hits

oktober 2010

Musikk som vekker minner

Det føles rart, merkelig, men samtidig fantastisk å høre på låter en ikke har hørt på evigheter. Musikk som vekker minner, får fram følelser en for lengst har glemt, men som har satt dype spor. Stunder og hendelser som kanskje en gang var ubetydelige viser seg å ha en betydning likevel. Det føles herlig, litt brutalt, men herlig å få disse små stundene tilbake, for et lite øyeblikk. Jeg elsker det. Det er rart å tenke på at jeg aldri vil vende tilbake.

Nå befinner jeg meg i april 2007 i en leiebil på route 66, ååeh jeg liker! : )

Rob Thomas - Little wonders
Blogges : )

Ja, tåtortur ..

Jeg er egentlig altfor trøtt til å få noe fornuftig inn på skjermen, så la oss heller si oss fornøyd med et noe usammenhengende, rotete innlegg fra en (snart) sovende June. Jeg kan starte med å fortelle at dagen min har vært flott, herlig, fantastisk, fortryllende oooog, en smule smertefull. Jeg har nemlig gått gjennom et 20 minutters tåtorturhelvete, jaa det stemmer, tåtortur .. Ikke i min villeste fantasi hadde jeg innbilt meg at det å rote rundt under neglene med diverse redskaper ville gjøre sååå inn i granskauen (helvetes) vondt, jeg mener, det er jo bare en tå? Nå kan jeg godt forstå at fjerning av negler tidligere har blitt anvendt som tortur, det er jo en utmerket torturmetode! Tydeligvis.

Om du lurer så hadde jeg en inngrodd negl (eller noe slikt) som måtte opereres litt på.

Det er selvsagt viktig å bli informert om at jeg har vondt i en tå : )

 

Visst visst ..

 

natta folkens!

BilderMAIJA HOLM BALTO

Natta folkæns!

Jeg føler meg egentlig ganske .. glad?

Har vært litt opp og ned de siste dagene, litt som en berg og dalbane, meget hyggelig for de som deler hus med meg. Eller ikke. Akkurat nå, i dette øyeblikket, føler jeg meg glad, lykkelig, varm, litt trøtt og litt sulten. Jeg føler også et lite savn, men det varer ikke lenge, heldigvis! Jeg lurer egentlig på om denne berg og dalbane følelsen skyldes det at jeg nå befinner meg i den tiden av måneden hvor alt kan være så fantastisk men likevel såååå feil, og i neste øyeblikk såååå riktig. Jeg vet ikke, jeg. Kanskje? Men, det er ingen unnskyldning, jeg må vel bare lære meg å tøyle det humørsvingende monsteret i meg! ; )

Dagen i dag har forresten vært bra, har vært på jobb for første gang på gudvethvorlenge, det var fint å være tilbake!

Jeg må få tilføye at jeg er som regel ikke så veldig plaget av dette, bare litt, innimellom.

Kari Bremnes - Litt happiness kan ikkje skade

; )

Portrettbilder

 

 

  

 Sol Angelika

BilderLillebror :)

Lillebror :) 

Solnedgang

Blogges!

Foto

Jeg er fortsatt veldig ny og uerfaren når det kommer til dette med foto. Jeg kan svært lite om det tekniske, men jeg regner med at det løsner seg med tiden. Enkelte ganger kan det føles som om jeg lærer meg et nytt språk, mulig at det bare er jeg som er over gjennomsnittet treig. Jeg må nok bare være tålmodig, jeg lærer best ved å eksperimentere, så skal absolutt bli flinkere å ta med meg kameraet når jeg skal noen steder. Jeg syns for øvrig at fotografering er en utmerket syssel for den som liker å være kreativ, kanskje er det derfor det gir slik mersmak.Kjæreste <3

Tror han er mer enn villig til å lære meg et og annet. Kjæresten min er flink! :)

Jeg fryy-yyyser!

En varm kopp te er absolutt ikke å forakte for en skrøpelig sjel som fryser om lag 22 timer i døgnet. Nei, det er faktisk ikke tull, jeg er kronisk kald, hutrer og fryser konstant. Dette kan til tider gå utover den stakkars kjæresten min, som alltid alltid er så god og varm. Det gjør ikke saken stort bedre at vi her i Finnmark bare har tre årstider, var det slik for 10-15 år siden? Tviler.

Jeg syns denne koppen ser snill ut

Ullsokker <3Knekkebrødet mitt som druknet i majones.

Det er forresten én ting jeg glemte å plassere i ønskelisten min, og det er noe så handy som en morgenkåpe, kanskje med tøfler i tillegg.

Helst en slik en.Tror kanskje jeg skal hoppe opp å gjøre noe produktivt, dette blir for sløvt.

Blogges!

Jeg vil sove, men ..

Av en eller annen irriterende grunn vil ikke trettheten komme til meg. Faen ta deg Jon Blund, tenk å skulke arbeidet på en slik natt som denne. Den ene dagen hvor jeg faktisk er nødt til å drasse meg opp av sengen klokken 8 på morgenen. Fuck deg, Jon Blund!

Jeg vet, jeg vet, dette er sikkert en straff for den sløve tilværelsen jeg har vært så heldig å leve under den siste tiden. Jeg fortjener å være dautrett den ene dagen jeg faktisk gjør noe så fantastisk som å stå opp tidlig, er det ikke så? Meh, kan ikke si meg enig. Jeg tror jeg har havnet i en slags ond sirkel, i morgen kommer jeg til å være så trøtt at jeg ligger som et slakt på sofaen klokken fire på ettermiddagen, for deretter å våkne til i åttetiden på kvelden med hodepine og knusktørr sminke. Nei, jeg blir vel nødt til å finne på et eller annet lurt som får meg sysselsatt ut dagen.

 

Dumme dumme Jon Blund!

 

Hm, jeg gleder meg til kjæreste kommer hjem ♥

Men god natt, nå skal jeg prøve å komme meg til drømmeland!

Wild Bird - Bigbang og et par tanker i natten

Av og til, sånn innimellom, undrer jeg over hvor dagene, ukene og månedene egentlig ble av. Det føles litt uvirkelig at jeg nå sitter her, natt til 12. oktober 2010. I dette øyeblikket befinner hodet mitt seg halvveis i april, 8. april for å være nøyaktig. Det er godt å mimre litt.

Tiden går bare framover, det er nettopp derfor det er så fint å ha minner med seg. Jeg liker det. En liten periode hadde jeg følelsen av at livet mitt var satt på vent, men jeg har innsett at jeg kan gjøre hva jeg vil, når jeg vil, hvor jeg vil. Jeg er flink, jeg har begynt å trene igjen, jeg er sunn i hverdagene og jeg har blitt flinkere å samarbeide med meg selv, tro meg, jeg kan være vrang!

Jeg kan ikke si stort annet enn at livet er fantastisk, livet mitt er fantastisk, og jeg kan forme det akkurat slik jeg vil.

 

Wild Bird - Bigbang

Jeg er forresten på utkikk etter jobb. Skal få skrapet sammen litt penger, har nemlig en liste over ting jeg har lyst på, men jeg er blakk.

 • Lilla bergans jakke
 • Blå/beige uggs
 • frisørtime
 • sydentur
 • treningsklær
 • nytt objektiv
 • tegne/maleutstyr
 • silicea

 

Wish me luck!

Blogges :)

God morgen! Eller?!

Oops, klokken er snart to og jeg sitter fortsatt i sengen. Slik er det med folk som verken har jobb eller skole, de sover og purker rundt hele dagen. Tingen er den at  nå er jeg sliten av mine mindre fornuftige gjøremål, som å ligge i sengen store deler av uken, ikke bra! Derfor skal jeg, som den fornuftige lille piken jeg er, hoppe opp av sengen, for så å nyte det som er igjen av dagen. Planen framover er å finne meg en jobb, så jeg slipper denne fæle, sløve tilværelsen som de fleste studenter til tider higer etter. Til dere som går på skole, dette er IKKE noe å hige etter!

Senere i dag, altså i kveld skal jeg på spinning. Det blir godt å komme tilbake!

Men nå, dusjen!Oh happy day!

 

Blogges! :)

5 ting du liker ved deg selv

Det er én person i livet mitt som kjenner meg bedre enn noen annen. Hver eneste dag står jeg framfor denne ene, det mennesket som vet alt om meg. Hun mener hun har rett til å kritisere meg, rett til å rakke ned på meg, nettopp fordi hun kjenner meg så himla godt, tror hun. Ingenting jeg gjør er godt nok, ikke for henne. Ofte har jeg lyst å be henne holde kjeft, det fungerer av og til. Perfeksjonist, det er akkurat hva hun er, en jævla perfeksjonist. Hun stikker innom med jevne mellomrom, jeg ønsker egentlig bare å stenge henne ute, men som vanlig trenger hun seg på.

Når jeg står framfor henne, min største kritiker, meg selv, føler jeg meg til tider svært hjelpeløs. Jeg utkjemper en hard kamp mot min indre kritiker. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har det slik. De fleste  vil på et eller annet tidspunkt i livet trekke seg selv ned ved å fortelle seg selv at en ikke kan, en er ikke god nok, pen nok, tynn nok, flink nok et cetera. Og vet dere hva?

Du blir hva du spiser

Go figure ..Det er snart jul! Sånn, for å havne litt ut av kontekst.

Jeg utfordrer alle til å legge ut et 5 ting jeg liker ved meg selv innlegg på sin blogg. Ofte er det slik at folk ikke tør å være fornøyd med seg selv, det er nemlig fyfy, og mange kan finne negative sider ved flere av sine positive sider, men drit i det!

5 ting jeg liker ved meg selv:

 • Jeg har en fin sangstemme (som dusjen får nyte godt av)
 • Jeg er snill, altså ikke spesielt egosentrisk
 • Jeg har et pent ansikt
 • Jeg er flink å se ting fra andres perspektiv
 • jeg er litt kunsnerisk anlagt

 

Din tur!