hits

november 2009

Valpen min er rabiat

Isis har valgt å være på sitt verste lekehumør nå midt på natten, hun stakkar har vel akkurat samme døgnrytme som meg. Heldigvis sover hun veldig mye da, hun blir alltid litt trøtt etter å ha lekt. Hun prøver faktisk å finne seg en passende soveplass blant dynene, as we speak. Det skal ikke være lett nei.

img2654img2632
                                                
Lillingen var flink og tisset på avispapiret

img2643img2548

Slik så hun ut imorges(til høyre). Og ja, dorullen er veldig morsom å leke med.

                  img2616
Jeg har forresten vært flink og pyntet til jul. Skumle nissen!

Pynte til jul

God morgen! eller, ihvertfall nesten. Nå skal jeg vaske, rydde og pynte til jul, noe jeg faktisk gleder meg til. Er skikkelig trøtt, la meg ikke før klokken 6. Babyen min sover som en stein, nok en gang var hun heldig og fikk komme opp i sengen. Jaja, er jo bare kos det, så fremt lillingen ikke tisser.

87d5adccfb

Ah, nå skal det pyntes!

Gi meg tips, folkens!

Snoker veldig mye på diverse blogger, og kommer ofte over mennesker som virkelig har peiling når det gjelder klær og diverse tilbehør. Folk som er utrolig flinke og tør å eksperimentere litt. Selv er jeg veldig konservativ i klesveien. Prøver å forbedre meg, men er overhode ikke lett. Så da er spørsmålet, hva er det egentlig som kler meg? Noen som har noen tips eller meninger å komme med? Kan jeg skille meg ut og se bra ut samtidig? Gi men noen Idèer til neste gang lommeboka mi skal tømmes. Skriv også gjerne hva slags klær dere selv liker, og gi meg en eventuell link til de klærne. Da blir jeg kjempe glad! :)

img1393

Forresten

picture0026

Tror dere jeg trenger en hårklipp eller? Det tror jeg.

June Helèn elsker is!

Hallo alle sammen! Sen blogging som vanlig. I dag sto jeg ikke opp før klokken to på dagen. lille Isis min hadde litt problemer med å sove i natt, men når hun til slutt fikk mast seg til å få komme opp i sengen var alt ok, hun sov faktisk helt til jeg sto opp! Men så klarte vi ikke å sovne ordentlig før tidlig på morgenen da. Nå skal jeg snart sette på en film å spise meg tjukk på is. Det er kos!

img2542

Frister skikkelig med Ben&Jerry's som alle skryter sånn av, men jeg må desverre nøye meg med bellaitalia, jeg som bor utenfor sivilasjonen. Ihvertfall ikke langt i fra. Men jo, jeg trives!

038052

I sommer da jeg og kjæresten min var og besøkte søsteren min, bildet er tatt i San Diego. Første gang jeg smakte peanutbutter icecream! mmm! Elsker isbarer, virkelig.

Noen koselige amatørbilder!

kjre

laeess

Kjæresten min.

rooose11

Mine hender, som jeg har redigert.

img079711

Syns ikke bildene er så aller verst. Men har sååå mye å lære.

Nå er babyen min her!

I dag har jeg og kjæreste hentet lillejenta mi isis, hun er bare helt nydelig!

picture0011img2519

Så liten!

Hun har blitt ganske varm i trøya nå. I begynnelsen var hun selvfølgelig litt usikker, men nå er hun mer nysgjerrig. Stakkars Gizmo, hopper opp med en gang jeg snakker til Isis, sjalufanten min. Men hun er heldigvis snill mot den lille. På skolen har jeg bare hatt to timer i dag, begynte på skolen klokken 10.15 og sluttet 11.45, virkelig herlig!

 img2480img2511

Deilig med trening

I dag er første gangen jeg har trent på en uke, var kjempe deilig, til tross for at jeg tok det litt rolig. Planen var egentlig å jogge rolig 30 minutter og deretter ta noen mage og rygg øvelser, men de dumme joggeskoene tillot desverre ikke det, så treningen ble litt kortere enn planlagt. Har nemlig glemt de andre joggeskoene i skapet på skolen, til min store frustrasjon. Jeg er ikke en gang sikker på at de skoene jeg brukte i dag var joggesko, gjorde ihvertfall vondt etter bare 10 minutter på tredemølla. Men men, skal ta ordentlig fatt i treningen i morgen.

juuuneimg2371
img2345

Namnam mat!

Ja ting!

Nok en gang sitter jeg oppe midt på natten, kanskje ikke så veldig fornuftig av meg, men jeg trives. I går natt leste jeg hele boken "nervous conditions", faktisk en ganske god bok. Hadde muntlig analyse av boken i dag, gikk mye bedre enn forventet, med tanke på at jeg har sittet og lest boken halvt i koma i går natt sammen med 4 kopper kaffe! Når jeg kom til de siste 50 sidene var jeg helt ferdig. Men det gikk som sagt mye bedre enn forventet, så jeg er fornøyd.

Tenkte egentlig at jeg skulle legge ut noen bilder av mine "Ja ting", materialistiske goder som jeg helst ikke vil være foruten.
pink ipod shuffle 
Shuffle, denne lille søtnosen her er nesten et must hvis man er glad i å trene. Kjøpte den sammen med kjæresten min i sommer, mest brukt av meg (mulig fordi den er rosa).

aceraspireas5536as7735zandas5739ggemstoneno
Laptopen min. Høyt elsket.

eos450d
Fikk denne til bursdagen min av mamma, tommel opp!

img2311

Elsker disse skoene, fikk de av kjæresten min i februar.

picture0010

Ullsokker!

Åpen dag og mørkekjøringskurs

Nå er jeg MAX sliten, som man ser på det innlegget under så fikk jeg meg minimalt med søvn i natt. Har vært litt gretten i dag, men bare fordi jeg er trøtt og en smule stresset. På skolen har vi hatt åpen dag, noe som egentlig har vært helt greit. Har også vært på mørkekjøringskurs, var så trøtt at jeg nesten sovnet i bilen. Jaja, nå skal jeg ihvertfall lese! Har ikke tid til å skrive stort i dag. Ihvertfall ikke før jeg er ferdig å lese.

img2263

Sløvings på høyt nivå!

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen i dag var å legge meg og sove. Jepp, kjempe lurt! Dette til tross for at jeg har en bok jeg må få lest ferdig før onsdag. Slik er det jo når man har så utrolig mye interessant å ta seg til på natten, eller hva?

  picture0004         The book --->      nervousconditions                                                                               
God morn, alle dere som snart skal sove!


Siden jeg sto opp har jeg ikke gjort stort, har ligget i sengen og sett på tv. Føler at jeg har vært meget sløv de siste to ukene, men sykdom må jo ta sin del av skylden. Nå sitter jeg og ser på Animal Planet, en av mine favoritt kanaler, sammen med National Geographic og FEM. Om litt skal jeg overføre penger til hun som selger meg valpen, så da er jeg sånn passe blakk. Men pytt pytt, penger vokser jo på trær, det vet jo alle.

img2239

Har ikke jeg herlige tøfler?                                                                    


Baby på vei

Nå har jeg og Gizmo vært en tur og skrevet under en viss kjøpekontrakt. I det siste har jeg vært innom finn.no daglig og sett på hunder. Har lenge hatt planer om å skaffe meg min egen hund, som jeg kan ta med meg når jeg flytter hjemmefra. Vel, denne planen skulle jeg realisere til våren, men den gang ei. Sånn går det når man ikke klarer å holde seg unna disse annonsene, plutselig kommer man over noe som man bare MÅ ha. I dette tilfellet var det en hundevalp, og selvfølgelig en tibetansk spaniel. Skal hente den lille jenta førskommende fredag, gleder meg veldig.


bilder

Gizmo er en skikkelig sjalufant, så dette kan bli spennende.

isisforminsket

Isis, som jeg har valgt å kalle den lille jenta.
En gang må bli den første!

Har alltid vært litt skeptisk til dette blogg "fenomenet", men nå syns jeg selv det er på tide å prøve det ut. Selv snoker jeg på diverse blogger daglig, så da kan jeg like gjerne skaffe meg en selv, så får vi se om dette er noe for meg. Ja, og jeg er forresten dårlig til dette med header og sånt (tydeligvis), men forhåpentlig så får jeg vel teken på det etterhvert. Kanskje.

Uken som har gått har vært utrolig koselig. Har blitt lite trening, og litt for mye kake. kjæreste hadde nemlig bursdag på torsdag, derfor har jeg (flink som jeg er), ryddet huset, "bakt" sjokoladekake og laget middag. Vi fikk også besøk av moren, lillesøsteren og lillebroren til kjæresten min. Så det ble med andre ord en ganske vellykket bursdagsfeiring.

toro

My masterpiece. Hva skulle jeg gjort uten TORO?


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)