hits

juni 2014

#Antisocial

Jeg lever som vanlig i en egen boble, og nyter dagene hjemme med kjæreste og hund. Det er fint, og jeg koser meg. Jeg fokuserer en del på sunt kosthold og fysisk aktivitet, for det er det som gir meg energi og godt humør. Av og til er det vanskelig å holde seg unna kaker, is, chips og annen junk, for jeg er jo et matmonster ut av dimensjoner, men jeg gjør mitt beste. 

Nå skal jeg komme meg ut i frisk sommerluft, slik at kroppen min får slite seg litt ut. Ha en fin ettermiddag/kveld dere! :)

Trening
Trening

#Sommer #Trening #Kosthold #Blogg #Hverdag #Antisocial #Asosial

We are the reckless, we are the wild youth

Foto

Her er flere bilder fra eksamens-prosjektet mitt. Jeg har egentlig laget meg hjemmeside for å legge ut fototing, men jeg skal ikke publisere den riktig enda. For de som ikke vet, prosjektet mitt var en reportasje om Graveniid, med mye fokus på bilder. 

Graveniid produserer ullklær som passer fint både på hytta og på fest. Nettsiden deres finner du HER

GraveniidMoteInspirasjon

Fashion

Foto

Med disse bildene (de fleste ihvertfall), hadde jeg som ønske å vise hvordan en kan kombinere Graveniid-plagg med hverdagsklær. 

#Foto #Inspirasjon #Fotografi #Hverdag #Blogg #Graveniid #Mote #Klær #Modell #Alpakka #Ull #Strikk #Fashion #Fotoshoot

Inspirasjon

For meg som liker å tegne, er det utrolig gøy å lete etter inspirasjon på nettet - især på instagram. Selv har jeg ikke tegnet på veldig, veldig lenge nå, men jeg skal prioritere det mer fremover. Jeg ønsker å utvikle meg, samt friske opp litt skills. Det er jo utrolig gøy, men dessverre veldig tidkrevende. Jeg har lyst å bruke noe av sommeren på å gjøre ting jeg ellers ikke får tid til.

HER er en instagram-konto med mye flott og variert arbeid.

 

Elsker det!

Foto

I helgen har jeg vært veldig opptatt, og i går var jeg hos addja/farfar hele dagen for å være med min yngste lillebror. Vi lekte med hunden til addja/farfar, spiste god mat, lekte sisten, så på bilder, tok en titt på alt av kjøretøy som befinner seg på gården + + + . Det var utrolig hyggelig og jeg gleder meg til å se han igjen. 

Min yngste lillebror :) (jeg har tre yngre brødre)

LillebrorFamilie
Familie
Lillebror

#Foto #Hverdag #Blogg #Svarthvit #Familie #Farfar #Lillebror #Sommer