hits

oktober 2011

Krabbefestival

Befinner meg for øyeblikket på et hotellrom i Vadsø, storkoser meg og er veldig glad for at jeg fikk være med. Litt godt å komme seg vekk fra hjembygda. Én million ganger takk til Ole som passer på kaoset mitt, du er en engel!

Formen i dag er litt så der, ble en liten smule for mye rødvin på meg i går, men det var virkelig verdt det. Var på konsert med blant annet Violet Road og Trendsettarklubben, jeg er fornøyd! Kjæresten var et råskinn ved lysbordet, as always :) Ble mye bra musikk, under den første låten til Violet road fikk jeg faktisk en liten tåre i øyekroken, fantastisk :)

Har også fått gleden av å gjøre et par innkjøp. Har lagt min elsk på fargen blå.

I dag har jeg på meg dette, om det er interessant å vite .. :P 

Blogges vel plutselig :)

Trening > Sofa

Jeg kan med hånden på hjertet si at trening var god terapi for en sliten kropp. Ja, jeg er sliten, men jeg er sliten av for lite bevegelse, tror jeg. Før treningen bestemte jeg meg for å sykle en tur med kaoset mitt, i begynnelsen var han noe skeptisk, men da han forsto at han fikk løpe virket han skremmende fornøyd. Ferdig!

Nå er det tid for kveldsmat :)

Trening ... Eller sofa? ..

Jeg har ikke akkurat vært noe til treningsnarkoman det siste året, jeg har trent litt. I perioder har jeg ikke trent i det store og hele, noe som merkes på kroppen, føler jeg. Jeg har fått en slik "jeg skal bare" mentalitet, "jeg skal bare se denne serien", "jeg skal bare hvile litt først", "jeg skal bare surfe litt på internett" "Jeg skal bare spise de to siste kiloene med godteri", jaa, vel, dette er meg nå om dagen. 

Min feil, jeg vil jo ikke ha det slik. Jeg vil jo helst føle meg fresh 24/7, noe som sannsynligvis ikke er mulig, men ihvertfall noe i nærheten. Hvis jeg bruker litt mer tid på trening i stedet for slumring på sofa'n/i senga hele ettermiddagen, så ville jeg nok hatt en liten smule mer overskudd. Jaa ...

Jeg er blant de som bør bruke mindre energi på å snakke om det, snakke om at jeg bør, eller har lyst å trene mer. Det er så enkelt som å ta på seg joggeskoene, ta seg en joggetur, ute eller inne, det spiller vel ingen rolle. Så enkelt ... 

Siden jeg nå føler meg så (u)motivert, så tenkte jeg å ta bloggen litt i bruk fremover. Kanskje det hjelper meg litt på veien. 

Ingen unnskyldninger, nå skal jeg trene :) 

Meg, meg og meg, sånn innimellom.

Av og til har jeg en fantastisk evne til å handle (en liten smule) irrasjonelt. Ja, hvor herlig ville det ikke vært om "i og r" ikke var de to første bokstavene i ordet. Visst kunne jeg fjernet både "i" og "r", men da ville innlegget mitt vært fylt med ironi, noe som åpenbart ikke ville hjulpet meg veldig langt.                                                                                                     Men det kan jo alltids tenkes at det finnes de "mindre sosialt begavede" som ikke forstår seg på ironi, verken nedskrevet på en lite besøkt blogg eller i den virkelige verden. Nei, jeg skal ikke prøve å lure noen til og tro at jeg for øyeblikket anser meg selv som et rasjonelt vesen (legg merke til "for øyeblikket"). Nei nei, jeg har ikke tenkt å utdype noe som helst, jeg vil bare frem til at jeg i dette øyeblikket føler meg lite fornuftig.

Av og til er det selvsagt lov, det er lov å glippe litt, miste fotfeste, sånn en gang i blant. Miste fotfeste, som i tryne med nesa først ned i asfalten. Neida. Joda .. Neida .. 

Jeg trøster meg imidlertid med at jeg mesteparten av tiden går for å være (altså i mine øyne er) relativt snill (og fornuftig). For det er jeg jo .. Mesteparten av tiden (?!) ..

.... Ja, joo .. Sånn innimellom.

Mnah ..

Jeg satt meg ned i stolen med en følelse av å ha gjort masse i dag, selv ble jeg forfjamset da jeg oppdaget at dagen min slett ikke har vært så fornuftig og innholdsrik som jeg først trodde. Nei, jeg har ligget på sofa'n, sett på tv, spist taco, ooog støvsuget(!). Ja, slik har dagen min sett ut etter klokken 4. 

Støvsugingen i dag var for øvrig litt festlig grunnet udyret mitt som ikke helt vet om han skal elske eller hate dette bråkete monsteret, aka støvsugeren. I det ene øyeblikket hyler og skråler han som en gris, samtidig som han febrilsk forsøker å holde fast/bite/fange/drepe/spise støvsugeren, og i neste øyeblikk er de bestevenner. Bestevenner som i "ÅÅåAAAAh, støvsuger, kos med pelsen miiin!! hjertehjertehjerte<3<3<3" ... Noe i den retningen.

Ja, vel. Jeg har egentlig fint lite interessant å skrive om for øyeblikket. Men det gjør ingenting.Udyret ♥