hits

desember 2010

Jeg elsker leiligheten, men ..

Den har spist opp alle pengene mine ..

Julefeiringen i år har vært fin, den har vært fin fordi jeg har tilbrakt den sammen med min pappa, min kjære pappa som jeg savner hele tiden mens jeg er hjemme. Jeg er skuffet, skuffet fordi julefeelingen uteble, jeg tror ikke jeg hadde regnet med noe annet, men likevel. Jeg er opprinnelig en stor tilhenger av julen og alt som hører med, jeg elsker å pynte til jul, jeg elsker å høre på julemusikk, jeg elsker å kose meg foran tv'en med en boks pepperkaker og et glass iskald melk og jeg ELSKER å handle julegaver. I år har jeg verken hatt tid eller råd til å dyrke julen slik jeg vil, jeg har vært stresset, hatt mye mellom hendene. Neste år!

 

Nok en gang trøster jeg det (iblant) barnlige sinnet mitt ved å fortelle meg selv at det er jul hvert år.

Gave fra verdens besteste pappa ♥

Nå gleder jeg meg til å komme hjem til leiligheten, jeg elsker den!

Og for å gjøre det klart, det kjipe med julen i år er at jeg ikke har handlet julegaver, jeg har ikke hørt på julemusikk, jeg har ikke pyntet til jul. Ellers har jeg storkoset meg, spist altfor mye god mat, sett massemye på film og tv, men uten julefølelsen.

Junetid

13 dager siden forrige blogginnlegg .. Flink June! ..

Jaja ..Retard hjerte ..Dualitet

God natt!

SelgerStroppløs BH fra nelly.com

kr 499

str: 36 B, men kanskje stor i str(?)

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/wonderbra-690/ultimate-strapless-bra-690001-770/Kjole fra nelly.com (solgt)

kr 399

str: small

Helt nytt, aldri brukt :) (prislappene er fortsatt på)

Julebord

Nå er jeg dautrøtt. Etter et par dager med lite søvn toppet jeg det hele ved å dra på julebord. Jeg er ødelagt, formen er bra, men det er tungt å holde øynene åpne, de vil liksom ikke helt. Kroppen er sliten, den ønsker å sove, det skal den få lov til, veldig snart. Jeg må si at til tross for litt rot og surr, var det alt i alt et vellykket julebord, maten var .. Ubeskrivelig! Jeg fikk nesten dårlig samvittighet over at magen min ikke hadde plass til alle herlighetene.

June og Anette <3Kjolen

:)

God morgen

Nå skal denne frøkna hoppe opp, hun er jo slik en morgenfugl .. Eller ikke .. Nei, i blant har man bare lyst å kaste vekkerklokken vegg i mellom, denne morgenen er nettopp slik. Jeg er trøtt ..

Blogges vel siden, kanskje :)

Følelsen er jævlig, men i ettertid, umåtelig herlig

Følelsen av at lungene straks er i ferd med å kollapse, med fråde rundt kjeften tvinger en seg selv til dette faenskapet. Jeg tuller ikke, jeg er bombesikker på at det frådet ut av kjeften min da jeg i min største kraftanstrengelse (ever) forsøkte å holde meg på mølla. Jeg både elsker og hater det på samme tid, elsk og hat som flettes sammen, tvinges til å leve i harmoni ... Pfft! Harmoni du liksom ..

Men, jeg elsker det mer enn jeg hater det. Jeg elsker følelsen som inntreffer straks en er ferdig med faenskapet, kroppen blir glad, jeg føler ro, og det er lite som kan måle seg med det. Vel, det finnes selvsagt noe som gir en tilnærmet lik følelse, men det er et ikke-tema, ihvertfall her og nå.

Druer. Jepp, jeg har faktisk redigert et bilde av druer, det er litt sært. Kanskje.

<3 ..

Jeg er ikke lat, jeg bare ...

Du sitter og planlegger en treningsøkt som på død og liv skal utføres i løpet av mandagsettermiddag. Plutselig, helt uten forvarsel oppdager du at det er onsdag, mandagen har fløyet forbi i rasende fart, og du har knapt lagt merke til det, altså var det ikke din feil at mølla ble stående urørlig nettopp den dagen. Nei, det var mandagen som absolutt måtte stresse avgårde uten å tenke på de som trengte litt mer "mandagstid".

Javisst, skyld på det du. Det var selvfølgelig ikke din feil, du kunne jo ikke noe for at mandagen gikk så fort. Det var jo ikke du som fant ut at sofa'n var et bedre alternativ den dagen, og dagen etter. Neida!

I dag er en ny dag, så vet dere det. 15 minutter til en viss frøken befinner seg på veien mot skolens treningsrom.

June og hennes russiske stridslue (som kjæresten så pent kaller det). Nei, det er ikke ekte pels.

Blogges siden!