hits

desember 2009

Shopping

I dag har jeg vært i Alta på julegave shopping, eller bare shopping. Har handlet minimalt med julegaver og masse ting til meg selv. Føler meg litt egoistisk, men var utrolig kos å skeie ut litt. Blir nok ikke shopping på meg på en stund nå. Shoppet en smule for mye, og det endte til slutt med fire par sko. Herlig! Snakker vi SKOfetisj eller?

Noe av det jeg kjøpte. Jakke, topp og sko.Ja, speilet er kjempe skittent, ikke spør meg hvorfor.Ah, jeg elsker disse skoene!

Trening og en nokså random outfit

Har vært flink i dag og trent for første gang på to uker. Ja det stemmer. Har nemlig ikke hatt noe særlig treningsmuligheter mens jeg har bodd hos bestemoren og bestefaren min. Var med andre ord deilig å komme hjem igjen. Så da ble det 30 minutter på tredemølla, med nokså varierende trening. Deretter tok jeg noen mage og rygg øvelser. Var veldig forfriskende å få trent litt igjen. Etter den lille treningsøkten hev jeg inn på med et deilig kyllinglår. NAM! Blir forresten Alta tur på meg imorgen, da blir det kanskje litt shopping og masse julegavehandel. Eller motsatt? Er ikke godt å si. Men men, jeg gleder meg ihvertfall.

Bare noe jeg trakk på meg etter dusjen for behagelighetens skyld, men med skoene så ble det jo riktig søtt etter min mening.

img2715

Frøken asosial

Nei, jeg har ikke blogget på et par dager. Dette skyldes nok en gang at jeg ikke har hatt tilgang til internett. Er vel greit å ta en liten pause fra det også innimellom. Bortsett fra at jeg har vært utrolig asosial når det gjelder internett så har jeg vært langt mer asosial in real life. Kanskje på tide å gjøre noe med det eller? Kanskje. Hadde forøvrig engelsk heldagsprøve i går, var egentlig ganske koselig. Skrev 5 sider, så jeg er fornøyd. Oppgaven var å skrive gothic horror story. Nå venter jeg utålmodig på pakken fra nelly.com, fysj jeg hater å vente.

Slenger inn et dårlig bilde fra forrige uke!

img3795

Snø er herlig!

Jeg elsker snøen, jeg elsker vinteren her i nord. Grunnen til det er rett og slett at snøen får alt til å virke så rent og uberørt. Egentlig så er jeg utrolig glad i årstider generelt, så det hadde vært fælt for meg å bo på et sted med sommer året rundt. Det er virkelig koselig å feire jul og adventstid når det er mørkt døgnet rundt og 20 kuldegrader ute, slik at det knitrer under føttene når man tar seg en spasertur. Vet at det er utrolig mange som er uenig med meg når det gjelder dette, men men. Hvit jul er et must for meg. Desverre har været her i nord vært ganske ustabilt i det siste, men håper kulden holder seg til godt over nyttår. Etter jul kommer jeg til å skrive et innlegg om hvor mye jeg gleder meg til sola kommer tilbake, vent å se!

img1946

Vinter
hjertestortlite

Så til noe annet

I dag har jeg nemlig klart å gå berserk på nelly.com, virkelig lurt å begynne og se på klær på diverse nettsider uken før jeg skal til den eneste byen i finnmark, nemlig Alta (Tilgi meg Hammerfest og alle andre små kysthøl). MEN, Kostet meg bare 1400 kroner, faktisk litt under. Syns slettes ikke det var ille, kjøpte meg to par sko, to strikka cardigans, en kjole og en jakke. Høres det bra ut eller?

Det syns ihvertfall jeg!

picture0046

Og ja, bilde må vi ha!

Liten pause fra internett

Hei hei. Har visst ikke fått blogget på et par dager, men slik er det når man ikke har tilgang til internett. I dag har jeg hatt fri, deilig deilig. Har benyttet dagen til å trene, rydde, prøve diverse kjoler, også har jeg spist pizza og godis! Tok lørdagen i dag nemlig. I morgen har jeg jobb, så da må jeg stå opp tidlig. Men det er vel egentlig helt greit. Gleder jeg meg utrolig mye til jul nå, faktisk så mye at det frister å bake.

img3754img3773

Har glemt kameraet mitt hos bestemoren og bestefaren min, så bildene er vel ikke av de beste. Men her er ihvertfall et antrekk som er ganske søtt etter min mening, om det hadde blitt julebord på meg i år ville jeg definitivt hatt på meg dette. Kjolen er kjøpt på Charlotte Russe i USA.
Hvil i fred Regine Stokke ...
12 lacquered white rose