hits

november 2011

Trening

Ah, nå har jeg vært flink, har lagt bak meg 40 minutter på mølla + styrke på mage, rumpe, lår og rygg. Føler at jeg er back on track nå, trening begynner å bli en nødvendighet i hverdagen min, gøy. Jeg kvier meg ikke for å hoppe opp av sofaen og slenge meg på mølla om dagen, det er fint. Nå har det seg slik at hvis jeg dropper trening i tre-fire dager så mister jeg meg selv i "VIL-IKKE-OPP-AV-SOFAEN!!" modus, (såppas kjenner jeg meg selv) ikke bra! Jeg har blitt flinkere å droppe brød og andre hveteproduker, selvsagt blir det litt nå og da, men det gjør ingenting! 

Jeg ønsker meg forresten masse snø til jul, dette er noe deprimerende ...Svett June! (ser ut som jeg er snus eller noe) .. Jaja :)

Christmas isn't a season. It's a feeling.

Jeg har lyst å gjøre noe kreativt, men har innsett at det egentlig er for sent, klokken er for mye og det er leggetid. Øyelokkene er i ferd med kræsjlande ned på de blå posene som henger like under øynene mine, jeg er trøtt. Men før jeg legger meg har jeg planer om å nevne (for ørtogførtiende gang) at det snart er jul. Dere har sikkert ikke fått høre det nok i høst. Det er snart jul .. Det er snart jul.. Det er snart jul, dere! .. Snaaaart ER det JUL!! .. *SMIL* .. Ja, jul er nemlig best! Snart skal jeg gjøre om hjemmet til et glitrende, blinkende, lysende, julekatastrofeområde. Jepp, det skal jeg.

Julekule fra i fjor. Hjertehjerte.

Nuun.

I år blir det en god del hjemmesnekrede julegaver, fordi jeg finner så stor glede i det selv, fordi juleverksted er det koseligste som finnes og fordi jeg ikke er den rikeste i nabolaget, det syns jeg er helt greit. 

Love.

musicnodes
Frank Sinatra: Have Yourself A Merry Little Christmas
Sweet Dreams!

JuneJuneJune, du er så sløv.

Jeg er en liten smule frustrert over dagen i dag, jeg hadde DE planene, DE planene om å vaske, rydde og shine opp leiligheten, men nei. Neeei, gjett hva? Sengen var mer fristende. Seng > Vasking, easy ... Dette betyr bare at jeg må ta meg av vasking av leilighet i morgen, great ... Min dårlig side nr 1: utsetting av kjedelige oppgaver. Meen, til tross for at det for øyeblikket ser ut som et bomba h...hus, så har jeg det ganske koselig.

 

Bare se!

Ellers må jeg bare si at jeg forsov meg med glans i morges, men det gikk heldigvis fint. På skolen begynte jeg på et nytt maleri. Gøy. 

Ravn i olje.Jeg er fryktelig stor fan av varm melk med rosiner og honning. Men F...@$£?!!!! ... Det er lite koselig å brenne tunga! ... 

Men nå, Grey's Anatomy! 

Morn!

Nå er det skole på meg! 

Rubbish

I dag har jeg vært på jobb på esso. Jeg må si at esso har noe dårlig innflytelse på matvanene mine, ikke bare drikker jeg tonnevis med sukker og e-stoffer, jeg spiser i tillegg fylte grisetarmer i brød. Eller vent, bruker de fortsatt grisetarmer? Jeg vet ikke, sannsynligvis ikke. Men uansett, sunt er det ikke. 

Velvel, det gjør ingenting. Ikke i dag, i dag fortjente jeg noe skittent, junk, and stuff like that. Jeg er sliten, men det gjør ingenting det heller, for snart er det leggetid. Jeg har lite å gjøre, men bare fordi jeg har valgt det selv. Jeg kunne gjort noe koselig, morsomt, lærerikt eller underholdende nå, men jeg vil ikke. 

Bloggggesss