hits

september 2010

Ingen hjemme

Hver gang jeg setter meg ned for å skrive er det akkurat som om hjernen min ikke vil, ingen hjemme, tomt hus. Jeg føler meg litt rotløs for tiden, ikke i den forstand at jeg ikke har eller føler tilhørighet noen steder, mer slik at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av hodet mitt, er det forståelig? Sannsynligvis ikke. Jeg har også nådd et punkt hvor jeg føler meg litt usikker, hva nå? Jeg er ferdig med videregående og jeg ser nå hvor godt det var å ha fast grunn under føttene, jeg var til enhver tid sysselsatt med noe. Nå har jeg hele evigheten foran meg, nesten.

Problemet er ikke at jeg ikke vet hva jeg vil, jeg har planer. jeg vet bare ikke hva jeg skal prioritere først. Som det rasjonelle vesenet jeg er har jeg (til en viss grad) innsett at jeg ikke vil være i stand til å gjøre alt på én gang, til min store frustrasjon, jeg vil jo så veldig gjerne gjøre alt, helst her og nå.

Til tross for at jeg (mest sannsynlig) er innehaver av et av de mest ustrukturerte arkivene på mils omkrets, ser jeg ingen grunn til at dette ikke kan funke. Jeg liker å tro at jeg har mye å gi, jeg må bare prioritere litt.


Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen kjæresten min! 

Jeg elsker deg :)

Leketøy for store barn

God kveld ..

Jeg har hjemlengsel, til de grader! Just nu er det ikke noe jeg heller vil enn å reise hjem, så da regner jeg med at det blir slik om ikke så altfor lenge..

I dag har pappa og kjæresten vært i byen og kjøpt seg radiostyrt helikopter, så etter å ha fortært en fantastisk kjøttkakemiddag var gutta ivrig etter å komme seg ut og prøvefly det nye leketøyet. Krysser fingrene for at de ikke kræsjlander ved første forsøk.

Forresten, i morgen har kjæresten min bursdag, så da blir det muffins"baking" på meg :)


Blogges siden!

Bilder fra Norefjell ++

Nå sitter jeg i Oslo igjen etter en forfriskende helg ved norefjell. Har hatt en flott weekend sammen med familien og kjæresten. Helgen bestod av dampbad, jakuzi, spasertur på fjellet og et høyt inntak av sukkerholdig mat og drikke (brus, sjokolade og annet). Må innrømme at etter en måned med farting føler jeg for å vende nesen hjemover, men først skal vi (jeg og min kjære) ta en siste tur før vi slår oss til ro for vinteren. Denne gangen en litt varmere destinasjon enn Berlevåg og Båtsfjord, Tunisia kanskje?

August-september

Oslo - Berlevåg - Vadsø - Berlevåg - Kongsfjord - Båtsfjord - Oslo - London - Oslo - Noresund - ???? - Oslo - Karasjok ♥

Giftige soppen

Blooomst!

Hvilken fugl?

FossUt på tur aldri sur!

Katedral, Westminster abbeyBig Ben

June Helén = bursdagsbarn

Jeg kan ikke si stort annet enn at gårsdagens festligheter (som ikke hadde noe med meg å gjøre) var bursdagsfeiring nok for meg. Hadde det utrolig morsomt, takket være (sinnsykt) gode musikere og hyggelige mennesker + en fantastisk kjæreste. Jeg trives ♥

I dag skal jeg forresten spise godteri, så vet dere det. 


Blogges!

Flere bilder

Nå sitter jeg på et hotellrom i Båtsfjord mens kjæresten er ute på oppdrag. De siste dagene har vært noe stressende for min kjære, selv har jeg bare slappet av. Det er i slike stunder som dette jeg priser meg lykkelig over at jeg faktisk har et par hobbyer å bruke tiden min på, om dette ikke var tilfellet skulle en ikke sett bort i fra at jeg ville strøket med av ren kjedsomhet, heldigvis er saken en helt annen. Just nu holder jeg blant annet på med en bok ved navn bienes hemmelighet (secret life of bees), har forøvrig sett filmen et par ganger, men det er vel en allmenn kjent sak at boken alltid (stort sett) er bedre enn filmen, sant?

I morgen har jeg forresten bursdag, weey me! 
 årene sniker seg visst innpå ...Berlevåg kirkeFjær + regndråperregndråperBlomst
Blogges

Bilder


Vannfall


Vannfall


Berlevåg


Berlevåg


VadsøVadsøVadsø


Stairs


Aker bryggeAker brygge

Nei, jeg er ikke gal, eller ?

De fleste har antakelig fått med seg at jeg for øyeblikket skal befinne meg et eller annet sted i statene, dette er feil. Jeg sitter i Berlevåg, ikke i Oslo, ikke i New York,  ei heller et annet fantastisk sted, men i Berlevåg. Tro det eller ei, dette er noe jeg har valgt selv, Berlevåg framfor New York city. Galskap sa du ? Mulig det, men jeg trives MAX! :)

Tommel opp for opera i Berlevåg !

http://www.finnmarken.no/kulturliv/article5279960.ece
Bloggæs!