hits

november 2010

A touch of pink

Hennes verden er perfekt, av og til. Det er slik hun har skapt den, i blant skal den være slik. Hun prøver, hele tiden, hun jobber med saken. Hun har forstått at verden ikke kretser om henne, hun vet at negativ tankegang ikke er et alternativ, pessimisme kan kureres, det har hun lært. Verden er hva hun gjør den til, nå er den rosa. Rastløsheten har sluppet taket, det er hun takknemlig for. Hennes verden er perfekt, ganske ofte, skjønt hun ser det ikke alltid selv, men sånn er det, av og til.

I like the way you're not afraid, you've got the world planned in your mind.

<3

 

LuringenJeg er litt nysgjerrig på hvordan det blir med søvn i natt.

Denne gangen kan jeg ikke skylde på Jon Blund, pytt pytt. Mens jeg venter på at kroppen min skal si "nei June, nå er det leggetid" tenker jeg å ta meg tid til og lese. Har ikke lest ordentlig på lenge, har hatt tid, men likevel ikke.

Jeg har ingen rett til å klage over at jeg ikke har noe å ta meg til ..

Bøker ♥Jess, nå blir det 300 sider med livlig lesning (Og nå er det svært viktig å forstå at jeg iblant tar i bruk ironi).

Bloggæs!

Null stress!

I det siste har jeg lest mange frustrerte innlegg hvor folk klager over manglende julefølelse, for meg kan det virke som de sliter rumpa av seg for å tvinge seg selv inn i julemodus (ok, så tar jeg vel kanskje litt hardt i). Dette er for øvrig et spørsmål som dukker opp hvert bidige år, hvor har det blitt av julefeelingen? .. Kanskje er det slik at ettersom vi blir eldre mister vi denne gleden som tidligere dukket opp allerede i oktober, og nå sitter vi igjen med disse minnene, mens vi desperat higer etter denne gamle, gode, barnlige følelsen. Nei, Tull! Det er selvsagt mulig å komme seg inn i julemodus, men å stresse seg inn i julen fungerer neppe særlig bra. Syns folk skal stresse litt ned.Selv skal jeg bare nyte tiden framover, spise mandariner, drikke gløgg, jobbe litt (eller mye) og trene. Syns det høres hyggelig ut. Til helgen er det julebord, bildet over viser litt av kjolene jeg vurderer å bruke, vi får se! Syns forresten Anette sin kjole er så fin, er faktisk litt misunnelig, hun kommer til å se nydelig ut på julebordet <3 ..

June Helén

Nå har jeg lyst å ta bilder

Av:

Mennesker

Emosjoner

Jul

Kulde

Lys

og

S

Har så sykt lyst å ta bilder, men føler meg så lite kreativ for tiden. Jeg føler meg hemmet av mørket som ligger over oss om lag 22 timer i døgnet (eller noe slikt), vil jo helst ta bilder ute, men er så vanskelig å få gode bilder i mørket.  Har vært forferdelig sløv når det gjelder det å ta med kameraet rundt omkring, Fypåmeg!

Bilder som er tatt i løpet av sommeren/høsten.

Jeg skal prøve å bli litt mer aktiv framover, jeg VET at det er mange som vil melde seg frivillig til en liten photoshoot nå og da. Har lyst å bli flinkere, så da må jeg jo bare kjøre på.

:)

Uhm ..

June = Verdens sløveste ++++ ..

Eller noe i den duren .. Hm .. Absolutt noe i den duren! Jeg er supersløv, det eneste jeg gjør for tiden er å jobbe, sove, spise eller spille wow med kjæresten (av alle ting i hele verden) .. Men, dere skal vite at jeg trives, saken er nemlig den at jeg har verdens besteste kjæreste *tommeloppfordet* !

Om jeg får dårlig samvittighet? .. Hah ....

 

Jovisst ..

Heldigvis skal jeg dra med meg min Anette på trening i morgen (eller motsatt), slik at jeg kan føle meg fresh til helgen og utover uken. Visst visst ..

Neimen ikke rart jeg har slike innholdsrike blogginnlegg!

God natt!

Anne Lise sin dag

I dag har Anne Lise hatt eksamen, hun syns det var kjempe gøy. Hun var KJEMPE flink, hun likte det VELDIG godt. Også kom hun hjem, såååå spiste hun knekkebrød. Senere spilte hun sims, det likte hun også veldig godt. Så dro hun et sted, vet ikke hvor, men det var sikkert også gøy. Snart må hun sove, for det har hennes mamma sagt.

 

Natta folkæns!

Verdensmester (i min egen lille verden)

Ja, jeg vet det, jeg er en elendig blogger. Jeg tenkte akkurat noe slikt som "Men det driter jeg i", det gjør jeg altså ikke. Men, jeg forsøker å overbevise meg selv, jeg skal jo ikke ha dårlig samvittighet? ..  Hmf .. Right ..

Jeg har (flink, superkul og dyktig som jeg er) begynt som vikar på grunnskolen, hvem skulle trodd det? Ikke jeg ihvertfall. Det er slett ikke ille, jeg føler nesten at jeg kler dette. Kanskje har jeg hatt for liten tiltro til meg selv, tanken på å jobbe med mennesker har tidligere vært noe skremmende, jaa,  jeg overrasker stadig (meg selv).Jeg kan alt jeg vil!

 

Bilder

 

:)KAISA MARIELL

Oida, vokser ikke penger på trær?!

Jeg prøver å tenke over hva jeg egentlig har gjort de siste dagene, svaret jeg kommer fram til er "ingenting". Jo, jeg har vært på jobb og spilt sims 3 (nei jeg er ikke avhengig .. eller?). Akkurat nå føler jeg at jeg trenger å jobbe, ikke bare fordi lommeboken min skriker etter føde, men fordi jeg rett og slett trenger å komme meg litt ut av huset, se litt folk, noe i den retningen. Jeg har ikke trent siden onsdag, jeg må tilstå at det tærer litt på samvittigheten, selv om jeg forsøker å overbevise meg selv om at det ikke gjør det. Jeg har jo den unnskyldningen at jeg for øyeblikket er forkjølet, noe som i grunn er en fin unnskyldning. I morgen skal jeg få lettet litt på samvittigheten min ved å være med på spinning klokken 08.15, syns det er ganske sporty av meg. Har bestemt meg for å boikotte forkjølelsen : )

Snart er det forresten dags for å tjene mer penger, forhåpentligvis får jeg råd til julegaver. Jeg føler at jeg har mye å se fram til, det eneste minuset i livet mitt nå er at penger ikke vokser på trær (som tidligere påstått), og den lille forkjølelsen som ser ut til å ha kommet for å bli.


Neei, så ille er det ikke.