hits

september 2013

Student

Helgen min har vært fin, jeg har stort sett bare slappet av hjemme med kjæresten. Ikke veldig spennende, men veldig koselig. Nå kan jeg ikke slappe av mer, nå må jeg nemlig sette i gang med den tredje og SISTE (takk gud) analysen i filmfortelling  før eksamen. 

Forhåpentligvis klarer jeg å ha fokus på oppgaven hele uken. Jeg føler at jeg mister fokuset litt for lett, derfor er det en fordel å kutte ut blant annet facebook i den perioden ting er litt ekstra hektisk. Facebook stjeler mye tid, helt uten grunn. Det er utrolig hvor mye tid som går til UNØDVENDIG surfing på nettet. 

 

Jeg liker å være student, men jeg blir nok nødt til å legge opp en studieplan, slik at ting blir litt mer strukturert. 

Foto repost

Jeg elsker disse bildene av Kaisa Mariell (datteren til venninnen min, Karina). Bildene er tatt for ca et år siden. Endelig helg

Jeg kan egentlig ikke si "endelig helg", men jeg gjør det likevel! Det er alltid godt med helg, til tross for at jeg har en del ting som må gjøres. Jeg har som vanlig flere arbeidskrav, en skal leveres inn i dag (må få gjort det siden). Det er hektisk, men jeg trenger å ha hendene litt fulle, det er bare sunt.

Jeg trives virkelig med studievalget mitt, det byr selvsagt på litt utfordringer, og jeg blir satt i situasjoner jeg ikke føler meg komfortabel i (sunt sunt sunt!). Ja, jeg er har det fint. 

Om litt skal jeg ta en liten eu-tur sammen med mamma, lillebror, stefaren min og kjæresten min, så da blir det mat i magen! Jeg og mamma har planer om en liten løpeøkt siden, men vi får se hva det blir til.

 Inspirasjon

Hvis du er glad i kunst vil jeg anbefale deg å følge denne instagram-siden. Her finner jeg masse inspirasjon og motivasjon til å tegne, blant annet. Det finnes så vanvittig mye dyktige folk, det er ganske fantastisk hva enkelte får til. 
Jeg håper jeg blir like flink en dag!
bt0vrOMH54
a55-P7sHzM
aQS8RmsH2i
aC3uAxMH4J
YkjmhtsHx2
Y9Qih_sHxY
WKpi3NMHy5
Z1HGp6sH7z

Mitt fristed

Spenst er mitt drømmeland. Det er så godt å være der, det er så godt å kunne koble helt ut, bare la kroppen jobbe. Jeg tror det er veldig mange som kan si seg enig med meg.

Når jeg trener får jeg tømt hodet for tanker, jeg slapper av mentalt, 100%.

I dag ble det en løpeøkt på 45 minutter, deretter litt styrke på mage og rygg. Jeg er så glad for at jeg har muligheten til å trene på et senter, og jeg må nok tilstå at det (for meg) er den største fordelen ved å bo i Alta :)

Spenst er mitt fristed :)

Utålmodig perfeksjonist

Jeg prøver å la det gå opp for meg selv at en må lære å krype før en kan gå. Jeg sliter i aller høyeste grad med mitt utålmodig-perfeksjonist-syndrom. En slik kombinasjon fører aldri til noe godt, en utålmodig perfeksjonist gir opp fordi ting ikke blir som hun hadde forestilt seg, ting blir ikke perfekt på hennes første eller andre forsøk. Hun hopper fra prosjekt til prosjekt, men fullfører sjeldent noe som helst.

Ja, dette er meg. Jeg jobber med saken. Jeg kan ikke si det er lett, men jeg skal fortsette å prøve.

Jeg har hatt så altfor mange små prosjekter som etter en stund låses inn i en liten boks, en boks som blir plassert bakerst i det mørkeste skapet, der den får støve ned i fred. 

Det er godt jeg har skole som konstant holder meg gående, jeg er jo slik en vinglepetter. Fantastisk helg

Nå har jeg nok en gang kommet på plass i hybelen, etter en fantastisk helg hjemme. Kjæresten min har hatt bursdag, hvilket har resultert i MYE spising, jeg har vel i grunn bare spist hele helgen, nesten ihvertfall. 

Det har gått i taco, muffins, fylte horn, godteri, you name it. Jeg føler meg som en stappet fleskepølse (helt greit det altså). Det har med andre ord vært bursdag hele helgen, til tross for at selve dagen var i går (mandag, for de som ikke følger med på dagene). VELDIG trivelig. Jeg håper kjæresten min har hatt det like hyggelig som jeg har hatt det. Han fikk ihvertfall en flott bursdagsgave, synd jeg ikke tok bilde av den! 

Ja, det har vært fint, jeg fikk også tid til en løpeøkt med mamma (DET har jeg savnet), det gjorde godt for kropp og sinn! Nå har jeg akkurat tatt en styrkeøkt på spenst, det kommer seg! Kroppen begynner å bli sterk! Jeg må som vanlig prøve å være litt mer nøye med kostholdet, og spesielt nøye med å unngå alt med gluten i seg. Jepp jepp

Nå er det natt, dere.

 

<3 

Beklager, er litt lat når det kommer til foto. 

Endelig hjemme

Nå er jeg endelig hjemme, det føles så utrolig deilig. Jeg har hatt vanvittig hjemlengsel denne uken, helgen skal med andre ord nytes. 

Kjæresten dukket opp i Alta uten forvarsel på onsdag, det hjalp MYE på hjemlengselen. Jeg ble bokstavelig talt hoppende glad, jeg hadde én fot i sengen da han ringte og ba meg se ut av vinduet fra hybelen min.

Jeg pakket sammen ting i en rasende fart (i følge meg selv), så dro jeg og kjæresten på Rica (som for øvrig er hans andre hjem).

Fint å bo på Rica innimellom!

Nå har jeg det fint, alt føles godt. Jeg er mett (på taco). I morgen skal jeg se om jeg får tid til en treningsøkt sammen med mamma (har hoppet over et par dager nå). Vi får se!

Jeg liker å trene alene

Etter å ha bodd i Alta en stund har jeg oppdaget at jeg liker å trene alene, det er godt. Det er en fin måte å koble ut på. Når jeg trener på spenst er det lettere å ha strukterert trening, noe som var vanskelig da jeg trente alene hjemme. Jeg savner naturligvis å ha mamma som treningspartner, vi er ute etter de samme tingene, og vi er flinke på å pushe hverandre. 

Jeg føler meg ikke helt på topp for tiden, men det går seg til. Jeg prøver å ha et godt kosthold, men det er ikke så lett når du har lyst å spise hele verden (sånn er det nå om dagen)...Det er liksom den delen av måneden. 

Fant forresten ut noe litt forstyrrende på trening i dag. Jeg fant ut at treningstightsen min er noe slitt og at hele rumpa mi blottlegges når jeg squatter. Fantastisk...Bilde fra helgen. På tide å rydde rommet (skal gjøres NÅ).. Ha en fin natt, dere! 

Høst

Nå skal jeg straks komme meg på trening (selv om jeg overhode ikke har lyst). Ja, det er en sånn dag i dag, men det beste er å kaste seg ut i det, uten å tenke.

Jeg har vært så veldig trøtt i det siste, så jeg regner med at det blir sengen på meg etter trening. Det er fint mamma har kjøpt vitaminer til meg.

BIlder tatt i forbindelse med skolearbeid! 

Her går det i ett

Nok et arbeidskrav er levert inn, her går det i ett. Denne gangen skulle vi velge en person/event å skrive om med  5-6 bilder (ikke noe biggie). Jeg valgte å ta litt bilder av Rino, og han var sporty nok til å stille opp. Hurra!
Nå har jeg (igjen!) to arbeidskrav som skal gjøres, og denne uken har vi i tillegg avisuke. Det er gøy og slitsomt samtidig. For øyeblikket har jeg veldig, veldig hjemlengsel, jeg ser derfor virkelig frem til helgen. 

Det blir godt å se kjæresten min, kaoset mitt og mammaen min igjen! :) 

Her kan dere forresten følge Facebook-siden til Rino (som er en vanvittig dyktig fotograf, for de som ikke vet)

Arbeidskrav

Jeg gjorde så godt jeg kunne, men jeg kan med fordel være litt tidligere ute med oppgavene mine. Jeg prøver å begynne lenge før fristen, men jeg føler at jeg bare surrer frem og tilbake, jeg sliter med å få det til løsne. Jeg skal jobbe med det.

Oppgaven er ihvertfall ferdig og levert, det blir fint å få tilbakemelding slik at jeg kan forbedre meg til neste gang. Av og til lurer jeg på om jeg har konsentrasjonsvansker, hjernen vil rett og slett ikke mer og jeg er sikker på at det dukker opp et blinkende "ERROR" tegn i panna mi. Nei, jeg har sikkert ikke konsentrasjonsvansker, jeg må bare bli flinkere med studieteknikken min, slik at jeg kan lære meg å fokusere på de riktige tingene. 

I dag ble det dessverre ingen trening på meg, selv om jeg hadde kjempelyst. I morgen derimot, skal jeg kjøre på med en god, hard økt! (Før jeg setter i gang med arbeidskravet som skal inn på mandag, hjelpes!)

Livet mitt er bra, og jeg har godt av dette!Bilde etter gårsdagens trening. Flinke meg! Haha.

Nå skal jeg bare slappe av, snart er det leggetid!

Den fineste bursdagen

I går fylte jeg 22 år, jeg begynner visst å bli voksen, tror jeg. Tiden flyr så fort at det til tider er skremmende. Jeg har vært barn den største delen av livet mitt (fortsatt), det er rart å skulle gi slipp på det, jeg har absolutt ikke lyst å glemme alle gode, bekymringsfrie år (her er det nostalgi på høyt plan!).

Jeg har i grunn ikke så mye bekymringer i dag heller, men litt mer å tenke på kanskje.

Feiringen i går gikk naturligvis stille for seg. Kjæresten leide suite på Rica, vi shoppet bursdagsgave(r) til meg (outfiten jeg hadde på meg, blant annet), tok vin på rommet mens vi hørte på stemningsfull musikk, siden ble det treretters middag. En vellykket bursdag med andre ord! :)

Tusen takk, kjæreste! 


Nå må jeg jobbe med oppgave!

Jeg lever fortsatt

Jeg lever fortsatt, I beste velgående. Det har vært hektisk disse ukene. Jeg må komme med en liten tilståelse, dere.

Skole er stressende, det er f*** så stress, MEN så har jeg ikke begynt på Høgskole *host* UNIVERSITET for å slappe av.  jeg har allerede fullført tre arbeidskrav, jeg har to som fortsatt skal inn. Hurra for meg! Jeg vet ihvertfall med sikkerhet at det studiet jeg har valgt er riktig for meg. Selv om jeg føler meg litt i overkant rusten når det kommer til disse skolegreiene. Haha.Jeg må forresten (nok en gang) få skryte av spenst i Alta (sentrum), helt fantastisk service! I dag ble jeg medlem, og godt er det! Spenst er mitt drømmeland!

 

Livet er sånn passe herlig, dere.

Litt stress også!