hits

september 2011

Penntegninger :)Love you bloggen!

Jeg er glad jeg har bloggen, selv om jeg for tiden lar den stå tom. Det er fint å ha et sted en kan dele ytterst interessante tanker og meninger med allmennheten, eventuelt med de få som gidder å trykke seg innom bloggen, som for øyeblikket befinner seg i dvalemodus. Men dvalemodus er greit det også.

I dag har jeg som vanlig stått opp umennesklig tidlig (klokken 8), for så  å surre rundt i heimen til klokken fem på ni. Jeg er skråsikker på at jeg er den treigeste personen på planeten, uansett hvor tidlig jeg står opp så er jeg ikke på vei ut døren før klokken fem på ni (skolen starter klokken ni). Pussig. Jeg aner virkelig ikke hvor all den tiden blir av. 

Jeg må (selvfølgelig) tilføye at jeg sannsynligvis også er planetens mest matglade person, og bloggen min skulle hatt navnet mestmatglad.blogg.no. Ja. Slik er det. Heldigvis skal jeg på trening i dag, stølheten som skyldtes en fotballtrening i forrige uke(?) har endelig sluppet taket. Så nå skal det trenes, igjen. 

Schoolstuff.
Juune

Kunstskolen

De to siste ukene har vært superherlige, dagene går så utrolig fort etter at skolen startet, noe som for øvrig passer meg fint. Jeg trives veldig på skolen, klassen er suveren, jeg føler meg allerede veldig hjemme der. Jeg ser frem til de kommende månedene, etter bare ni dager har vi fylt flere vegger med tegninger, Jeg føler at jeg har lært mye på den lille tiden vi har gått på skolen. Vi (elevene) er veldig forskjellige mennesker, det er jeg glad for, jeg tror jeg kan lære svært mye fra mine medelever, de er alle flinke.  

Lek og lær

PeraEn mann som hadde fløyte med på åpningen.

Elena og jeg

Skyggelegging

tegning i friiluft

Fløytemannenuferdig

Pera malerElena tegner :)Pera sitt verk!

Pastell

Karina maler roserRøykepause

- J