hits

august 2010

4 dager til avreise

Nå er det bare 4 dager til jeg sitter på flyet til New York, 4 dager til jeg får se søsteren min igjen. Tiden har fløyet så fort at jeg begynner å lure på om jeg har gått glipp av noe. For litt siden sto jeg hjemme på kjøkkenet, klar til å bestille et par flybilletter til statene, to uker tenkte jeg. Men nei, to uker ville ikke vært nok, ikke denne gangen.

Jeg har forresten en tilståelse å komme med. Forrige uke, da alle andre (i følge facebook) gjorde seg klar til skolestart, følte jeg faktisk et lite savn. Dette savnet ble selvsagt knust av tanken på at jeg nå skal tilbringe en hel måned i statene, den ble knust av tanken på å komme hjem klokken 4 på ettermiddagen med et fjell av lekser på slep. Jeg trenger å hvile, jeg trenger å slippe dette presset med skole, ihvertfall for en liten stund.

Jeg har ikke gjort annet enn å slappe av disse to ukene. Da jeg ankom hovedstaden fikk jeg nesten en aha-opplevelse, det gikk nemlig opp for meg at jeg ikke har vært utenfor Finnmark på nærmere ett år (nei, Finland teller ikke). Dagene i Oslo har gjort meg godt, men jeg må tilføye at kjæresten min er en viktig årsak til denne trivselen, fornøyelsen ved å være her ville ikke vært like stor uten han.

Kjæresten har vært flink og knipset et par bilder. Det er mer enn hva jeg kan skryte på meg :)Et eldre par på vei nedover Karl JohanEn ung rastafari på Aker bryggeOslo by night"Fru" Heaika venter på t-banen

Blogges