oktober 2013

Glutenfrie havrepannekaker

Nå har jeg for første gang laget glutenfrie pannekaker, og jeg må si jeg er positivt overrasket. Smaken er ikke så veldig annerledes fra vanlige pannekaker (i tillegg er det veldig mettende), anbefales på det varmeste for de som vil kutte ned på inntaket av hvetemel. Selv forsøker jeg som best jeg kan å holde meg unna gluten, noe som for meg er utfordrende i perioder.

Jeg har i tillegg erstattet sukkeret med sukrin, hvilket er et bedre alternativ om en ønsker å få ned sukkerinntaket. Selv skal jeg kutte en del ned på sukkeret, jeg har blant annet tenkt å holde med unna godteri og brus i en måned, mest for å se hvordan dette påvirker meg, både fysisk og mentalt. (håper jeg klarer det). 

Pannekakeoppskrift

  • 3 dl glutenfritt havregryn
  • 3 egg
  • melk (her gikk det på magefølelsen)
  • 1 ts sukrin

Enkelt og greit!



Et godt måltid etter trening! :) Nå skal jeg arbeide med analyse, ha en fortsatt fin kveld, dere!

hits