hits

desember 2012

2013

Jeg vet ikke riktig om jeg er klar for det nye året, men det nye året vil komme, uansett. Jeg ser frem til nok en ny start, blanke ark. Jeg har hatt et fint år, men følelsen av at året tjuetolv startet i går slipper ikke taket, ikke med det første. Vil alle årene fremover gå så fort som året tjuetolv? Jeg vet ikke, men i så tilfelle ønsker jeg å utnytte tiden som kommer så godt som overhode mulig. Jeg ønsker å bli den beste versjonen av meg selv, fysisk, mentalt.. 

Jeg føler et lite snev av tristhet over at året er omme, om noen få timer vil dette året gå inn i historien. Men, nytt år betyr som vi alle vet, nye muligheter. Jeg skal være fink, jeg skal gripe tak i de mulighetene jeg får, jeg skal slippe tak i frykten for å feile. Klar eller ikke klar, velkommen skal du være tjuetretten, tusen takk og farvel tjuetolv <3

Kosthold

Jeg har ikke hatt noe behov for å blogge den siste tiden, derfor har jeg lagt bloggen litt til side. Jeg forsøker for øyeblikket å komme tilbake til gode treningsrutiner igjen, jeg har vært sløv. Sløv med kosthold og sløv med trening. Jeg har trent nok til å vedlikeholde formen, verken mer eller mindre. Jeg vil imidlertid ikke bekymre meg for mye over treningsdelen, men heller fokusere på å forbedre kostholdet i tiden fremover. 

Et dårlig kosthold vil blant annet påvirke ytelsesevne, humør og dagsform, derfor må jeg bli noe strengere med meg selv. Jeg har vært både trøtt og sløv i det siste, og jeg har følt meg litt tiltaksløs. Hvorfor? Jo, sannsynligvis grunnet dårlig kosthold. 

Nå har det seg jo slik at det snart er jul, og jul innebærer ofte inntak av mye god og fet mat, men dette betyr ikke at en behøver å overdrive. Alt med måteGod natt, dere :)

En deilig søndag
Av og til er det så koselig å bare trekke på seg gode varme klær, store deilige gensere som egentlig tilhører din kjære. Herlig. Denne søndagen er en bra søndag, den skal tilbringes ved skrivebordet hvor jeg skal sysle litt med mitt (hvis alt går etter planen så klart). Det er jo ikke lenge til jul, så kanskje (og bare kanskje) mekker jeg sammen et par julegaver i dag. Vi får se! 

Bare meg
Julebord (i morgen)
Jeg sliter fortsatt med å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen, det er fryktelig irriterende. Men jeg finner jo ut av det, plutselig, vil jeg tro. Kanskje blir det den kjolen på øverste bilde, og kanskje ikke. Luksusproblemer. Hehe. 

I dag har jeg vært på jobb, trent og hatt besøk av besteforeldrene til kjæresten min. Veldig koselig :)

Vel, god natt.

outfitHehe, det var kanskje ikke dette du hadde tenkt deg da du leste "outfit", nei. En kjapp og ukorrekt penntegning av en kjole jeg liker veldig, veldig godt, som jeg også ser frem til å bruke (kommer selvsagt ikke til å ha solbriller på, haha). Den er kort, men ser at den ble litt vel kort på tegningen, pytt pytt. Til helgen er det jo julebord, jeg sliter fortsatt litt med å finne ut hva jeg skal ha på meg, men jeg regner med at det løser seg i siste liten. Ja, det er jo helt grusomt å ha slike problemer i hverdagen. Jeg har det virkelig fælt, dere. 

I dag har jeg hatt en god og tung styrkeøkt på kjernen og rumpe/lår, det gjorde meg godt, med tanke på at det er tre dager siden siste treningsøkt. I morgen er det spinning og deretter styrke på armer, det blir bra! 

KjoleprøvingSolbriller, fordi mitt sminkeløse ansikt ikke helt matchet kjolen. Haha. Ser jo nesten altfor kul ut! Kjolen har jeg fått av min søte svigersøster :)

Vel, nå er det jo høysesong for vindrikking og dansing på bordet. Derfor har jeg rotet litt rundt i skapet etter kjoler jeg ønsker å bruke i juletiden, jeg har så mye fint, det er så utrolig vanskelig å velge. Noen som har slike luksusproblemer? Betviler ikke.

I kveld har jeg droppet trening til fordel for god mat og sofakos, haha. Godt var det jo, men i morgen er det back on track, nok en gang!

Lørdag

Herlig <3