hits

desember 2013

Juleferie

Wow. Ok, jeg må bare si det, dette føles for øyeblikket veldig surrealistisk, jeg har faktisk ferie! Første ferie på.. Jeg vet ikke.. På fredag leverte jeg inn siste eksamen for i år, og etter eksamensstresset ble det tre dager med jobb (hvilket var koselig). 

Først nå har stresset lagt seg, jeg er hjemme, nå kan jeg endelig slappe av. Høsten har vært effektiv og veldig stressende, ikke rart tiden har gått fort! Det føles bra, og jeg er veldig stolt av meg selv, virkelig. Nå skal jeg nyte 10 dager med fri, jeg skal ta meg tid til å gjøre ting jeg liker, ting som får meg til å slappe av, som å tegne og lese bøker, det savner jeg. Jeg har blitt noe rusten på tegnefronten kjenner jeg, så jeg må nok friske opp motorikken litt. 

I dag har jeg vært på kino med kjæresten, kos kos kos! Nå må jeg jo bare få lest hobbiten, utrolig teit at jeg ikke har gjort det før. Haha. 

Nå er det leggetid. Det ble visst litt sent!

Foto - Ulveøyne

Nei, bilder i mørketiden er ikke noe jeg er spesielt stor fan av, i det hele tatt. Dette er helt og holdent under tvang, men takket være en superflink, og ikke minst superflott modell, gikk det seg til, likevel! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er noe flink til dette, men som modellen min sa, øvelse gjør mester!

I morgen drar jeg og kjæresten min sammen til Alta, der skal jeg jobbe med absolutt siste del av eksamen for i år. Hurra!

#Foto #Fotografi #Fotograf #modell #ulveøyne #isprinsesse #photography #snø #vinter #jul

Julebord

Formen i dag er bra, til tross for at jeg var på julebord i går (weee). Det var forresten veldig hyggelig, og det er godt å få pyntet seg skikkelig innimellom. Jeg føler jeg stort sett går rundt som en slask, spesielt nå på vinteren. Jeg ser ut som en unge på syv, innpakket i lag på lag med klær. Jepp..

I dag skal jeg faktisk hjem, tro det eller ei. Jeg hadde egentlig tenkt å bli her til etter eksamen, men en liten tur hjem skader ikke (kommer til Alta igjen på onsdag). 

Nå skal jeg rydde litt på rommet, før jeg vender nesen hjem.

#julebord #veromoda #festoutfit #kjole 

Den fineste tiden

Etter å ha arbeidet med eksamen i dag (i går), har jeg bare slappet av. Jeg har sett film, spist litt sjokolade, pyntet litt ekstra på rommet, hørt på julemusikk og bare hatt det veldig fint. I morgen skal jeg trene og handle litt småting (vin blant annet), før jeg stikker på julebord. Det blir hyggelig, tror jeg :) 

Snart er det ferie, jeg kan nesten ikke vente. Jeg gleder meg virkelig til å slappe av hjemme, sammen med min fine kjæreste <3

#jul #Julepynt #lys #kos #jente 

Jeg føler meg fantastisk

Etter kun få dager uten gluten, føler jeg meg helt fantastisk. Selv om jeg elsker alt av hvetebakst, føles det absolutt bedre å være uten, jeg føler meg generelt mye lettere i kroppen. Jeg har også trent, og det godt. Det er godt å være i aktivitet, det er godt å føle at kroppen jobber, og det er godt å føle seg sunn.

Dagen i dag har vært lang, men bra. Den startet med at jeg dro på skolen, så på jobb klokken fire, så på trening klokken kvart på ni. Morgendagen ser sånn ca lik ut, skole, jobb og trening. I blant er det bare sunt å ha fulle dager, jeg vet jeg trenger det ihvertfall! 

 

 

Nå er det leggetid!


#trening #kosthold #skole #student #eksamen #mat #sunn #frisk #glad #sporty

Jobb

Nå er jeg straks klar for jobb, jeg skal jobbe på vero moda i dag fra klokken 16 til 20. Jeg er fortsatt ganske fersk, men jeg skal så absolutt gjøre mitt beste. Det verste som kan skje er at jeg roter litt, og glemmer ting, men det er jo ikke verdens undergang.

Visste dere forresten at jeg egentlig trenger briller? Disse brillene har riktignok ikke styrke, og ble kun kjøpt som en del av et kostyme. Stygge, stygge briller. Haha. Nå skal jeg stikke, ha en fin ettermiddag/kveld, dere! 

#jobb #studentliv #veromoda #jente #blondine #jul #kos #livet

Craziness is like heaven

Jeg er samfunnet

Jeg har tenkt litt over hvor ofte vi legger fokus på de negative sidene ved mennesker, de negative sidene ved samfunnet, og hvor ofte samtaler dreier seg om det som ikke er bra. Hvordan vi bevisst og ubevisst retter søkelyset mot elendighet, som at vi livnærer oss av negativitet og destruktive holdninger.

Jeg tror at med alt det negative vi, til enhver tid sluker i oss, blir vi deretter. Vi elsker å diskutere det som ikke er bra, vi elsker å finne frem det negative i det beste, i de beste, i oss selv. Det er skremmende.

Hvorfor velger vi, så altfor ofte å se det negative fremfor det positive? Jeg gjør det jeg også, og det gir meg ingenting. Negative tanker, følelser og holdninger rettet mot verden, samfunnet og mennesket generelt. Vi elsker å "hate på" hverandre, nyheter, politikk, sosiale medier, mennesker, nytenkning og det som befinner seg utenfor boksen. Hvorfor, kjære alle sammen, hvorfor? Er vi avhengig? Har vi fått en kollektiv avhengighet av drittslenging og hat? Tenk om vi kunne gitt større plass til alt det fantastiske som skjer rundt oss, alle de fantastiske menneskene vi møter, alle de fantastiske tingene i hverdagen, i verden.

Det er ikke umulig, selv om vi på mange måter vokser opp med et negativt og overkritisk syn på samfunnet og verden. Vi spaserer rundt med sterke meninger, gigantiske skylapper og en fremmedfrykt vi fikk inn med morsmelken. Vi pirker borti alt og alle, prakker gjerne egen sannhet og verdensoppfatning på hverandre, og viser verken aksept eller forståelse. Siden legger vi skylden på samfunnet. Samfunnet, kjære dere. Hvem er samfunnet?Ja, HVEM er samfunnet? Jo, det er meg, det. Jeg er samfunnet.

Det er her det starter, det starter med meg, mine holdninger, mine tanker og mine meninger.

 

"If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change. As a man changes his own nature, so does the attitude of the world change towards him. We need not wait to see what others do" - Gandhi

 

 

Jeg skulle gjerne skrevet denne teksten på en mindre motsigende måte, for øvrig på en mer positiv måte også, men jeg er ikke noe annerledes, jeg havner selv inn i denne dype gropen, innimellom. Jeg oppdaget hvor ille det er, for min egen del, da jeg i sommer bestemte meg for å være positiv en hel dag. Klarte jeg det? Nei, men det ga meg en liten oppvåkning. Ingen er perfekt, cluet er å gjøre seg bevisst på egne tanker, følelser og handlinger, cluet er å stille seg selv spørsmål, hvorfor føler jeg det slik? Hvorfor handlet jeg på denne måten? Har jeg et bestemt tankemønster? Det er viktig å være kritisk, også til egne handlinger, tanker og til og med følelser. Å ha evnen til å reflektere over ting er en fin egenskap, og noe alle bør jobbe med.

Det som er interessant med denne teksten, er at den både er samfunnskritisk, negativ og selvmotsigende. Jeg som i utgangspunktet bare ønsket å komme med en hyllest til alle fantastiske supermennesker der ute, for ja, det er mange av dem, kanskje ikke mange nok (enda), men det er de menneskene som inspirerer meg.

en kan si jeg ble litt revet med.


God natt :)

 

#samfunn #forståelse #livet #positivitet #innsikt #aksept #negativitet #mennesker