hits

august 2013

Trening på spenst

I dag var jeg på trening for første gang etter at jeg flyttet til Alta, jeg har ikke ord, så utrolig fantastisk det var å være i aktivitet igjen. Kostholdet har jo vært noe i retning supert, MEN, jeg har bare dvasket rundt uten å gjøre stort, nå blir det andre boller. DEILIG!

Jeg må si meg kjempefornøyd med spenst i Alta, det er så fint når det er hyggelige folk som jobber, det gjør meg glad å møte på smilende mennesker! GO SPENST!

Så nå skal jeg få tilbake rumpa mi! Haha. 

Dagens middag!

Må beklage for dårlige mobilbilder, er litt lat når det kommer til å bruke kameraet mitt. Skjerpings!

Må forresten tilføye at jeg har fått meg en helt fantastisk room-mate. Hun er bare helt herlig! :) 

The Wizard Of Oz

Jeg må si jeg er fornøyd med klassen min, jeg er sikker på at vi blir en fin gjeng. Jeg forventet egentlig å komme inn i en klasse med skrullete, kunstneriske og superkreative media(unnskyld språket)freaks. Haha. Det ville jo selvfølgelig vært greit om det var tilfellet, men til min overraskelse virket gjengen mer normal og down-to-earth enn hva jeg hadde forestilt meg. Tommel opp for det!

Vi møtte opp på skolen halv ett, hvor vi da skulle se filmen "The Wizard Of Oz" hvilket etter min mening var helt greit, jeg har jo sett den mange ganger før som barn. Det var selvsagt ikke det samme å se filmen i dag, som for femten år siden, da mener jeg å huske at jeg syns den var noe i retning awesome.

MEN! Det er jo alltid koselig med klassikere da!  Hehe.

Nå sitter jeg på rommet mitt og lytter til deilig musikk -----> Violet Road. Jeg er for øyeblikket veldig klar for å ta meg en matbit, men kommer meg liksom ikke helt opp av stolen. Jeg føler at prosessen før maten står foran meg, klar til å spises, er noe kjedsommelig (ok, jeg trenger en liten holdningsendring, slik at jeg ikke sulter!). 

Finne ut hva jeg skal spise-Gå-Handle-Gå hjem-Finne frem ting til matlaging-Lage mat-Spise

Det må bare gjøres.

Uke 1

Om litt er det én uke siden jeg pakket sammen sakene mine og flyttet til Alta. Uken har gått vanvittig fort og det hele føles veldig surrealistisk. Jeg har aldri vært alene, aldri vært for meg selv, det er skremmende men også litt godt. Godt fordi jeg trenger å kjenne på denne følelsen, følelsen av å være bare meg. 

Jeg fikk i grunn en myk start denne uken, min kjære har nemlig  vært her på jobb under Aronnesrocken siden onsdag. Det er jeg glad for. Det har vært godt å ha han her, men i kveld reiser han hjem igjen. Mens jeg, jeg skal sitte her og vente på morgendagen. 

Ting jeg har gjort etter at jeg ankom Alta:

  • Handlet inn ting til hybel og kjøkken
  • Vært på Stand-up
  • Blitt kjent med superkule mennesker
  • Drukket vin
  • Vært på bowling
  • vært på grilling/grillvors
  • Vært på konsert (Violet Road in my <3)
  • kjøpt skolebøker

Nå gleder jeg meg virkelig til å sette i gang med studiene :)Kjærlighet <3

Jeg syns det er fint å tenke på at kjæreste og familie bare er to timer unna :)