hits

desember 2011

Great! I'ts christmas, and I got the flu ..

Neida. Jeg skal ikke bruke tiden min på et klageinnlegg. Jeg har det egentlig ganske fint, sett bort i fra at hodet mitt verker som besatt og både øyne og nese renner slik at jeg kunne fylt en kopp med (derevethva) i minuttet. Men alt i alt så har jeg det strålende.

Jeg er akkurat ferdig med å se filmen the help, og tro meg, det fikk verken nese eller øyne til å renne noe mindre. Neei, snarere tvert i mot. Filmen var bra, og jeg anbefaler den til de som liker å sitte i sofakroken med både smil og tårer klint utover fjeset. 

 

Tommel opp!

Ellers er jeg fortsatt i ekstase over å ha motatt en utrolig topp, kul, herlig, fantastisk, konge gave fra kjæresten min: 

Ja, nettopp! LikerLikerLikerLiker!

Nok en gang, takk Heaika!

Jo, alt er bare kjempestrålende, helgen min har vært kjempebra, og jeg trives virkelig om dagen. 

Lørdagens outfit (under Northern Light). 

Hade. Nå skal jeg fortsette å ha det bra, til tross for snørra som renner og skallebank. Føles som om jeg har vært på fylla sammenhengende i to uker (Ikke at jeg vet hvordan det føles).

 Btw, bilde fra i dag får dere ikke. I LOOK LIKE SHIT. Virkelig! :-) 

Tacokveld med lillebror

Startet dagen med å hoppe i klærne, forsov meg en liten smule (som vanlig). Skulle rekke å trene før jeg stakk ned til bygda, gikk ikke helt som det planlagt. Senere dro jeg og min kjære lillebror hjem til meg hvor vi (han) mekket sammen taco og annet godt. Jeg (flink som jeg er) tok meg tid til en kort treningsøkt før film og mat. Kvelden har med andre ord vært  veldig koselig, vi har drukket litt for mye brus, spist litt for mye snop og sett på filmen biler. koselig! :)

Brodern laget taco så jeg fikk trene ferdig


<3

Schmill!

eller ..

Søsken :D

Et knust mammahjerte, eller noe i den retningen.

Min dag har vært sånn passe ålreit, sett bort i fra at jeg brukte én og en halv time av kvelden på å lete etter Kaoset mitt, jeg skulle bare lufte han litt, plutselig ble han borte, sporløst forsvunnet. Jeg ropte og plystret, plystret og ropte, men for døve ører, tydeligvis. For første gang har det lille monsteret funnet noe som er mer interessant enn meg og matskålen, hvilket sårer mammahjertet mitt på det dypeste ... Neida ... Joda ...  Heldigvis dukket han opp igjen, gudene vet hva som fanget interessen hans sååå inn i furuskauen, ja, det var der han var.

Som trøst har jeg kjøpt en pose popcorn til meg selv, og en pose sjokolode, og en til.


 

Slik kysser jeg, jeg merker det ikke selv, men det går kjæresten min på nervene, tror jeg. Ja.

Popcorn <3

Sjokolade!Min retarderte venn, Max Kaos (som jeg elsker høyt høyt høyt). 

Ja, vel. Jeg har ikke stort mer på hjertet akkurat nå, tror jeg avslutter kvelden med en film, eller en bok, eller nooe.

Eller en luftetur med monsteret.Good naait.