hits

juli 2012

De siste dagene

Nå er det jo en liten stund siden jeg har oppdatert her. Har vært litt opptatt, og har ikke hatt spesielt lyst å blogge, egentlig. I helgen var jeg på Sørøya sammen med kjæresten min, det var utrolig hyggelig, og jeg ble kjent med masse herlige mennesker. For de som lurer på hvorfor vi befant oss på Sørøya, så var det grunnet en festival som bærer navnet Sørøyrocken, hvor kjæresten min hadde jobb. Utrolig god stemning!

Jeg fikk endelig kjøpt meg Violet Road t-skjorte *lykke*. De var blant bandene som spilte på festivalen, og jeg må jo innrømme at jeg er litt fan, hehe. Første gang jeg hørte musikken deres var på kongekrabbefestivalen i Vadsø i fjor høst, og jeg falt jo virkelig helt pladask. Ellers hadde Sørøyrocken flere andre spennende artister, der i blant Unni Wilhelmsen, hun er jo bare fantastisk, og såå hyggelig! Flott festival, for både små og store, uten tvil! 

Jeg ble forresten kastet inn som stuntreporter den ene kvelden, veldig gøy, men også biiittelitt skummelt! Men jeg tror det gikk bra da! 

Jeg får dessverre ikke lagt ut bilder her på bloggen nå, utrolig kjedelig. Men men. Får heller legge inn et lite bildedryss i morgen! 

Nå skal jeg kose meg med et par Harry Potter filmer siden jeg ikke får sove. Ha en god natt dere!

 

 

24.07.2012

Humøret mitt er egentlig ikke spesielt bra om dagen. Jeg føler meg veldig glad og fornøyd etter trening, men ellers føler jeg meg litt tiltaksløs og matt. Nå har jeg akkurat fått i meg en del raske karbohydrater i form av frokostblanding. Jeg var sulten, ingenting fristet, derfor falt valget mitt på frokostblanding, som etter min mening egentlig ikke er mat. 

Hmm.. Nå vil jeg reise. Jeg har ikke vært utenfor landet vårt (Finland gjelder ikke) på snart 2 år, derfor skal det bli godt med ferie til høsten. Det blir minst én tur til utlandet i høst, men det er jo ikke hovedsaklig ferie, men mer i retning jobb, det blir superkult og spennende. Denne "jobb"uken nytes i Italia, som jeg gleder meg.

Siden håper jeg som sagt på å vende nesen mot (som det så fint lyder) de forente stater. Vi får se!

Nå skal jeg snart trene litt styrke. Kanskje humøret bedrer seg! 

 

Humøret mitt ser ut som dette. Sånn ca. Daff og tiltaksløs. 

Men det er vel lov å ha slike dager også, i blant. 

Trening

Just nu har jeg dessverre ikke annet å blogge om enn trening. Jeg føler meg egentlig litt trøtt, selv om jeg sov for lenge i dag. Men det er typisk meg etter trening, jeg blir døsig, deiligdøsig. Det er litt godt, men jeg kan dessverre ikke legge meg enda.

Jeg er sååå utrolig fornøyd med treningen i dag. Formen er jo bare helt super! Jeg og mamma jogget en mil i dag, én mil på 56 minutter, kjempestas! 

De siste kilometerne var bare heelt fantastisk, det var ikke lenger jogging, men løping. Den siste delen var som å fly, og kroppen bare gikk av seg selv. Jeg følte jeg kunne fortsatt til verdens ende, men måtte nok stoppe da jeg kom frem til målet, haha. 

Jeg ser frem til 15 km! Det blir nok ikke før mamma kommer fra ferie, men pytt pytt. Det blir braa!

Nå skal jeg rydde litt i leiligheten før min kjære kommer hjem. Nå har han vært borte fra meg noen dager, så skal bli fint å få han hjem.Haha, Kaos nekter å posere sammen med meg. Han vil bare leke.

Ha en fortsatt fin kveld dere! 

I natt havnet jeg visst i fengsel. Oops

Ihvertfall så drømte jeg om det! Fengselscella jeg skulle bo i var en grusomt stygg, og LANG brakke utenfor politistasjonen her i Karasjok. Jeg begynte å grine med det samme jeg ankom denne stygge brakka, mest fordi brakka var stygg og mørk, og jeg er mørkeredd, men også litt fordi senga ikke var en seng, men en treplate som stakk ut av veggen. 

Hovedårsaken til at jeg havnet i fengsel var at jeg var venn med jentene i serien Pretty Little Liars (litt mye serie på meg, tror du). Drømmen min foregikk akkurat som en serie. Og etter at jeg havnet i fengsel fikk jeg se et "klipp" som viste at han politimannen som hadde arrestert meg var sint fordi jeg, og de jentene da, ved et uhell, uten å vite det gjort sånn at han mistet to fingre, så han var litt hevngjerrig etter det, tydeligvis. Men det var jo ikke noe krise for hans del, han hadde nemlig installert to pistoler der hvor de to fingrene manglet. Han var forresten veldig lite hyggelig, han lo da han så min fortvilelse, han moret seg med andre ord veldig over min frykt for mørket. Dessuten, da han arresterte meg måtte jeg sitte i en bil uten gulv, det stakk ut et sete fra veggen, så der satt jeg da mens han kjørte villmann i håp om jeg skulle falle ned på veien under meg. Dustemannen!

Mamma var ikke veldig fornøyd med at jeg havnet i fengsel, ikke kjæresten min heller siden vi faktisk skulle ha en middagsdate den dagen. Heldigvis prøvde jentene i Pretty Little Liars å komme opp med en plan, men lengre kom jeg altså ikke. Jaja :)

Pretty Little Liars

 

God morgen forresten!

Håret mitt vil ikke mer

Jeg går alltid med håret mitt i strikk, og det er fordi jeg ikke gidder å fikse på det. Det er så slitt og tørt, og jeg er lei. Så jeg lurer på om jeg kanskje trenger noen forandringer, men jeg klarer ikke helt å finne ut hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg vil ha håret mitt. Jeg har faktisk tenkt litt på en slags lang bob. Det ville vært spennende. Men så er jeg jo litt pysete da. Sånn som håret mitt er nå henger det bare rett ned, altså er det kjedelig. Syns jeg.

Det blonde skal ikke bort, men jeg kunne gjerne tenkt meg litt flere fargetoner. 

Jeg ELSKER å ha langt hår, men nå syns jeg ikke håret mitt er fint, eller sunt nok til å ha denne lengden, så nå trenger jeg forandringer, tror jeg.

Med andre ord, jeg har lyst å klippe det kortere, for så å spare igjen. Rundt skulderlengde kanskje? Jeg vet ikke. 

 

Kjæresten min er nok fryktelig uenig, men vi får se! 

 

Denne sveisen er ganske søt. Men helt ærlig så aner jeg ikke hva som kan kle meg, eller hva som passer til det nordiske hårjævelet mitt. Haha. Unnskyld språket!

The Darcys Of Pemberley

Er det noen andre enn meg som skulle ønske Jane Austen hadde fortsatt med historien om Elizabeth og Mr Darcy? er det andre enn meg som lurte på hvordan det hele gikk? Helt klart. Det er merkelig at jeg ikke har hørt om denne boken tidligere, i og med at jeg har en forkjærlighet for Stolthet og Fordom (Pride and Prejudice). 

Det var ren tilfeldighet at jeg oppdaget denne oppfølgeren, takket være min kjære som hjalp meg å laste ned bøker på galaxytab'en (du er bare helt super). Noe skeptisk ser jeg frem til å lese denne boken, noen som har lest den? I så fall, ikke fortell meg om den er bra eller dårlig, jeg vil gjerne erfare dette selv! Haha.Spent! 

Selv om jeg i bunn og grunn foretrekker å lese virkelige bøker, er dette et veldig fint alternativ når man ikke har tilgang til noen i øyeblikket. Herlig!

 

Har forresten hatt en veldig hyggelig kveld dere, sammen med min mamma. Vi har drukket te (kaffe for hennes del), spist deilig frukt, fått med oss litt enkel underholdning fra sladreblader og skravlet. Kooselig! Begge gjentok sikkert 20 ganger hvor mye vi gleder oss til lørdag, vet dere hvorfor?

Bare se!Defor! Vi skal spise alt som er godt! Spesielt kanelsnurrer! Masse, masse kanelsnurrer!

Nå skal jeg kose meg videre med "bok" og te, dere får ha en nydelig aften alle sammen! 

Høstlengsel

Jeg er så trett om dagen. Sannsynligvis fordi jeg sover for mye. I dag har jeg hatt treningsfri, noe som har vært helt greit. Styrkeøkten i går var hard, og det føltes godt. 

Sommeren klusser til døgnrytmen min, og jeg gleder meg faktisk til mørket faller på igjen. Som det høstbarnet jeg er. Jeg liker høsten, jeg liker når gresset og bladene bærer et hvitt lag over seg tidlig på morgenen, og når den varme pusten treffer den kalde, skarpe luften. Jeg vet ikke hvorfor, men det gir meg følelsen av en ny start. Kanskje fordi det er nettopp på høsten en begynner med noe nytt, skole eller arbeid. Jeg liker det ihvertfall. Jeg liker også når kuldegradene begynner å melde sin ankomst, når jeg kan sitte inne under et varmt ullpledd med te i den ene hånden og en god bok i den andre. Mmm. Hverdagsidyll <3

Jeg liker forandringer, jeg liker årstider. Men mest av alt liker jeg fargene, frosten og solen som skinner på høsten, mørket som faller på ved kveldens frembrudd. Elsk! <3

Et kjærkomment syn

Jeg må dessuten fortelle min kjære, at å være med på festivaler på høsten, er det absolutt beste. Det er så utrolig koselig! 

Jeg liker mørke netter.På høsten skjer det alltid så mye spennende! 

Put a smile on her face

Ja, du er vakker. Så altor vakker. Likevel er det noe som mangler, noe vesentlig, noe som kunne fått meg til å falle av stolen, meg og alle andre. Du sprader rundt med hodet høyt hevet. Du er over oss andre, du og dine vakre venninner. Du ser viktig ut, men du lever i en boble. Du er vakker, men det finnes ingen varme rundt deg. Du er et produkt av det lille samfunnet rundt deg. Dessverre. 

Det er det indre som teller, dere som velger å komme med det motsatte, dere forstår ikke hva dette handler om. Jeg har møtt mennesker med en slik fantastisk utstråling, som uavhengig av utseendet er de absolutt vakreste. Dere som ikke vet dette, se dere rundt. Møt disse menneskene, se at det indre betyr mer enn ALT, og at et vakkert ytre bare er en bonus.  

Jeg vet at dette er et populært utsagn blant mange: at det indre teller er bare noe stygge folk sier for å føle seg vel.

Men hvis du er av den formening at livet handler om å se mest attraktiv ut for det motsatte kjønn, så går du glipp av så utrolig mye. Det er enkelt og det er primitivt. Men ditt vakre ytre varer ikke evig.

Slipp smilet ditt løs, plant beina ned på jorden og verden vil se at din skjønnhet aldri, aldri forsvinner. 

 

Guro er utrolig vakker, men hun vil også holde seg vakker i evig tid. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor :)

Foto: Anne-Helen Joks-Hanssen

Herlig!

Har hatt en flott helg i Hammerfest og er nesten litt trist at helgen er over. Har nok en gang blitt kjent med nye herlige mennesker og det føles godt! Jeg liker folk, av og til! Haha.

I morgen er det tilbake til de daglige rutinene, som trening og .. Eh .. Soving? .. Neida! Joda!

Det ble jaggu meg tre retters i dag! Snille kjæresten min <3

Søteste Stephanie, som jeg helt ut av det blå kom til å kidnappe natt til lørdag, utenfor On, nå skal det sies at hun var veldig villig da! :D Ikke feil det! Helgen har vært KOOOOSELIG!

Hammerfest

Nå sitter jeg på bussen mot hammerfest. Det skal bli fint å komme seg litt vekk, selv om "vekk" = Hammerfest denne gangen. Det er gøy å få være med min kjære på jobb, jeg får hørt på en god del bra musikk og jeg får hilst på spennende mennesker, utrolig koselig! Takk kjæreste! :-)

God morgen forresten! Jeg har ikke sovet i natt jeg :-)

Asosial, jeg?

Det virker som jeg ikke har annet å snakke om enn trening om dagen. Mulig det er sant, jeg eier jo ikke et sosialt liv, noe som er helt og helt og holdent min egen feil. Jeg vet ikke når jeg har planer om å komme ut av min lille boble, men alt til sin tid! 

Nå i kveld har jeg spist pizza sammen med pappa, hans samboer(kjæreste) og hennes sønn, veldig koselig. Og veldig godt med pizza! Jeg tenker jeg skal mekke sammen en sånn pizza når kjæresten min kommer hjem, for det var virkelig godt!

 

Tidligere i dag har jeg vært på joggetur med mamma, og ja, det har blitt mye løping de siste dagene, mer enn vi har fått med oss. Lørdag var det løping, mandag var det løping, i går var det intervaller(løping) og i dag var det løping(dvs jogging), igjen!

Så i morgen blir det styrke, for så å ta helg, det blir godt å gi beina sine litt fri! Jeg og mamma har bare hatt treningsfri to ganger på to uker(?), var det så? Nei, to fridager i uken må man i det minste ha. På søndag blir det sannsynligvis styrke igjen, så tar vi mila neste uke! Woohoo! 

 


Bloooomst! <3

Summerfeeling

Beskenjarg <3

 

Noe sen blogging, men det er helt greit, egentlig. Jeg har hatt en utrolig fin dag med grilling, trening og soool. Så utrolig glad jeg blir når solen står høyt og det er varmt i været. Det er så godt! I dag har jeg koset meg med litt grillmat, litt intervaller og tur med kaoset mitt(to ganger). 

Det er synd at kjæresten ikke var her, det hadde vært så koselig. Men han er flink, han jobber. 

 

Intervallene i dag gikk veldig bra, jeg ble nesten skuffet over at jeg ikke ble mer sliten. Det var tungt, men pulsen går så fort ned at den "vonde" følelsen fort går over. I dag var jeg virkelig i slaget, kan man si. I morgen blir det nok en joggetur på meg (og mamma), noe jeg ser frem til. Jeg setter pris på turene våre, og nå jeg har oppdaget hvor fantastisk, vidunderlig, herlig det er å jogge. Tro det eller ei, nå er intervallene min verste "fiende", haha neida. Det er godt det også (etterpå). 

 

Mmmmmat! <3Summer <3

Kunne kanskje sett litt mer glad ut, men jeg er det altså! Hehe ;) Happygirl123

grilling

<3

Miss u

Nå savner jeg kjæresten min, men i blant er det også greit. Det er vel viktig å savne hverandre innimellom også, tror jeg .. Tingen er den at jeg veldig gjerne skulle vært med, jeg blir jo fort rastløs, og har utrolig lyst å reise et sted. Om jeg ikke har mulighet til å reise så hjelper det veldig å få være med kjæresten på jobb, bare man kommer seg litt vekk fra hjemplassen. 

Jeg har heldigvis trening å bruke tiden min på, og det er bra! :) 

I dag ble det nok en gang joggetur på meg og mamma, og jeg må si at jeg syns løpeformen er ganske bra. Jeg er fornøyd, og nyter lange, rolige joggeturer, det er deilig! I morgen blir det intervaller på oss, igjen. Helt ærlig så gruer jeg meg litt, intervaller betyr SMERTE, heldigvis varer det ikke så lenge, og det er utrolig godt i ettertid. 

Nå bør jeg egentlig sove, så jeg ikke sover så lenge i morgen. Jeg må få fikset døgnrytmen min ..

Trening, snop og alt i mellom

I går hadde jeg og min kjære det utrolig hyggelig med ALT som er godt. Vi så på film og dyttet i oss litt for mye snopt. Vi måtte ta en slik kveld før han vendte nesen sin mot Alta, nå kommer jeg til å være alene hjemme en ukes tid, med Kaoset mitt som selskap. Så da satser jeg på å ta en ganske hard treningsuke sammen med mamma. 

Jeg og mamma skulle egentlig satse på styrketrening i dag, men valgte heller å ta en joggetur i det flotte været. Joggeturen ble på 60 minutter, det var utrolig godt, og ALT er såå mye lettere når man har en treningspartner. Sliten jenteVæret var fantastisk i dag. Herlig <3

Ser frem til nok en aktiv dag! 

Nå skal jeg kose meg med Pretty Little Liars, som jeg har lagt min elsk på. Jeg er så jente som det går an å bli, hvilket passer meg helt fint. Dessuten har jeg blitt avhengig av serier, eller å ha én serie jeg kan følge med på. Nå som Grey's ikke er aktuelt for øyeblikket, må jeg ha noe, og denne serien er absolutt ikke feil.

Soool

Jeg er utrolig fornøyd med været i dag, men til tross for fint vær har jeg vært litt smågrinete og (unnskyld språket) småbitchete. Ikke meningen! Men ellers har dagen vært ganske bra. 

I dag var det utrolig tungt å trene, uken har vært hard og vi har vært flinke. Jeg og mamma tok litt intervaller opp slalombakken, det var uuutrolig tungt! Merket godt at jeg ikke hadde fått i meg noe karbohydrater før trening, og beina var litt gelé etter styrken på tirsdag. Jaja, men det gikk bra! Det er godt å slite litt i blant. 

Siden har jeg og min kjære ryddet litt her hjemme (han ryddet mye). 

 
Slik kunne man gå kledd, for første gang i år (ihvertfall for min del). Hehe, bare LITT skittent speil. 

Living happily ever after

Wææh, jeg har så utrolig lyst på is akkurat nå. All slags is egentlig. Hasselnøtt-is kanskje, eller is med smak av cappuccino! Mm .. Vel, det er snart helg (igjen), og jeg ser som vanlig frem til det. Jeg tenker veldig ofte på hvor utrolig flink jeg er om dagen (hehe), jeg føler at det er greit å skryte litt av meg selv. I dag har jeg og mamma vært i fysisk aktivitet i 5 timer (fysisk arbeid), i tillegg har det blitt litt jogging på oss begge, og formen er helt grei den! Bedre skal den bli!

 I går kveld hadde jeg også utrolig lyst på is, men i stedet spiste jeg dette. Ser ikke verst ut, hva? Det er lov å være fornøyd med seg selv, bare så dere vet det! :D

Somewhere in the past

There is a garden in every childhood

An enchanted place where colors are brighter

the air softer

and the morning more fragrant than ever again.

 
'

 

 <3

 

Trening

Sto som vanlig opp sent i dag. Helt greit det altså. Det første jeg gjorde da jeg sto opp var å ta en 20 minutters tur på mølla, bare for å få en pangstart på dagen, deretter tok jeg 10 minutter med rockering, altså 5 på hver side. Er umulig å få en dårlig dag hvis man starter dagen med litt fysisk aktivitet, selv om det ikke er så mye :D de 20 minuttene var tunge da, siden jeg valgte å ha en del stigning (varierte litt der), så når jeg var ferdig var jeg ganske svett og rød i trynet, måtte tvinge meg selv de siste 3 minuttene.

Om ca 45 minutter blir det styrke sammen med mamma. Vi har fokus på mage, rygg, rumpe og lår. Håper på å se litt resultater i løpet av de neste to ukene! 


¨Ha en fin kveld alle sammen! 

Været ... (knurr)

I dag .. Ja, hva har jeg gjort i dag? Ingenting. Spist frokost, middag og lunsj, ja også har jeg tatt en handletur. Ingenting med andre ord. 

Det regner ... Dritt ... 

Det største problemet med regn er at det dytter treningslysten min ned i søla. Jeg er ikke så veldig stor fan av tredemølla lenger, den står bare der. Jeg vil helst bevege meg ute, men regn .. Nei fysj.

Haha, det er virkelig ikke meningen å være så negativ og miserabel. Nei, jeg har det ikke så ille. Jeg vet bare at det hadde vært så mye enklere å få trent hvis været var flott. Men jeg klarer meg jo. Nå må jeg bare la maten synke før jeg tar en 30 minutters tur på mølla. Må man så må man :)

....
Senere, når jeg er ferdig, skal jeg kose meg med en film. Noe sånt! 

Easy to love

Akkurat nå hører jeg på denne. Good feeling <3 Den gjør meg glad. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De fleste har kanskje hørt den på reklamen for imsdal. Jeg har visst en liten forkjærlighet for reklamelåter. Enjoy! 

 

 

Nå skal jeg komme meg ut døren. Det er ikke bra å sitte inne hele dagen! ;)

Hvem ønsker du å være egentlig?

Jeg har liksom tenkt litt på det, sånn innimellom. Hvem ønsker jeg egentlig å være? Hvem vil DU være? Tenker du noen gang over det.

Jeg håper du forstår hva jeg mener, for nei, jeg ønsker ikke å være annet enn meg, og bare meg. Men hvem meg? 

Jeg kan jo være så mye, for mange. Jeg er ikke bare én person, men flere. Hvem jeg er kommer helt an på hvem som ser. Vær deg selv! Sier de. Men hvem meg? Kan du fortelle meg det? 

Jeg fikk en gang et spørsmål, forandrer du deg selv ettersom hvem du er med? ..Hmm, gjør ikke du? Hvis nei, så tror jeg du lyver. Jeg er ihvertfall ikke konstant, ikke sist jeg sjekket ihvertfall, så svaret er ja, jeg gjør vel det.. 

Du vet, jeg kan ikke noe for det. Det er bare slik det er, slik alle er. Fordi det er naturlig, fordi det er slik vi tilpasser oss. Vet du ikke det?

 Men nei, det er ikke det dette handler om. Jeg kan forme meg selv slik jeg vil, være den jeg vil, for hvem jeg vil.

Men hvem ønsker jeg å være, for meg. Det er det viktigste. 

 

Det er enkelt, men likevel ikke. Du som får se meg slik jeg ønsker å være for meg, du er heldig. Da er du ganske fantastisk. 

 

  '

 

Du tenker vel at jeg er helt kokko, eller så er du så kul at du tenker hm, wow. Vi tenker jo helt likt! eller Du sier noe! ..

Vel, kjære leser, i så tilfelle må jeg informere deg om at det foregår mye kokkelimonke opp i topplokket ditt. Men det er jo greit det óg ..

Heldigvis lever jeg (og du) i en verden (i et land) hvor vi kan komme med de rareste ytringer, spørsmål og uttalelser, uten at det ser ut til at noen ønsker å (evt kan) sende deg på galehus, hvilket passer meg ganske fint. 

Superwoman

Superwoman er tibake. Ja, for det har hendt at jeg har følt meg litt sånn, og nå føler jeg meg sånn igjen. Motivasjonen er på topp og alt er bare fryd og gammen. Det ble en god treningsdag på meg og mamma, og jeg må si meg fornøyd. 6 km sykling som oppvarming deretter styrke, så 6 km sykling som "nedtrapp". Brabra! Siden gikk jeg en tur med Kaoset mitt, og nå ligger han som et kadaver ved siden av sengen, han ble nok litt sliten etter all lekingen, stakkar. 

I dag har vi hatt min besteste pappa og hans lille familie på middagsbesøk, så mens jeg gikk tur med udyret lagde kjæresten min en helt superduper middag. Siden lagde jeg (en helt superduper) dessert, som jeg selv holdt meg unna. Men jeg led ikke ;) 

Nå tenker jeg at jeg skal ta meg en kopp te og kanskje lese litt, eller spille, eller se en film .. Valgmuligheter ... 

 

Jeg er ihvertfall utrolig sliten i kroppen nå. Men sove kan jeg ikke enda, da våkner jeg klokken 3 på natten, sur som en padde. Noe må jeg ihvertfall ta meg til for få tiden til å gå, men tror virkelig ikke det blir noe problem. 

Blogges siden :)