter


Ha en strålende søndag, dere!

Foto


Elena LangoElena LangoElena LangoElena LangoElena Lango