hits

august 2012

Life is the most wonderful thing

Livet mitt er herlig, dette øyeblikket er herlig. Jeg sitter her med meg selv, i duften av kubbelys fra julen i fjor, med deilig musikk i ørene og en varm kopp te. Det er godt og jeg er lykkelig. Jeg setter pris på slike stunder som dette, jeg nyter ensomheten, roen. Jeg elsker høsten, jeg elsker den friske luften og mørket som følger med. Idyll <3 

I dag har jeg trent, 5 km joggetur etterfulgt med en hard styrkeøkt. Hurra for meg som er flink! Hurra for helgen, i morgen er det lov å kose seg, dere!Gizmogullet

Har du noen gang spist rips med vaniljesaus? Det har jeg :)Jeg har hatt noen fine dager. Jeg savner kjæresten min, men det er helt greit :)


God natt <3

Fotoshoot

I dag har jeg hatt en liten fotoshoot med Guro, utrolig gøy! Det er en stor fornøyelse å ta bilder av henne. Hun er jo så utrolig vakker.

Bare se!


Øhø, var litt mye myggKlarte ikke å velge bare noen få bilder. Så det ble ganske mange :) 

Sannheten er den at

Jeg lever i en grå boks. En grå liten boks med veldig lite plass, jeg vet ikke forskjell på hva som er ned og hva som er opp. Jeg har vært her en stund nå, uten noe forsøk på å slippe ut. Altså er det frivillig, men likevel ikke. Jeg vet ikke hva jeg gjør her. Det er ikke vondt, det er ikke ok, ikke hyggelig, ikke trist, ikke fint. Jeg finner ikke ordet. Jeg vil tro det er et sted midt i mellom, et sted jeg velger å se på som mindre hyggelig for øyeblikket. Mest fordi det er kjedelig og ensformig. 

Rastløs og tiltaksløs på samme tid. Nei, jeg skal ikke bli værende. Nå, når jeg slipper ut skal jeg krølle sammen den lille grå boksen til en liten ball, og deretter kaste den ut i intet. Inni meg vet jeg at den kommer tilbake, før eller siden. Men det er helt greit, det er sånn det skal være. Stuck in a box. Except the stuck part. Just .. In a box ..

A gift for me, from me

Noen ganger er det helt greit å gi seg selv en liten gave


<3

5. august

God morgen alle morgenfugler! Jeg er trøtt, men sånn er det når man skal våke hele natten. Jeg har hatt en koselig natt med Harry Potter, potetgull, sjokolade og red bull, elsker lørdager! (I dette tilfellet natt til søndag). Jeg er ikke langt i fra drømmeland nå, men jeg skal prøve å holde meg våken, skal prøve så godt jeg kan, selv om jeg merker at influensaen sniker seg inn på. 

Jeg misliker forresten sterkt at det ikke har vært sommer i år, men sånn er det her i nord. Dessverre. Derfor må vi lete etter sommeren andre steder. Jaja :)

Nå kan høsten bare komme for min del. 

Ha en fin dag alle sammen! :)

God morgen

Jeg tror det var leggetid for rundt 5 timer siden, men jeg sitter fortsatt her. Døgnrytmen min er på trynet, og jeg syns egentlig ikke det er helt greit. Jeg har sånn smått bestemt meg for å sysselsette meg selv, så dagene ikke bare består av filmtitting i sofakroken, slikt får man bare hodepine av, og jeg har jo selvsagt ikke ønske om å ha hodepine 24 timer i døgnet, for ikke å snakke om hengerumpe og vond rygg. Haha. Nei, det er ikke sunt å sitte for mye stille. 

I dag (i går) hadde jeg en utrolig deilig styrkeøkt, det gikk veldig bra til tross for at jeg har drøyet litt med styrken en stund nå. Jeg vil selv påstå at det merkes på kroppen, men mulig det er psykisk. Ikke vet jeg. Jeg er jo for tiden "plaget" med tiltaksløshet, men jeg er jo pent nødt til å trekke meg selv ut av denne tilstanden. Så, jeg skal jobbe med det de kommende dagene, kanskje får jeg gjort noe produktivt? Håper på det! 
Bildedryss

Det er noen stille dager for meg for tiden, jeg er like asosial som jeg var før jeg dro på festival. Jeg fikk sluppet meg litt løs på sørøyrocken, møtt masse folk og hørt på god musikk, nå er det stille igjen. Jeg har vært litt sløv, men det er helt greit. Jeg skal komme meg litt mer ut døren fremover, sammen med Kaosgullet. Jeg føler meg alltid mye bedre når jeg har vært aktiv. Mye friskere. En blir så tung i kroppen av å sitte inne hele tiden. 

Det har blitt en del dager uten trening, men jeg fikk jogget rundt 7 km på tirsdag, helt greit. Men nå må jeg få satset på litt mer styrketrening, det har det blitt lite av, + at kostholdet kan forbedres en god del, men da må jeg også få fikset litt på døgnrytmen. Men det skal ikke være noe problem! :) 

Nå skal jeg se en film, så får jeg se hva jeg finner på utover. 

Blogges i morgen!

Soool og blomsterLillegullet og jeg var på tur tidligere i dagSommerlig

Bloomst

Flinke lyd/lysteknikere ;)

På ferga fra Sørøya
Sørøya


(: