hits

september 2014

Inspirasjon: Sensual Photography

Jeg har lyst å ta lettere sensuelle bilder, uten at det blir vulgært eller tacky. Jeg ønsker å ta noe smakfullt, og elegant. Noe med litt følelse. 

Jeg har ikke tatt så veldig mye bilder i det siste, og det er litt kjedelig. Nå for tiden har jeg ganske mye skolearbeid, og første eksamen dette semesteret nærmer seg med stormskritt, derfor er det studier som er førsteprioritet. Jeg skal likevel gi litt tid til fotografering, ihvertfall mellom slagene. Jeg må bare få alle ideene mine ned på en liste, det gjør alt så mye lettere. Så må jeg selvfølgelig finne noen som har lyst å være litt foran kamera :)

#Inspirasjon #Foto #Fotografi #Hverdag #Inspo #Blogg

Kjærestebursdag

Nå ble det kanskje litt mer rosa enn planlagt, men pyttsann! I dag har kjæresten bursdag, noe som kanskje er mer stas for meg enn for han, det er vel en typisk jente-ting, vil jeg tro. Det er i grunn bare koselig. Selv er han for øyeblikket på jobb, så det er jo mulig jeg ender opp med å spise meg kvalm på muffins alene, men det er greit det óg :)

Cupcakes

#Hverdag #Blogg #Høst #Kveld #Bursdag 

Snø

Til min store glede har litt av vinteren holdt seg gjennom natten. Jeg kan nesten ikke vente til snøen legger seg for fullt. I natt måtte jeg ta turen ut, bare fordi det snødde ned snøfnugg på størrelse med snøballer. Elsker det! Nå må jeg bare passe på at julestemningen ikke kommer for tidlig, er jo en liten fare for det.

Nå skal jeg møte kjæresten min så vi kan ta oss en matbit, før han fortsetter arbeidsdagen sin. I morgen har han bursdag, og jeg gleder meg til å gi han en superduperkoselig feiring! :)

Vinter
Selfie

#Vinter #Høst #Hverdag #Blogg #Snø

I natt er det vinter

Alenetid

Foto: The mental patient

Jeg elsker å ta bilder av Inga, hun er en fantastisk modell, og jeg ser frem til neste gang jeg får gleden av fotografere henne. 

Her er et par bilder fra i sommer.

Photography

#Foto #Sommer #Hverdag #Inspirasjon #Blogg

Inspirasjon: Det virkelige forbildet

De aller, aller fleste vet hvem Marilyn Monroe er, hun var og er fortsatt, til tross for at hun gikk bort for over 50 år siden, et verdenskjent ikon og sexsymbol. Svært mange, både unge, godt voksne og eldre anser henne som en stor inspirasjonskilde. Slik har hun også blitt et forbilde for mange, slik har hun blitt en klisjé som alle bare elske.

Det virkelige forbildet er imidlertid, etter min mening, skuespilleren Audrey Hepburn. Hun ble verdenskjent, ikke ved eksponering av kropp, men grunnet talent, intelligens og et naturlig vakkert ytre. Jeg er ikke den som velger meg ut forbilder, men skulle jeg hatt et, ville det vært henne. 

Som skuespillerinne hadde hun over 25 filmer bak seg, men selv med sin store suksess og kjendisstatus, var hun kjent som en ydmyk og sympatisk kvinne. Hun var på toppen av det hele svært aktiv innenfor hjelpearbeid, og viet store deler av livet sitt til veldedighet. Hennes engasjement for hjelpearbeid oppsto gjennom egne erfaringer under 2. verdenskrig, og I 1988 fikk hun tittelen som UNICEF Goodwill Ambassador, hvilket hun anså som sin største, og viktigste rolle.

20. januar 1993 døde Hepburn av kreft, 63 år gammel. 

For å lese mer, trykk HER

AudreyHepburnRetroVintage

#Inspirasjon #Verden #Blogg #Inspo #Hverdag #Samfunn #Livet

Hele dagen


Nå er jeg veldig, veldig trøtt, etter en lang skoledag. Jeg har vært på skolen fra klokken elleve til klokken halv ni i dag, noe som ikke ser ut til å være uvanlig når du går på universitetet, og det er greit. Jeg liker å studere, selv om jeg, som så mange andre, lider av jeg-utsetter-det-til-siste-liten syndromet. #Student

Jeg har fortsatt litt arbeid igjen, som må gjøres før jeg legger meg, men det går relativt fort. I morgen har jeg endelig tid til trening, jeg må komme meg inn i en god rutine nå, så kroppen min blir glad og fornøyd. Huden min reagerer alltid om livsstilen min ikke er på sitt beste, uten unntak. Jeg har vært mye stresset, jeg har spist en del dårlig og næringsfattig mat, og jeg har ikke vært så aktiv som ønsket. Det går med andre ord litt i rykk og napp. For å fungere optimalt må jeg endre litt på vanene jeg har for øyeblikket, det er viktig.

#Livet #Livsstil #Blogg #Hverdag 

Inspirasjon: Lady in red

Jeg vil gjøre noe a la dette. Snart. Først må jeg få tak i en rød kjole og en passende modell. #Beauty #Inspirasjon #Kjole #Kunst #Foto #Inspo 

Ufokusert

Nå føler jeg meg så irriterende ufokusert. Jeg har masse å gjøre denne uken, derfor blir jeg ekstra, ekstra stresset når jeg ikke klarer å konsentrere meg. Hvorfor er det slik? Jo, sannsynligvis fordi sommeren har vært lang, og jeg har gått lenge uten å bruke hodet. Første skriveoppgave i år, fem sider. Fem sider er ikke mye. Dette bør ikke være et problem, men hodet er ikke helt med. Det går seg forhåpentlig til, når hjernen har jobbet litt. #Hverdag #Blogg #Student #Høst

Om et lite øyeblikk er verden grå

Om et lite øyeblikk er verden grå, om et lite sekund vil de vakre fargene råtne vekk og forsvinne ned i jorden. Livets gang. Det vil bli mørkt, før snøen til slutt kaster seg over landskapet og tilfører verden en ny glød. Jeg gleder meg. Jeg gleder meg til den gode stillheten vinteren bringer med seg, jeg gleder meg til å kjenne den friske kulden mot ansiktet, og jeg gleder meg til å føle at livet er komplett, nok en gang. #Vinterbarn 

HøstTurLivet

#Foto #Livet #Blogg #Hverdag #Høst #Trening

Studier

Så, nå sitter jeg her ved skrivebordet mitt, og jeg tenker at jeg har vel egentlig ikke kommet 100% i gang med studiene for høsten. Ting har blitt satt litt på vent, og jeg har hatt mye annet å fokusere på. Derfor blir det nå to fulle dager med studier for å komme meg på rett spor. Jeg trenger litt struktur, så da er lister over diverse gjøremål tingen + bruk av kalender. Jeg er så glad for at jeg kan spørre kjæresten til råds, han har så mye nyttige tips å komme med, hele tiden :) #Heldig 

Nå skal jeg legge meg, sånn at jeg ihvertfall klarer å stå opp før klokken 12..

Student
#Livet #Student #Blogg #Hverdag

De små øyeblikkene

Nå skal jeg fortelle dere noe som egentlig er litt kleint, og veldig sant.

I den travle, multitaskende og altoppslukende hverdagen vi alle har i dag, legger vi sjeldent merke til de små øyeblikkene. Skulle vi dog være så heldige å få med oss disse små stundene, ruineres det som oftest ved at en eller annen (vi alle, fra tid til annen) trekker frem mobilen, for så å begi seg ut på søken etter bekreftelse, oppmerksomhet eller whatever på sosiale medier. 

I går derimot, på bursdagen min, var det ganske annerledes. Jeg feiret dagen med kjæresten min, og min kjære hadde bestemt seg for at vi begge skulle la telefonene ligge en stund. Dette resulterte i at vi begge var 100% til stede i øyeblikket, vi var begge 100% til stede for hverandre. Uvant, ja. Uvant på en fantastisk fin måte. Vi snakket om smått og stort, lo og flørtet til jeg ble varm om kinnene. Jeg hadde virkelig, virkelig en nydelig bursdagsfeiring.

Jeg ser tydelig viktigheten med telefon-frie stunder, jeg og kjæresten er flink på hverdags-romanse og å sette pris på hverandre, men den tilstedeværelsen jeg opplevde i går ser jeg nesten ikke lenger. Det jeg ser er folk som lyser preoccupied i de verste, gyseligste neonfarger, konstant, til enhver tid, og det er synd. De fleste av oss vet ikke hva vi går glipp av. 

Det som skjer med oss, og det har jeg opplevd selv, er at vi foreviger de fine øyeblikkene, vi ser på bildene i ettertid, men uten å egentlig føle noe når vi tenker tilbake. For vi var jo ikke der, i øyeblikket. 

Tusen takk, kjæreste John Henrik, for at du gjorde dagen min så veldig, veldig fin <3

Dette var alt jeg rakk å ta bilde av før mannen sa stopp :)

Rødvin
Bursdag


#Livet #Blogg #Bursdag #Kjærlighet #Hverdag #Samfunn

Inspirasjon - foto

Jeg følger masse forskjellige fotografer på facebook, og de fleste har noe ved sitt arbeid som jeg liker. Det er gøy å følge med på andres arbeid, for det er vanvittig mye flinke mennesker der ute. 

Jeg kommer til å fortsette å legge ut inspirasjon på bloggen min, nettopp fordi det gir meg inspirasjon og motivasjon til å utvikle meg selv. Jeg tror folk flest er glad i farger, ihvertfall virker det sånn. Selv har jeg en forkjærlighet for svart/hvit-foto, men variasjon er bra! 

InspirasjonInspiration

#Foto #Fotograf #Mennesker #Livet #Blogg #Inspirasjon #Hverdag

På kveldstur med monsteret

Antrekk

Jeg tror aldri jeg kommer til å bli lei Graveniid-skjørtet. Så det ble den i dag, den er tross alt favorittplagget mitt for øyeblikket :)

I dag er jeg invitert til bestemoren min på vin og krabbeklør, så jeg ser på dette som en før-bursdagsfeiring. Bursdagen min faller på en onsdag i år, derfor er det lite sannsynlig at noen av mine nærmeste kommer til å være rundt meg den dagen, grunnet skole. Litt kjedelig er det jo, men det er vel et symptom på det å bli voksen. Jeg er i utgangspunktet veldig glad i bursdager, og føler meg ofte veldig spesiell akkurat den dagen, men i år blir det nok en helt vanlig dag. Det er jo greit det også, skole må jo prioriteres. 

Nå skal jeg lufte hunden min litt, før det bærer av sted til verdens besteste bestemor! :) 

Antrekk
Mote

#Blogg #Antrekk #Hverdag #Høst #Mote #Livet

Tur med klassen

Jeg har hatt en utrolig fin dag i dag, jeg har vært på tur med klassen, og jeg er veldig takknemlig for at vi fikk muligheten til å komme oss litt vekk en dag. Det har vært gøy og svært givende, for oss alle, tror jeg. Jeg håper virkelig dette kan gjentas, på en eller annen måte.

Turen fikk vi i forbindelse med et prosjekt vi jobber med for øyeblikket, og jeg kan ikke si annet enn at jeg koser meg, til tross for at enkelte ting byr på litt utfordringer :)

Lillefjord
Lunsj

Kystlandskap

Bølger

Båt

Kyst

Kveld

#Blogg #Livet #Student #Foto #Høst 

Velvære, prestasjon og energi

Det er rart hvor usannsynlig glad jeg blir etter trening. Jeg begynner å innse at min lykke avhenger mye av et aktivt liv og et godt kosthold. Dager og uker der jeg generelt har lavt aktivitetsnivå og næringsfattig kosthold går jeg på halv tank hele tiden, fysisk og mentalt. Det er kanskje ikke uvanlig, men noen påvirkes kanskje lettere enn andre, dersom livsstilen ikke er på sitt beste. For meg er trening velvære, prestasjon og energi. Det gir meg så utrolig mye. 

Ikke bare får det meg til å føle meg frisk, sterk og bra, det gir meg også motivasjon til å lese, studere, fotografere og rett og slett leve livet godt. 

#Livet #Trening #Kosthold #Hverdag #Blogg #Høst

Foto

Det kan se ut som det blir en god del foto på meg fremover, både på skolen og i fritiden. Jeg er fornøyd med det, og jo mer jeg lærer, desto mer glede finner jeg i det. Det er gøy å skape, og det er gøy å forevige vakre øyeblikk. Interessen har gått litt i rykk og napp gjennom 4 år, og jeg har hatt store perioder med tørke på fotofronten, likevel finner jeg alltid tilbake, og nå vet jeg at dette er noe jeg ønsker å gjøre for alltid. Kanskje ikke på heltid, men uansett alltid. 

Inspirasjon

#Foto #Glede #Inspirasjon #Hverdag #Høst #Livet

Enkle ting

I dag våknet jeg klokken halv 8, og med det samme jeg plantet beina på gulvet kjente jeg at denne dagen ikke var helt min. Jeg vurderte sterkt å droppe forelesning til fordel for sengen, men som den pliktoppfyllende studenten jeg er, tvang jeg meg ut døren. Med luen dratt ned mot nesen og skjerfet trekt opp mot haken spaserte jeg bort til universitetet, og det er jeg glad for, for ingenting er så dritt som å gå glipp av forelesninger. Dagen var ikke helt min, men det gikk greit. Jeg har fått samlet litt krefter, tatt meg en dusj og betalt litt regninger, og nå skal jeg fylle mitt nye kjøleskap.

Enkle ting i hverdagen er hyggelig når formen er litt så der.

I kveld skal jeg lese litt pensum, og det kan jo være riktig så koselig :)
#Blogg #Livet #Student #Høst #Hverdag

Høst = Glede