hits

november 2012

Jul i hjemmet

Juuuulemusikk <3

Akkurat nå har jeg det så koselig som overhode mulig. julen er jo den beste tiden av året, syns jeg. Jeg elsker julen, julen er magisk. Alle lysene, luktene, festene, maten, menneskene som kommer hjem på juleferie, det finnes ikke noe bedre! Jeg er spesielt glad i julemat, julemat er helt klart best. Jeg er også glad i pepperkaker, pepperkaker og melk en lørdagsmorgen, mmm. 

Nå har jeg vært flink, jeg har løpt rundt med støvsuger og langkost, julepynt og støvkluter med herlig julemusikk i bakgrunnen, nå mangler jeg bare en stjerne til å lyse opp vinduet mitt. Jeg er glad, lykkelig faktisk. 

Jeg skal belønne meg selv med gløgg og mandariner, for god innsats. Ja, jeg er flink! Superflink! Jeg har også trent i dag, en god økt, men jeg skal spare dere for treningsprat i dag.

Nå skal jeg kose meg i sofakroken sammen med Julia Roberts, Kaos, mandariner og gløgg.

Ha en fin kveld/natt, dere. God jul! 

  

- June

Treningsfri

I dag har jeg tatt meg treningsfri, selv om jeg egentlig skulle hatt spinning. Det er bra, for en trenger en pause innimellom, hadde det ikke blitt pause i dag ville det blitt syv treningsdager etter hverandre, noe som kan bli litt i overkant mye for skrotten min. I morgen kjører vi (jeg og mamma) på med en ny styrkeøkt, jeg satser på at det blir bra, er nemlig støl etter gårsdagens økt, spesielt i magen og på baksiden av lår. 

Har forresten kjøpt meg verdens fineste neglelakk (sånn for å havne litt ut av kontekst).Jeg kommer definitivt til å kjøpe flere slike, i ulike farger så klart. Denne var fryktelig lett å påføre, selv for meg! Haha. 

Dette er det eneste dere får se av meg i dag, har tatt en lengre ettermiddagslur, så er noe trøtt i trynet. 

Jeg og mamma slet så sykt med å finne ut hva vi skulle ha til middag i dag, og endte dermed opp med pølser i brød. Haha! Høres stusselig ut, men det var veldig godt akkurat i dag. Deretter tok jeg, som jeg nevnte, en lengre lur. Hm .. 

Naken

Ja, for mange er dette å gå naken. Selv har jeg tuslet rundt naken en liten stund. Jeg er ikke redd for å vise meg slik, selv om de som er vant til å se meg fresh og nymalt i ansiktet kanskje måtte mene at jeg ser trøtt ut, kanskje til og med syk. Trøtt og blek, det er helt greit, det. Dette er jo meg, mitt ansikt, det er jo slik jeg ser ut. 

Jeg liker å sminke og ordne meg, som jenter flest, men jeg liker også å stå opp på morgenen, ta på meg klærne, børste håret og deretter gå rett ut døren, det er befriende. Jeg føler meg vel, vel med meg selv, hva er vel bedre enn det? 

Alle burde slippe seg selv litt fri innimellom, komme seg litt ut av komfortsonen. Jeg vet hvordan det er, jeg vet at en føler seg litt naken, men hva så? 

'

FotoLitt flere bilder fra Italia :) 

Jobb, Justin Bieber og trening

Nå er jeg utrolig sliten. Det har vært en lang dag, spesielt med tanke på at jeg kun har fått rundt to timers søvn i natt. Årsaken til det er jo at jeg sov for lenge natt til søndag (så ja, helt og holdent min egen feil!).

Jeg har vært på jobb, Der ble jeg tvunget til å tegne Justin Bieber. Jeg jobber som vikar og hadde i dag sjette klasse i tegning de to siste timene. Veldig gøy, men jeg er jo absolutt ingen belieber (skrev jeg det riktig?). Haha. Som sagt, veldig gøy. 

etter jobb jogget jeg på mølla i 60 minutter. Deilig! Det høres kanskje rart ut at jeg sier det, men kroppen min er rett og slett helt super, jeg elsker formen min for øyeblikket. 60 minutter gikk kjempefort, og det er godt å kjenne at kroppen jobber. I morgen er det styrke på hele kroppen, det blir bra!

Haha, hva skal man si? Jeg rakk jo aldri å bli ferdig, men barna var jo mer enn fornøyd! 

Nå skal jeg ta meg en kopp te, jeg fryser, og da er det aldri feil med litt varm drikke <3 

FotoJeg tok bilder av vakre Guro tidlig i høst, men la aldri ut dette bildet. Jeg forstår ikke hvorfor, derfor er det greit at jeg senest i går gikk gjennom bildene en gang til. Jeg er veldig fornøyd :)

I dag er jeg så støl at jeg holder på krepere, jeg føler meg som en gammel dame, men det er absolutt verdt det. Spinningøkten i dag var tyngre enn vanlig, nettopp fordi jeg er så inn i graaanskauen støl i lår og setemuskler (aka rumpe), styrkeøkten i går var hard. Nå skal jeg straks få i meg en noe sen søndagsmiddag, så er det kveld for min del.

Ha en god natt, dere! :)

Lørdag, kosthold og trening

Lørdager er noe jeg ser frem til allerede på søndag, dette er selvfølgelig fordi lørdag er en spisehvaduvildag, noe jeg liker. Jeg har slitt litt med kostholdet denne uken, sunn mat jeg til vanlig spiser har rett og slett bydd meg i mot. Jeg har så utrolig dårlig fantasi når det kommer til mat/kosthold, jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal spise om dagen. Men det går seg til :)

I dag har jeg kjørt bakkeløp + styrke på kjerne og bein, det gikk overraskende bra. Jeg gruet meg litt til bakkeløp, men jeg har tydeligvis undervurdert meg selv. I morgen er ukens femte og siste treningsøkt, så kommer en ny treningsuke!  


Godteri!

Ellers har jeg sett film sammen med besteste mamma, alltid like hyggelig! 

Nå skal jeg sysle litt med mitt, ha en fin kveld! 

Foto, black and white


Jeg lovte å legge flere bilder ut på bloggen :)

Mitt nye kreative hjørne

Takket være min snille svigermor (som har vært på ikea) har jeg nå fått et lite hjørne hvor jeg kan sysle med mitt, jeg er så utrolig glad. Det er faktisk slik at jeg kan sitte i sengen bare for å nyte synet at hjørnet mitt. Haha.

Bare se!Det har vært veldig mye styr her hjemme, men nå begynner ting å falle på plass! Kjæresten min og hans nevø Ole har jo jobbet på spreng med å få opp alt av hyller og andre duppeditter.Alle tingene mine har også fått plass.


Endelig klesstativ

 

Dette er altså årsaken til at jeg ikke har giddet å blogge på et par dager, jeg har heller prioritert litt andre ting. Har forresten fått øyebetennelse/infeksjon/et eller annet, så nå må jeg bruke øyedråper hver andre time. Koselig. Eller ikke. Dette betyr også at jeg må være sminkefri i rundt 10 dager, kan ikke påstå at det plager med stort. 

Hehe.

God natt, dere!

Musikk på hjernen

Karpe Diem/Kråkesølv - Støv

Foto
Her er mine favorittbilder fra Italia, jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg har jo fryktelig mange bilder jeg er fornøyd med, likevel havner disse to på topp. Jeg kommer til å legge ut litt og litt bilder fremover så det ikke blir så rotete. 

Ny uke, nye muligheter

Jeg har faktisk dyttet i meg karbohydrater i form av godteri hele helgen, det vil altså si at jeg har spist snop fredag, lørdag OG søndag. Denne uken har ikke vært helt topp på treningsfronten heller, i og med at jeg bare har trent tre ganger, Men vet dere, det gjør ingenting!

I morgen starter en ny uke, da følger jeg planen til punkt og prikke. Jeg vet at en kan få presset inn treningsøkter over alt i uken selv om en har mye å ta seg til, men denne uken har jeg rett og slett ikke tatt meg tid til alle øktene. 

På fredag var jeg på kino i Lakselv hvor jeg (fjortis som jeg er) så på den siste twiilight filmen. Jeg holdt på å dø litt der en stund, men jeg tviler på at jeg var den eneste. 

I går fikk jeg forresten smakt litt på utelivet, nei, nå lyver jeg egentlig. Mye til uteliv var det jo ikke (ikke for meg), det er en liten mulighet for at jeg var den yngste blant klientellet, uten at jeg er helt sikker. Koselig var det jo likevel. 

I morgen er det back on track, ikke noe tull-mat før lørdag. God natt!

Stuck on my mind

Haha. Thanks Ole! 

Wedding in Italy

For de som ikke var der.

Dette var en uforglemmelig og vakker oppelvelse.

Siden dette bare er en liten del av bildene som er tatt, kommer det sannsynligvis litt flere bilder etterhvert. 

11. november

 Nå er jeg mett og snart klar for sengen. Jeg sitter her, intullet i pledd, det er fyr i ovnen, levende lys og alt er bare supert. Jeg er glad. Spinningtimen i dag gikk kjempebra, jeg følte at jeg klarte å yte maksimalt, så jeg er fornøyd! Etter spinningøkten ble det en halvtimes stretching, Kanskje jeg for første gang i livet klarer å bli myk i kroppen? Vi får se! 

I morgen blir det nok en styrkeøkt. Den største utfordringen for meg er å holde et sunt OG variert kosthold, men jeg gjør så godt jeg kan.

Nå skal jeg se litt etter filmer på netflix, før jeg lusker i seng. 

Ha en god natt, dere!

HELLO Ducky!


Middag/kvelds, Stekt laks med fullkornsris

Treningsfri, godteri og flybilletter

I dag er ukens første og siste treningsfri, det føles utrolig bra, jeg og besteste mamma har vært kjempeflinke! I dag har jeg spist meg mett på karbohydrater og sukker i form av godteri og is, som jeg vanligvis gjør på lørdager. I morgen er det nok en treningsdag og tilbake til sunne matvaner. 

Jeg har også en gladnyhet. Søsteren min bor for øyeblikket i Puerto Rico (Karibien), og nå har det seg slik at hun har spandert billetter på meg slik at jeg kan komme på besøk (dette blir i mars). Det blir så utrolig godt å være med henne igjen, jeg gleder meg virkelig. Jeg reiser sannsynligvis også dit i januar sammen med min kjære, vi tenker å bestille billett så fort vi får råd, ingenting er jo bedre enn det! Først en tur med min kjære, så en tur med mamma, stefaren min og lillebror! *lykke*Søsteren miin er så fiiin!

Her er noen bilder søsteren min har tatt fra PR<3

boring

Jeg hadde så mye fornuftig å komme med i dag, egentlig. Jeg hadde det i hodet, i sted. Det forsvant,

Kanskje en annen dag.

Jaja. 

Nå skal jeg jo snart legge meg uansett, så da går det vel i grunn greit. I dag har jeg vært på spinning, men styrkeøkten utsatte jeg til i morgen, i morgen etter langkjøringen. Det er det beste. 

Sov godt, dere! 

 

Lillegullet <3

Hvorfor jeg trener

Fordi kroppen min fortjener det. I en ellers stillesittende hverdag er dette det minste jeg kan gjøre for kroppen min. Jeg priser meg lykkelig over at jeg er frisk, at kroppen min er frisk, at jeg kan gå, løpe, hoppe og danse når jeg vil. Det er slett ikke alle som kan det. 

Jeg ønsker å sette pris på det veldig mange tar for gitt. 

Det har lenge vært viktig for meg å se bra ut, for meg selv. Dette er ikke lenger hovedårsaken til at jeg trener, de ytre forandringene er en flott bonus som resultat av fornuftig kosthold og mosjon. Ja. Men ved å forandre mitt syn på kropp, kosthold og trening har jeg gitt meg selv en større glede ved det jeg gjør. Det gjør meg sterkere, fysisk og mentalt. 

Jeg har dårlige dager også, det har alle, og det er selvfølgelig helt greit. Jeg blir også stolt av meg selv når jeg ser gode forandringer på kroppen min, for ja, jeg bryr meg om det også, men det finnes viktigere årsaker, jeg ønsker å gi kroppen min det den trenger. Jeg er tross alt så heldig at jeg har en velfungerende kropp, hvorfor ikke sette pris på den :)

For en flott dag!

Dagen startet bra ved at jeg hoppet opp av sengen, mekket sammen en god frokost (stekt egg og nøtter) og heiv meg ut døren. Ute møtte jeg masse herlig snø som dalte tykt ned fra himmelen, det minner meg på at det snart er jul, og siden jeg elsker julen får jeg en god, koselig følelse inni meg. Baggen jeg hadde slengt over skulderen var pakket med treningstøy og diverse andre nyttige dusjting, det var jo en liten fare for at jeg kom til å svette under styrkeøkten, så da er toalettsaker kjekt å ha. Jepp!

Styrkeøkten var god, og jeg føler meg mer enn flink, faktisk superflink! Etter styrkeøkten var det tid for en litt uortodoks middag.Sååå utrolig godt! Grønnsaker, ost og kjøttpålegg med hjemmemekket dip. NAM! 

I morgen er det tid for bakkeløp og stretching. Gudene skal vite at jeg gruer meg, jeg har ikke hatt noen form for bakkeløp siden tidlig i høst, om jeg ikke husker feil. det blir spennende! 

 

(edit) Dette snøfylte synet møtte meg i morges. Så fiint <3


Meg, sminkeløs og .. Uhm .. Søt? Haha. Rett før trening ;)

Jeg er forresten meldt tjenestedyktig i sivilforsvaret, jeg må ærlig innrømme at jeg ble en liten smule grinete da jeg mottok sivilforsvarets trusselbrev, men nå er jeg i grunn veldig positiv til det hele. Dette må jeg bare ta med et smil, og se på det som en fin, lærerik mulighet :) 

 

When you're bored, you can just ..

Treningsøkten gikk bra, om dere lurte! God natt :*

snart klar for trening

Jeg har egentlig hatt en fryktelig kjedelig dag, treningen kommer derfor til å bli dagens høydepunkt. Jeg vet ikke riktig hvorfor alt ble så kjedelig, men jeg klarer ikke helt å gjøre meg til venns med søndager. Merkelig. Nå starter ihvertfall treningsdagene, nå er det 5 dager med trening så er det fri fredag og lørdag. 

Det blir bra! 

Dette har jeg nettopp fått i meg. Mat må en ha.

Film og godteriHar nok en gang hatt en superhyggelig lørdag hjemme hos min besteste mamma. Kvelden gikk i grunn altfor fort, jeg skulle ønske tiden kunne roet seg litt ned, men nei. Jeg føler meg forresten fryktelig fornuftig, de fleste er (som jeg har forstått) ute og feirer en litt sen halloween, Håper alle sammen koser seg!

I kveld har jeg og mamma spist nachos, sjokolade og annet godt mens vi så på Lord Of The Rings, Two Towers. Extended edition så klart! Elsk, elsk, elsk! Jeg har alltid hatt en liten crush på Viggo Mortensen, helt siden den første filmen kom ut i 2001. Haha. Da var jeg hva? 10 år gammel. Jepp! 

I morgen blir det trening igjen, noe jeg ser frem til!
Som sagt, kos dere alle spøkelser, vampyrer, hekser, zombier, cowboyer, bunnier og andre skumle, søte, halloween-vesener! 

(:

Finally weekend, again.

I dag sto jeg opp i ni tiden, klar for å hive meg inn i noe utenfor min egen komfortsone, det gikk fint, det var slett ikke skummelt. For meg (for de fleste) er det viktig å ta i mot små (og store) utfordringer i hverdagen, i dag var jeg vikar på spinningen for første gang. Vi kom oss fint gjennom timen, jeg ble litt svett selv om jeg ikke kunne ta i så hardt. 

Å gå ut av ens egen komfortsone er viktig, en får mindre frykt for det som er ukjent, i tillegg lærer en mye nytt som ofte er viktig for en egen utvikling. 
Jeg har hatt en fin dag. Nå er det helg, og i morgen skal jeg spise nachos hos mamma, mens vi ser på LOTR. Blir virkelig, virkelig ALDRI lei de filmene <3

Gleder meg!

God natt, dere!

Back on track

Døsig, jeg føler meg døsig akkurat nå, men det gjør ingenting! Jeg har hatt to fine treningsdager. I går ble det 45 minutter spinning etterfulgt med litt styrke. Tok det litt rolig i og med at ryggen min ikke er 100 % bra, det gikk fint. I dag jogget jeg 30 minuter på mølla, det er greit å starte i det små når det er en god stund siden en har jogget (vil ikke pådra meg noen skader), neste gang vil jeg øke med 15 minutter. Målet er å jogge 15 km i nærmeste fremtid (dvs om et par uker), satser på at ting går som planlagt og at vi klarer å holde motivasjonen oppe!  

Det er fint å ha mamma, jeg trener best sammen med henne, vi er flinke på å motivere hverandre, og det er flott!

Riktig kosthold er alfa omega!

 

Slik vil forresten dagene våre se ut fremover:

 

Mandag: Styrke
Tirsdag: langkjøring + stretching
Onsdag: 45 min spinning + styrke
Torsdag: bakkeløping
Søndag: 60 min Spinning