hits

juli 2010

Oslo 16. august

Nå har jeg (pappa) endelig bestilt flybillett, så nå er det offisielt. Jeg reiser sørover om litt under tre uker og kommer ikke tilbake til det kalde nord på en god stund. 1. september stikker jeg, da er det statene som står for tur. Jeg kan ikke si stort annet enn at jeg ser fram til å komme meg litt bort, men jeg gruer meg fryktelig til å si hade til John Henrik, mistenker at det kan bli noe tungt. Kjære, jeg er veldig glad i deg ♥Jeg har allerede gjort meg noen mikroskopiske tanker om hva jeg skal ta med meg, litt planlegging må jo til. Skal også begynne å pakke saker og ting ut av huset, P-R-O-S-J-E-K-T !

Dagen i dag har vært strålende. Har tilbrakt tiden min sammen med Anette, MAX koselig !
Dagen startet med en spasertur ned til vår kjære bygd, det var overskyet, regnværet truet sånn smått med å ta en visitt, men NEI. Det var da vi oppdaget, til vår store frustrasjon, at vi hadde pakket rundt oss klær som ikke egner seg stort på en slik varm og herlig sommerdag (med mindre en har glede av å se svett og jævlig ut). Dette resulterte i at jeg måtte strippe av meg (det meste av) klær, for så å kjøpe meg et par sandaler. Resten av dagen forløp seg slik:

Is - jenteprat - slush - jenteprat - mer slush - jenteprat - spasertur hjem - jenteprat - bading - jenteprat - diverse usunne matinntak (esso) - jenteprat - film + sjokolade. Så var det dags for å ta kvelden, eller ikke.June Helén
Det må bare nevnes at jeg har verdens beste pappa :)

God natt !

I morgen !

Kommer kjæresten min hjem, og jeg (som den forelskede fjortisen jeg er) gleder meg noe helt vanvittig. I morgen skal jeg IKKE sove alene ! Jeg har fått ensomheten i vrangstrupen denne uken, og jeg har kommet fram til den konklusjon at jeg ikke trives i mitt eget selskap med mindre mine nærmeste befinner seg like i nærheten, det være seg et sted hvor jeg (uten vanskelighet) kan oppsøke vedkommende (kjæresten, mamma, pappa osv (?)).

Stina, en måned sa du ? Whaat ?! ..John Henrik, jeg er MAX glad i deg !  :)

OddworldHusker dere 90'tallet ? Jeg har tilbrakt utallige "søvnløse" netter sammen med denne karen da jeg var liten. Jeg leste nylig på dagbladet at spillet Oddworld er tilbake, hvilket vekker opp flere gode minner. Hadde fullstendig glemt spillet som (til tider) gjorde min skolehverdag forferdelig lang. Mamma, husker du ?

Selv har jeg lagt fra meg alt som heter spill for gud vet hvor mange år siden, men mistenker at min kjære mor fortsatt er litt into slike festligheter, om jeg ikke tar helt feil ?

nok om det ..

dagen i dag har vært bra. Har vært i Lakselv sammen med min kjære bestemor, kjøpt både ting og tang. Så vet dere det :)

MEN

Jeg har jobb i morgen 08.00, klokken er straks to .. ohnoes ..Kveldmaten min !Meg selv !Leggetid

Gah !

Beklager overskriften. Tingen er den at familien reiste til syden i ettermiddag, kjæresten er på jobb i Hammerfest og her sitter jeg. Jeg innser nå at jeg kanskje ikke trives så godt alene likevel, ihvertfall ikke helt alene. Det faktum at jeg skal sitte her med meg selv fram til søndag er nesten deprimerende, og jeg lurer på hvor mange halvferdige tegninger jeg kommer til å produsere i løpet av disse dagene.En uferdig sitting bull

Kjæreste, jeg savner deg !...

Gandhi trenger nye briller

God morgen !

Nei, jeg har ikke vært flink pike og stått opp tidlig, snarere tvert i mot. Fra jeg ble ferdig på jobb (halv 11) til rundt 5 tiden morges har jeg sittet foran pc-en, meget festlig (eller ikke). I fem tiden var jeg fornuftig nok til å legge fra meg pcen til fordel for tegneblokken min. Resultatet ble en noe gretten Gandhi med skjeve briller.Ørene ligner ihvertfall litt !

Jeg har et lite problem som muligens kommer av latskap. Jeg har en haug med tegninger her hjemme som jeg dessverre ikke har gjort meg helt ferdig med. Jeg liker å begynne på nye ting, men fullfører sjeldent. Veldig dumt !

Skal ihvertfall få gjort meg ferdig med denne .. Etterhvert :)

Første stopp, New York

Nå er det under to måneder til jeg og kusinene mine reiser til statene for å besøke min kjære søster. Det har ikke helt gått opp for meg at jeg skal være borte en hel måned, hele september. Vi lander i New York og kommer mest sannsynlig til å tilbringe et par dager der først.

Har hatt lite å gjøre i dag, så endte opp med å male the Statue of liberty. Litt sølete med aquarell.Vi skal selvfølgelig ta en visitt til denne damen.

Foreløpig har det ikke vært stort med planlegging, men det kommer, om det så blir dagen før takeoff. Vi har alle et ønske om å reise ned til Florida, men, Florida i september = stormsessong, så vi får se hvordan den planen utarter seg. Jeg skal ihvertfall krysse fingrene for godvær.Key West, Florida.

Sunt kosthold (for èn kveld)

Nå har jeg akkurat vært på spinning og føler meg for øyeblikket meget sporty. Var innom butikken og kjøpte meg biola, cottage cheese og rug sprø knekkebrød. Dette høres jo forferdelig sunt ut, men jeg må tilstå at det er vanskelig å være konsekvent når det gjelder kostholdet. Hvem vet, kanskje kveldsmaten min i morgen blir noe så sunt som frossenpizza og cola ? Forhåpentligvis blir det taco, om ønsket mitt går i oppfyllelse.

Men nå skal jeg jobbe litt (vaske) ..


Bloggæs !

Ohnoes, not again ..

Jeg er sikker på at jeg har en eller annen mild form for shopoholisme. Når jeg åpner nettsiden Nelly.com føler jeg en unaturlig trang til å legge til alt jeg liker i "handlekurven", for deretter og trykke på knappen merket "bestill". Dette kan umulig være bra for sparingen min, som hittil bare har vært halvhjertet. Jeg hater å spare, er det noe jeg overhodet ikke makter så er det nettopp dette. Jeg reiser til USA om to måneder. Woah, flink June, nøyaktig i dette øyeblikket gikk det opp for meg at det bare er to måneder til. Flink jente, nå trenger du ihvertfall et spark bak !

Elise Ryan Lace Dress NOK 389, Elise Ryan - NELLY.COMLisa Bottom NOK 60, Wonderland - NELLY.COM

Infinity Beach Jump Suit NOK 599, French Connection - NELLY.COM Lace Rose Leggings NOK 299, Saint Tropez - NELLY.COM

Slik ser bestillingen min ut.Jeg har også tatt meg råd til å kjøpe meg en ny shuffle, da den gamle ved mystisk vis forsvant, trist men beklageligvis sant. Denne trenger jeg forresten før jeg reiser, 7 timer på fly er uaktuelt uten musikk. Så vet dere det.

Nå sitter jeg forresten hos min kjære. Klokken er 5 på morgenen og herr Blund har enda ikke tatt sin visitt her hos meg, faen ta deg Jon Blund ! Men, jeg lover dere at jeg skal stå opp tidlig, for dagen min skal faktisk bestå av fornuftige gjøremål. Det har jeg bestemt.

Må bare slenge ut et bilde av verdens herligste før jeg legger meg. Er så utrolig glad i deg kjæreste :)Men nå, Sovetid

Flink June !

Da har jeg vært fornuftig nok til å ta en treningsøkt. Kan ikke si annet enn at jeg er svært fornøyd med meg selv. I morgen skal jeg muligens stå opp tidlig, kjøre på med en ny treningsøkt, for så å få noe mer betydningsfullt ut av dagen. Bra plan !Knebøy. Meget god kvalitet på kameraet ja !En liten smule svett.Fornøyd frøken :)

God kveld, godtfolk !

Nå sitter jeg her, hører på litt koselig kveldsmusikk mens jeg seriøst vurderer å slenge meg på tredemøllen. Jeg er en sløv jævel som ikke fortjener annet enn et spark bak, hvorfor ? Jo, fordi tiden min stort sett går til å purke bort de flotte solskinnsdagene vi har her i nord, herlig herlig. Kanskje en skal begynne å stå opp tidlig ? Starte dagen med en herlig og fresh treningsøkt, for siden å rydde og vaske huset ? Jess, om jeg hadde vært kapabel til noe slikt ville jeg uten tvil hatt meg selv som forbilde. Hm. Kanskje er det et forsøk verdt.

Huff, nå virket jeg veldig sutrete. Skal slutte med denne gnålingen og kanskje få noe ut av det som er igjen av dagen, kvelden, eller noe i den duren.

Blogges om en time eller to !