hits

august 2014

Foto: Treven

Den beste tiden i livet

Det siste året har jeg utviklet meg enormt, og jeg har nesten kommet til det punktet der jeg føler jeg kan gjøre alt, hvis jeg vil. Jeg tviler mindre enn før, og jeg tør å drømme større. Studentlivet har gitt meg mer selvtillit, og det er utrolig gøy. Nå for tiden bærer jeg på en del ideer, ideer jeg skriver ned i en liten bok. Jeg har så mye jeg vil gjøre, og så mye jeg vil lære. Jeg har forelsket meg i studenttilværelsen, og jeg kan forstå hvorfor svært mange anser studenttiden som den beste tiden i livet.

Student
Foto

#Student #Blogg #Hverdag #Livet #Høst 

Inspirasjon

Når jeg ser hvor mye vakkert en kan skape gjennom foto blir jeg bare mer og mer motivert. Det er så utrolig mye inspirasjon å hente overalt, fra andre fotografer, fra kunst, musikk og litteratur. Det gjør meg glad! Jeg har lyst å bli flinkere, jeg har lyst å skape noe vakkert!

Photography

Det er så utrolig mye flinke mennesker overalt! :)

#Foto #Inspirasjon #Idyll #Blogg #Høst #Skjønnhet #Mote

Communication skills

I dag begynte vi med emnet communication skills, som etter min mening virker svært interessant. Dette emnet er noe jeg har behov for, nettopp fordi det handler om å våge å gi mer av seg selv, og å presse egne grenser. Det å snakke i en forsamling er krevende for mange, for meg blant annet. Problemet ligger nok i at de færreste av oss ønsker å plassere oss selv i en slik posisjon der vi føler ubehag, så vi gjør det sjeldent frivillig. 

Det er ikke godt, ei heller hyggelig å bli skjelven i både hender og knær under et foredrag eller en presentasjon, men hvem har vel ikke opplevd det? Det er vanlig, og det er helt greit også, bare man gir det et forsøk. Nå skal jeg gi det et forsøk, for jeg tror oppriktig jeg kan bli flink hvis jeg bare legger sjelen i det. Temaet er jo avgjørende for videre utvikling, de som tør å by på seg selv vil som oftest få tilbake, i form av lærdom, gode erfaringer og nye, kanskje til og med innflytelsesrike kontakter. 

Så, hurra for utdanning, nye erfaringer og alt som er litt skummelt. What doesn't kill you makes you stronger, lissm!

Okok, stryk den!

#Klisjé

Photography

#Student #Studier #Livet #Høst #Blogg #Hverdag

Antrekk - strikket mote

Jeg var jo på tur ut døren for å komme meg på trening, men så fikk jeg lyst å vise skjørtet ordentlig på bloggen først. Jeg ELSKER dette skjørtet. Det er svært anvendelig, og kan fint brukes både til hverdag og fest. Skjørtet er i ull, og kvaliteten er utrolig god. Den finnes i blå/hvit/rød også, den vil jeg kjøpe så fort jeg har muligheten til det. 

Skjørtet er fra Graveniid og kan kjøpes HER 

Mote

#Antrekk #Mote #Hverdag #Blogg #Høst #Foto #Inspirasjon

Fra B til A

Jeg lovet at jeg ikke skulle slutte å blogge, jeg lovet å oppdatere familie og venner, og det skal jeg. Jeg har vært hjemme noen dager, men nå er jeg tilbake på hybelen i Alta. Studiene er i gang, og jeg er så motivert at det nesten renner over. Jeg er så motivert at jeg frykter at denne følelsen skal forsvinne, derfor skal jeg gjøre alt i min makt for å beholde denne gode gnisten. Sånn, seriøst. 

I dag sto jeg opp klokken 7 slik at jeg skulle rekke forelesning kvart over 8. Å stå opp klokken syv er normalt sett umenneskelig tidlig for min del, men i dag var det overraskende greit. Jeg satser på å konvertere til A-menneske-livet. A-mennesker har et veeeeldig givende og meningsfylt liv, har jeg hørt. Så, nå skal jeg gå fra B til A, ihvertfall gjøre et forsøk, om ikke annet.

Nå skal jeg ta nok en kopp kaffe før jeg kommer meg på trening. 

B-menneske

Kaffe

Graveniid

Fineste skjørtet <3

#Blogg #Hverdag #Livet #Høst #Student

Tilbake på spenst

I dag tok jeg treningen relativt tidlig, det føltes bra. Formen er helt grei, med tanke på at sommeren har vært noe rolig. Det ble 30 minutter på mølle etterfulgt med en god og effektiv styrkeøkt. Det er godt å være tilbake på spenst etter en lang sommer, og jeg ser frem til å delta litt på gruppetimer, yoga for eksempel. Gleder meg til det! :)

Jeg mangler jo kjøleskap, og det er litt kjipt, for nå skulle jeg gjerne handlet inn litt mat så jeg får spist ordentlig mat hjemme, men det må jo bare vente en liten stund til. I mellomtiden får jeg nøye meg med knekkebrød, nudler og suppe, eller noe sånt? Det ordner seg :) 

Selfie

#Hverdag #Trening #Høst #Blogg #Mat

Mitt nye hjem

Nå er jeg endelig på plass i nyhybelen min i Alta. Her er det utrolig koselig, og jeg trives. Det eneste jeg mangler nå er skrivebord og kjøleskap, men det går seg til! Jeg har ikke hatt nett sist uke, derfor var det stille på bloggfronten. Jeg vet jeg har et par trofaste følgere som river seg i håret hver gang jeg tar en lengre bloggpause, og for deres skyld vil jeg forsøke å holde det gående. 

Disse trofaste er jo naturligvis familie, om du skulle lure.hjem

Hjem nummer to

#Hverdag #Blogg #Livet #Hybel #Høst #Mandag

Foto

Haha neida. Tenker vi kaller det narsissisme i stedet. Syv bilder av meg. Jeg blir jo litt varm om kinnene når jeg tenker over det eksponeringsbehovet mange av oss har i dag. Jeg har, fra tid til annen måttet stoppe opp og reflektere over hvorfor jeg gjør som jeg gjør, hvorfor jeg poster de tingene jeg poster ut i offentligheten. Kanskje er det egoet som trenger påfyll, og som oftest er det vel det. 

Jeg er jo ikke blant de verste, men langt i fra blant de beste. Jeg har et eksponeringsbehov jeg også, obviously. Jeg, og mange andre. Jeg blir flau, men bare når jeg tenker over det. Mest fordi det får meg til å føle meg selvopptatt, og da skammer jeg meg bittelitt. Folket er jo interessert i å se bilder av deg når du blogger, legger du ut gode bilder av deg selv (gode bilder generelt) spiller det ingen rolle om du har en kjedelig, triviell og dårlig formulert tekst. Det kan ofte se ut som gode, interessante, vakre eller halvpornografiske bilder scorer langt høyere enn velskrevne tekster. Det er jo litt trist, kan hende folk syns det er slitsomt å lese? 

Dagens narsissismebidrag.

Foto

Eksponeringsbehov

Se på jejj! Så heldig jeg er som kan kamuflere eksponeringsbehovet mitt under hashtaggen foto. Hurra!

#Blogg #Foto #Narsissisme #Hverdag #Sommer #2014 

Endelig litt mørke

Sliten

I dag er jeg sliten uten å helt vite hvorfor. Heldigvis kommer kjæresten i dag, som jeg nå har ventet på i over en uke. Tiden har gått så usannsynlig sakte, og nå er det bare timer igjen til han er hjemme. Selv det føles lenge akkurat nå. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, det blir godt å få han hjem.

Nå skal jeg spise, så skal jeg slappe av på sofaen, kanskje lese litt mens jeg venter :)#Hverdag #Blogg #Kosthold #Savn 

Foto: Inga

Tid til meg selv

Jeg har hatt et par flotte dager, hvor jeg virkelig har prioritert mitt eget velbefinnende. Jeg har vært mye ute, spist sunt og trent. Det skal så utrolig lite til før en kjenner at energien kommer tilbake, og det er bra! Jeg har hatt en liten periode hvor jeg stort sett bare har vært inne, hvor jeg stort sett bare har sovet, dels grunnet influensa, og dels fordi jeg ikke har kommet meg opp av sengen. Jeg har rett og slett ikke giddet å gjøre det som er best for meg. #Latskap 

Nå skal jeg lytte til kroppen min, i stedet for å være lat og sitte inne å se på kjipe serier, som TIL OG MED får meg til å gråte ---> Grey's Anatomy . Jeg kjenner jeg blir noe apatisk av dårlig kosthold og lite aktivitet, men jeg tror ikke det er uvanlig. 

SelvpleieSelvpleie

Selvpleie hjelper litt på. 

#Blogg #Hverdag #Livet #2014 #Sommer 

Foto: Amalie

Tok litt bilder av denne skjønne jenta for et par uker tilbake. Det var litt dårlig vær, men vi hadde det utrolig koselig likevel. Amalie bor i Bergen, og er kusinen til stefaren min. Det er synd jeg ikke fikk tilbragt mer tid med henne da hun var her, men jeg får ta det neste gang! :) 

FotoSvarthvitt

Sommer

 #Foto #Hverdag #Svarthvitt #Blogg #Sommer #Idyll #2014 

Varmen

 Det ser ut som varmen kommer til å avta litt fremover, derfor skal selv jeg nyte dagen i dag. Jeg har stort sett holdt meg unna varmen, men i dag skal jeg gjøre et unntak. 

Kaoset har ikke godt av å stå ute i bånd i denne varmen, så om litt skal jeg fylle vann på flaskene hans slik at vi kan ta oss en liten tur. Men først, litt styrke på bein/rumpe/lår.

Ha en fin dag, dere! 

#Hverdag #Sommer #2014 #Foto #Blogg

Etter at jeg nådde alderen voksen

Etter at jeg nådde alderen voksen, har det blitt mindre rom for fri tenking og fri handling i livet mitt. Det er ikke tull. Etter at jeg nådde alderen voksen, har hjernen min blitt besatt av hva som er rett og hva som er galt. Ting skal utføres på rett måte, etter oppskrifter, regler og teknisk korrekthet. Fornuften kjemper for å holde beina plantet innenfor boksen, mens hjertet febrilsk kjemper for å slippe ut. Jeg vil ut. Jeg vil så absolutt ut.

Nå, nå føler jeg meg kreativt avstumpet. Alt skal utføres så perfekt at det blir kjedelig, og hvis det (gud forby) ikke blir perfekt, da er det ikke verd å bruke tiden på - satt litt på spissen. Jeg ønsker å ønske å feile, men egoet forteller meg at det er teit. Jeg hater å feile, det gjør meg utålmodig. 

Det fine er jo at jeg kan og skal jobbe med saken, på tide å ikke begrense seg selv så altfor mye, kanskje. 

KreativitetVoksen

#Blogg #Hverdag #Tanker #Kreativitet #2014 #Sommer #Foto

 

Home alone

Vanligvis plager det meg ikke nevneverdig å være alene. Jeg er jo vant til å være for meg selv, men i sommer har jeg hatt kjæresten min rundt meg hele tiden. Det har vært fint, virkelig. Derfor kjenner jeg litt på ensomheten nå som han er på jobb. Han kommer ikke hjem før på søndag, og for øyeblikket føles det utrolig lenge.  

Mens jeg venter kan jeg prøve å få noe fornuftig ut av dagene mine, som å gjøre noe kreativt, vaske huset eller gå turer. Trening er fortsatt litt nedprioritert fordi influensaen ikke helt vil slippe taket - men det går seg til. 

Homealone

#Homealone #Hverdag #Sommer #Livet #2014 #Blogg

Å ta hverdagen tilbake

Endelig. Endelig er vi i august. Jeg kan puste ut. Sommeren har til nå vært lang, jeg ser frem til å ta fatt på skole, trening og alt i mellom. Det er på tide å ta hverdagen tilbake, sette pris på den og leve livet til det fulle.  

Det gleder meg å se at vi går mot mørkere tider, at jeg snart kan nyte roen og stillheten i en stearinbelyst stue. Det gleder meg at kulden snart melder sin ankomst, at jeg snart kan sette meg under et varmt pledd, mens jeg leser en bok som fyller livet med enda mer mening - i ekte klisjéaktig stil. Snart er det høst, jeg venter på det etterlengtede mørket, den etterlengtede kulden, og den gode roen som legger seg i det snøen maler landskapet hvitt. Endelig, endelig vender vi nesen mot vinterhalvåret.

Snart..

#Hverdag #Livet #Blogg #sommer #vinter #høst #2014