hits

september 2012

Trening

Sånn bortsett fra en kort men deilig styrkeøkt har dagen vært ganske sløv. Jeg er fortsatt forkjølet og bestemte meg derfor for å ikke kjøre så altfor hardt, jeg har faktisk ikke trent ordentlig på 3 uker. Nesten en måned uten trening merkes på formen, men jeg vet at den kommer superfort tilbake. Snart begynner spinningen også, det gleder jeg meg til.

Vi har litt valgmuligeter her også, når det kommer til trening. Jeg vurderer faktisk å svømme litt utover høsten slik at jeg får drevet med forskjellige treningsformer. Når vinteren kommer vil jeg gjerne gå på ski. 

Jeg må i tillegg få lagt om kostholdet mitt litt, det har gått mye i brus og annet godt, heldigvis merkes ikke det noe særlig på kroppen (enda). 

Tok bilde baaare for bloggens skyld. Haha. Utfall.Ser jo brun ut, men det er jeg altså ikke. (Mamma, jeg klarte 3 minutter, god musikk funker bra! :D) 

Bursdag

Det er kjedelig å være i dårlig form, men jeg har likevel klart å komme meg på en liten bursdagsfeiring i dag. Det ble litt kake, litt pizza, litt popcorn, litt av alt egentlig. Det har med andre ord vært veldig hyggelig. Nå tenker jeg å slappe litt av med en film, det skal bli godt. 

Tok også et par kjappe bilder av bursdagsjenta og venninnene hennes.

Fine jenter :)Søte Ine :)

bilder av megAv og til er det litt greit å ta bilder av seg selv også. Som de fleste rundt meg vet bruker jeg i blant tiden min på fotografering, men det er sjeldent jeg tar bilder av meg selv andre steder enn i speilet på badet, det er jo egentlig en uting. Jeg må innrømme at jeg ikke er noe flink på det, jeg er elendig på å ta bilder av meg selv, men jeg prøver så godt jeg kan. Jeg tenkte at jeg kanskje kan begynne med å bli litt kjent med mitt eget ansikt, for det er jeg ikke, ikke i det hele tatt.

Jeg sliter veldig når andre skal ta bilde av meg, da har jeg mest lyst å synke ned i et hull i bakken. Jeg kjenner ikke ansiktet og uttrykkene mine godt nok, derfor vet jeg aldri hvordan resultatet blir. Jeg skal jobbe med det, ikke fordi det er nødvendig, men fordi jeg vil. 


Haha, bare litt mislykket peking ;)

God natt :)

Hallo i natten!

Æææh! Jeg får ikke sagt det nok. Dagene flyr så ufattelig fort at jeg ikke klarer å følge med, mulig fordi jeg begynner å dra på årene. Jeg glemte jo helt å gratulere meg selv med 21'års dagen den 10. september ..

Ja, det er lenge siden nå. Da jeg var ute på en liten trall forrige helg presterte jeg faktisk å fortelle vakten at jeg er 20, det er visstnok vanlig har jeg hørt, ettersom årene går. Joda .. Sikkert .. Flott unnskyldning for de fruene/damene/kjerringene/buruglene som vil trekke fra et par år når de boltrer seg ut på by'n. Jeg kommer dit en dag jeg også. Som jeg gleder meg. 

 

Instagrambilde fra forrige ukes synder. Bildet er tatt i anledning Anne Marits bursdag, som (etter hva jeg har hørt) ble hele 22 år, eller var det 23?

Nå er jeg forresten syk, ikke verre enn en liten forkjølelse, men nok til å legge kjepper i hjulene for (eventuelle) treningsplaner. Jeg har vært noe sløv etter at jeg kom hjem fra Italia, det har vært godt, men jeg skal nok ta meg sammen. Kanskje kan jeg blogge mer om trening, føre en liten treningsdagbok eller noe.

Jeg er ikke flink på å ta bilder av hverdagslige ting. En hverdagsblogg uten bilder er jo nesten meningsløst, så for at blogglysten min skal blomstre må jeg nesten begynne å ta med meg kameraet mitt rundt omkring. Dere vet, bloggen er jo viktig for meg, selv om jeg som oftest forsømmer den ... Jepp ..

Leste forresten et lite innlegg om rosabloggere: http://www.vargas12.com/2011/11/rosa-blogger-leserne-kan-ha-identitetsproblemer/

 

Hm. 

Heeelg

Jeg tenkte kanskje jeg skulle prøve meg på en liten bloggperiode igjen. Helt ærlig så passer det best for meg å skrive når jeg ikke skriver (hehe). Så fort jeg setter meg ned med bloggen foran meg forsvinner alt vettug fra topplokket mitt, alt som ender opp på skjermen kan kalles noe så morsomt som bambus. Rett og slett tull og tøys.

Men vi trenger jo ikke bry oss om det da.

Etter at jeg kom hjem fra Italia har jeg gjort veldig lite fornuftig. Likevel er det godt at det er helg. Jeg har jo litt planer, blant annet spise masse snop og alt som er godt. Kjæresten min har jo bursdag på søndag, så da skal jeg jo bake kake.

Neste uke er jeg mer enn klar for å komme tilbake til gode treningsrutiner. Jeg er klar for å svette, klar for å slite, klar for å kjenne at det river i lungene. 

:DHa en superbra helg alle sammen! :)

I've been to paradise

Jeg skriver dette innlegget kun fordi min kjære pappa ønsket det. Jeg skulle egentlig vente med Italiainnlegg frem til jeg var ferdig med å sortere bilder, frem til bildene jeg har tatt var levert til de rette eierne. Men la gå, legger ut et par mindre viktige bilder bare så min snille pappa får et lite innblikk ;)

På denne turen har jeg, som noen vet, vært fotograf. Silje og Ronnys vandrende speilrefleks. Opplevelsen har vært fantastisk, jeg er evig takknemlig for at jeg (og min kjære) fikk ta del i dette nydelig eventyrbryllupet. 

Vi har hatt det utrolig gøy, vi har boltret oss rundt i de vakreste omgivelser, fått i oss store mengder med vin og champagne, kjørt båt på comosjøen, møtt på herlige mennesker, spist god mat og kjent tårene presse på under eventyrvielsen på vakre villa balbianello. 

<3Viser seg at kjæresten min er glad i vann. Da vet jeg det! :)kjærester :)

Gjør seg klar for utelivet i Bellagio
Tusen takk til Silje og Ronny for en nydelig, uforglemmelig opplevelse! :)

reiseklar, snart

Jeg er litt småstresset, men det er helt greit det. Jeg har en del å gjøre, fortsatt. Det er så mye å tenke på når man skal på reisefot, derfor har jeg vært så lur at jeg har skrevet en liste over ting jeg må huske. Flink flink! Jeg er jo slik en surrekopp.

Jeg er lei for at jeg har blogget så lite, det er dumt, jeg vil jo at familie jeg ikke ser så ofte skal ha muligheten til å følge litt med på hva jeg gjør om dagen. Så beklager for lite blogging! Jeg skal prøve å skjerpe meg, jeg skal prøve å være flink den kommende uken. Er litt hyggelig å blogge når man er på reise, da kan man se tilbake på det ettertid :)