hits

oktober 2012

Mnah ..

Jeg hadde store planer i dag. Jeg skulle blant annet bruke en del tid på egne sysler og trening, men nei. Like etter at jeg avsluttet arbeidsdagen brøt hodepinehelvete løs. Jeg kastet i meg en ibux etterfulgt med en god powernap, det hjalp dessverre ikke, så nå sitter jeg her da, sammen med hodepinen min. Nå skal jeg legge fra meg pcen, lage meg en kopp varm sjokolade og breie meg utover sofa'n, jeg er litt ubrukelig for øyeblikket.

I morgen skal jeg ta fatt i treningen, det blir godt. 

Blogger forhåpentligvis igjen etter morgendagens treningsøkt.Junetid

Nå sitter jeg her, sammen med rotet mitt. Jeg forsøker å gjøre ferdig noen malerier som har ligget på boden en stund nå, når sant skal sies vet jeg ikke om jeg noen gang blir ferdig. Det finnes alltids noe en kan fikse på, men jeg kan ikke holde på i all evighet. 

Jeg merker at jeg må tegne mer, egentlig må jeg gjøre mer av alt, men jeg merker spesielt godt at jeg må tegne mer. Jeg er ikke så flink som jeg skulle ønske, men øvelse gjør mester!


 

Et tilfeldig bilde av gullet mitt må jeg også ha medHa en fortsatt fin kveld, dere!

Klæsj uten mål og meningSmørje på billig materiale er helt greit det altså. Et lite sporadisk innfall. 

God natt .. Eller, god morgen heter det vel!

Dagen var fin den, men ..

Fordi jeg har skadet ryggen min en liten smule blir jeg nødt til å ta det rolig et par dager. Herlig. Eller ikke. 

Jeg hadde planer om spinning i dag, men nei. 

Jeg er ikke helt fornøyd med det, men jeg er sikker på at ryggen er bra om et par dager. Jeg kan fortelle dere dette, korstholdet mitt denne uken har vært elendig, helt ok, bortsett fra at hodet mitt skråstrek samvittigheten min febrilsk forsøker å overbevise meg om at det er helt greit at jeg har vært usunn denne uken (for det er jo helt greit). Det føles litt på samme måte som når en sier til seg selv at nei "JEG ER FAKTISK IKKE SÅÅÅÅÅ FULL! Shcal baaare ha LITT mer vin.",

 

Riiiight ...

Vel vel, denne kvelden har gått til baking og husvask (jeg er jo slik en dyktig husmor) ... HEHE ...

Jeg er jo positivt overrasket over bakeskillsa da, ikke det at fylte horn er spesielt avansert, men likevel! 


Nå skal jeg ha litt Junetid! 

Winter wonderland

Jeg elsker denne tiden, jeg elsker snø, jeg elsker at det snart er jul. Jeg har tatt meg selv i ha julefølelse flere ganger de siste ukene, litt tidlig, men utrolig koselig! Jeg er virkelig glad i vinterhalvåret. Jeg kan ikke helt beskrive følelsen jeg får når jeg ser ut av vinduet en søndagsmorgen, og ser at verden ute glitrer, det er magisk.

Nå skal jeg gjøre litt fornuftige saker i hjemmet, så jeg kan kose meg i kveld med fyr i ovnen og levende lys. Ha en fin dag, dere!Jeg er lykkelig <3

A miracle with paws

The greatest fear dogs know is the fear that you will not come back when you go out the door without them.

Autopilot

Lenge har jeg følt at jeg sitter litt fast, jeg har det fint, men jeg sitter litt fast. Jeg venter på at kreativiteten skal komme til meg, men jeg har innsett at jeg nå må ta sakene i egne hender, er det en mulighet for at jeg har blitt litt lat? Kanskje. Jeg tror jeg må ta meg litt Junetid fremover, jeg trenger det. Tid hvor jeg kan la mine kreative sider blomstre. Jeg lever sånn på overflaten om dagen at hjernen min nærmest har sluttet å fungere (hehe), snart må jeg la hodet jobbe, gi meg selv litt utfordringer.

Ja! 

Om noen lurer på hvordan det gikk etter forrige innlegg, jo, jeg klarte å stå opp tidlig! Jeg klarte å gi meg selv en effektiv styrkeøkt tidlig på morningen, jeeey me! 

I dag har jeg spist alt som er godt, som jeg vanligvis gjør på lørdager. Herlig!

 


The true sign of intelligence is not knowledge but imagination

God natt, dere!

Jeg sitter her, trøtt i trynet og utrolig klar for sengen. Jeg har vært trøtt store deler av dagen bortsett fra under og etter trening. Spinningen var hard og herlig som vanlig, jeg ser frem til neste gang.

Jeg håper på at jeg klarer å stå opp tidlig slik at jeg kan legge inn en god styrkeøkt før arbeid, det hadde vært supert, men lite sannsynlig. Haha. Jeg er jo et lite sovedyr, men den ekstra halvtimen er virkelig ikke verd det, den føles bare som et lite sekund, så hvorfor ikke bruke den på noe fornuftig? 

Tror jeg skal satse på det. Så kan jeg oppdatere dere angående det i morgen, hvis ting ved et mirakuløst vis skulle gå som planlagt.. 

 


Instapic

Everlasting love

Hei og hopp!

Nå er jeg straks klar for å løpe ut og male litt husvegg. Jeg sov egentlig litt for lenge i dag, men var også litt for lenge oppe i går, så da blir det vel gjerne slik. Jeg har akkurat fortært en litt i overkant sunn frokost, det går så mye i egg om dagen at jeg holder på å bli sprø. Det er en fin kilde til proteiner, og veldig enkelt å tilberede, men jeg må si at jeg er en smule lei (til tider). 

Klokken 19 skal jeg forresten på spinning, det blir godt å få svettet litt. Jeg er fortsatt støl etter styrkeøkten jeg hadde her forleden, men jeg tenker å ta et par mage/ryggøvelser i dag likevel. 

Nå må jeg nesten komme meg opp av sofa'n så jeg får gjort noe nyttig.

Random.Fotoshoot

Denne fine jenta er datteren til en god venninne av meg :)

Har hatt en super dag

Startet dagen med en fantastisk deilig styrkeøkt (jeg begynner allerede å føle det på kroppen, litt stiv), våknet ved at høstsolen tittet sånn smått inn gjennom vinduet. En fin måte å våkne på, syns jeg. Jeg har tatt litt bilder i dag av søte Kaisa, datteren til min kjære venninne, Karina. Legger ut bilder av henne i et eget innlegg.Klar for å løpe ned til fotoshoot. Har hatt en fin og produktiv dag :)
Frokosten min. Spiste sen lunsj hos Karina etter shooten, da ble det fine rundstykker, såååå gooodt, og såååå lite sunt. Haha. 

I morgen drar jeg til Alta sammen med Malin, vi skal på Susanne Sundfør konsert. Jeg ser virkelig frem til det! :)

Jeg føler meg flink

Da var dagens treningsøkt over. I dag klarte jeg virkelig å presse meg ut av komfortsonen, på slutten grep kvalmen tak i meg, men jeg klarte likevel å presse meg videre de få sekundene som var igjen. Fantastisk økt, jeg endte opp med å se ut som en vandrende tomat, men det er helt greit det altså! 

Jeg er mer enn fornøyd med dagens innsats!

Istagrambilde fra i sted. 

Nå skal jeg få i meg litt mat i form av kjøtt og grønnsaker. Nå har jeg en slik god og avslappet følelse i kroppen, den følelsen som alle treningsglade mennesker kjenner til. Deilig! 

Klar for trening
Dagens frokost

Nå skal jeg straks komme meg ned på trening, i dag er det spinning igjen (herlig). Målet med treningen min er hovedsaklig å få opp formen, jeg ønsker å ha en sterk kropp som tåler litt, jeg ønsker å kunne ferdes langt ute i terreng uten å bli sliten. Jeg har ikke slått fra meg tanken på halvmaraton, så kanskje jeg og mamma tar den lille utfordringen neste år. Personlig tror jeg ikke det blir noe problem. 

Jeg ønsker selvfølgelig også å føle meg bra, men det kommer automatisk med trening og riktig kosthold, så jeg prøver å ikke tenke så mye på det. Klar for trening :)Nå må jeg løpe, ble litt stressinnlegg. Men pyttpytt!

Herlig

Jeg har hatt en utrolig fin kveld sammen med kjæresten min. Da han kom hjem fra en lang jobbhelg ble det pizza og cupcakes på oss (har med andre ord vært litt husmor i dag). Jeg skal ikke skryte på meg noe husmorskills, men det var ihvertfall veldig hyggelig for han å komme hjem. 

Dagens trening har jeg utsatt til i morgen, da satser jeg på en hard og god styrkeøkt, ser frem til det!


 

Toppingen ser ut som potetmos. Haha. Men det smakte godt da!Her må jeg si meg fornøyd!

<3

Bloggen min er ikke veldig spennende om dagen, jeg ramser stort sett bare opp hva jeg har gjort, men det er greit for blant annet pappa å se hva jeg bruker tiden min på :)

Feeling good

Nå har kjæresten min nok en gang dratt på jobb, jeg skulle egentlig ønske jeg kunne være med, men det får bli en annen gang. Når jeg er hjemme får jeg i det minste konsentrert meg om trening. I kveld har jeg tatt en styrkeøkt her hjemme. Jeg kommer til å trene litt styrke sammen med mamma igjen, det er et par øvelser jeg ikke kan ta alene, så det er greit med litt hjelp. Det blir minst to styrkeøkter og to spinningøkter i uken, så tar jeg det som det kommer de tre resterende dagene. Slik kan man blant annet spise hvis man vil holde seg unna brød.Nå skal sette meg litt i sofakroken med en kopp te! :)

Nå er jeg trett

Glad, mett og fornøyd. Har nå spist en fantastisk kveldsmat, ikke så fryktelig sunn grunnet rundstykket, men pyttsann! Jeg prøver så godt jeg kan å styre unna brød/hvetebaks, det går stort sett veldig bra, men akkurat dette har jeg hatt lyst på en god stund nå.

Av og til er det jo helt greit å unne seg litt godt. Jeg får heller lide litt som følge av hvetebakstspising, jeg kommer sannsynligvis til å få mage på størrelse med en badeball nå (magen min er ikke så veldig glad i gluten). Haha. I dag var forresten første spinningen på noen måneder, det var godt å begynne igjen og jeg gleder meg til å få trent mer fremover. Forkjølelsen plager meg overhode ikke under trening, tror det går fint å trene så fremt man ikke har feber. 

Deilig å være litt aktiv igjen <3

Nå skal jeg sove, god natt dere!

Sleepyhead

I går la jeg meg til å sove klokken ni på kvelden og sov som en stein frem til jeg fikk en telefon fra skolen like før åtte på morningen. Jeg forstår med andre ord ikke hvorfor jeg har vært så trøtt nå på ettermiddagen, kanskje har jeg fått for mye søvn? Det er en mulighet. Jeg sov ihvertfall noe i retning to timer etter at jeg var ferdig på jobb. Jeg la meg egentlig bare i sengen (glup som jeg er) for å slappe av et par sekunder, men alle vet jo at man bare lurer seg selv når man gjør det. Ihvertfall så ble to sekunder plutselig til to timer, det var så utrolig varmt og godt i sengen. 

Jeg satser på å ta en treningsøkt etterpå, så vil jeg garantert føle meg mer opplagt.


Det ble altså et noe trøtt bilde av meg, hvor jeg absolutt ikke hadde noe ønske om å se inn i kamera. 

Arbeidsdagen har vært super (som vanlig), men i dag så jeg film sammen med 8. klasse, ganske koselig. Vi så på filmen Matilda, som jeg sikkert ikke har sett siden jeg var 8-9 år gammel. Kjempestas! 

 

Har forresten fortsatt sko til salgs.

Skoene er virkelig kjempefine, bare synd de er litt for store.

Str: 38 (mer som 39)

Pris: 200

Aldri bruk :)